Studio POTOP
kontemplativne in terapevtske prakse, predavanja, predstavitve, dogodki

0 zahval     74 ogledov

Studio POTOP nudi na razpolago skrbno pripravljen in vzdrževan visoko-vibracijski prostor za izvajanje različnih kontemplativnih in terapevtskih praks (psihoterapija, čuječnost, meditacija, energijsko zdravljenje, medijstvo, kanaliziranje).

Namen studia je tudi povezovanje, prepletanje in bogatenje različnih praks in skupnega delovanja. Studio POTOP s svojim načinom delovanja in s povezovanjem različnih praks deluje kot inkubacijski center za podporo terapevtov v majhni skupnosti, v okviru katere potekajo izmenjave izkušenj ter tudi promocijske in druge aktivnosti, povezane z našim delom. Zbiramo raznoliko, a koherentno skupnost, ki se bo skupaj razvijala in se vzajemno podpirala in bogatila.

Člani studia POTOP v okviru posameznih terminov ali dnevnega najema studia izvajajo različne individualne ali skupinske terapevtske prakse. V okviru studia je možna tudi izvedba delavnic za skupine do 10 udeležencev. 

Organiziramo tudi različne dogodke: izkustveno naravnane delavnice, predstavitve knjig in pogovorne večere, predstavitve terapevtskih praks, meditacijska srečanja, podporna zdravilno kontemplativna srečanja. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Studio POTOP

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...