Svetla zvezdica si, učilnica življenja za novodobne otroke

Kanalizirano sporočilo iz Plejad 25.10.2020

piše: Serepenthine
25. oktober 2020    163 ogledov

Dragi naši,
vemo, da se vas veliko ljudi v zadnjih dnevih sprašuje, kam drvi človeštvo. V katero smer plujemo? Kaj se bo zgodilo? Verjemite, vesolje čuti vaš strah, vašo stisko, občutek brezupa, občutek , ko se podira stari svet in hkrati gradi nov. Čeprav se vam trenutno zdi, da plujete skozi močno nevihto, ko je vse razburkano in vas premetava sem in tja, se v resnici svet upočasnjuje. Vaše življenje, z planetom Zemlja vred se zaustavlja. Zaustavlja se tako, kot se zaustavlja življenje človeka, ki se pripravlja na odhod iz tega sveta. In tako, kot se človek tik pred odhodom v druge dimenzije upočasni in se prične zavedati svojega celotnega življenja, ko se mu odvija film česar se je v življenju naučil, kaj je zgrešil in katere priložnosti je izpustil in hkrati čuti, da je tam, kamor odhaja čista ljubezen, polno svetlobe in čudovit svet brezpogojne ljubezni in sprejetosti, tako ste tudi vi sedaj v podobnem trenutku. Ne zato, ker se boste poslovili in zapustili ta planet, temveč zato, da se zaustavite in prenehate hiteti, noreti in se naprezati za nekaj, česar v bistvu sploh ne potrebujete in kar vam ne prinaša dolgotrajnega notranjega zadovoljstva.
Planet Zemlja se upočasnjuje in lahko se zgodi, da se bo na neki točki, za par trenutkov v vesoljskem času, tudi popolnoma zaustavila. Nekateri bodo želeli izstopiti iz nje, nekateri pa bodo končno svobodno zadihali in zaživeli življenje, ki so ga vedno sanjali.
Vaša odločitev je ali se boste prilagodili materi Zemlji, ki vas spoštuje, hrani in vam daje vse, kar potrebujete, da lahko živite. In vse kar zahteva v zameno je, da jo spoštujete in da se ji vsaj občasno zahvalite. Še bolj vesela bo, če boste opazili njeno lepoto, harmonijo in se nahranili z njeno energijo. Energija Zemlje je zdravilna. In ko boste pričeli ceniti to, kar vam daje, ko jo boste pričeli spoštovati, kot ona spoštuje vas, ko boste pričeli spoštovati vsako živo in neživo bitje, ki je kot vi, en droben delček vesolja, takrat boste lahko začutili, kdo dejansko ste. Da ste en del velikega univerzuma. Vesolja, ki ga ni konec. In da kot človek nisi vreden nič več kot kdorkoli drug.
Svetujemo vam, da se tudi vi upočasnite, zaustavite. Sedaj imate čudovito priložnost za to. Da se upočasnite, zaustavite in razmislite, kaj si pravzaprav želite. Si res želite samo materialne stvari? Vam res prinašajo zadovoljstvo? Ste res srečni, ko imate vse, kar si želite? Ali pa se takrat, ko si kupite vse kar si želite pojavi nova želja po materialnosti, ki vam prinaša kratkotrajno zadovoljstvo?
Sedaj imate enkratno priložnost, da najdete lepoto v preprostosti in hvaležnosti. Poglejte okrog sebe. Poglejte naravo. Tako je preprosta in hkrati tako bogata. In v njej vlada mir in skrita harmonija. Neskončna modrost, usklajenost in varnost.
Vzemite si dan, dva odmora od televizije, radia, telefona, računalnika. Če bo kaj nujnega, vas bodo obvestili, brez skrbi. Nekoč ste znali tako živeti.
Pojdite v naravo, vsedite se in jo samo opazujte, čutite, dihajte z njo. Recite telesu, da mu dovolite, da se sprosti. Sprostite svojo čeljust, sprostite ramena, sprostite vsak del telesa. Pobožajte travo, hodite po listju. Poslušajte ptičje petje in se nasmejte igri živali. In veste kaj boste opazili? Narava in živali se ne obremenjujejo s tem, kaj se dogaja po svetu. Ker ne vedo. In tudi če bi vedele, bi vedele, da je vse samo trenutek v neskončnosti.
Ustavite se in pri sebi razmislite kaj vam je v življenju res pomembno.
S svetlobnimi pozdravi,
Svetlobna bitja iz Plejad

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...