TEJ dance
ples

Zavod ZKB

Kleče 22e
1000 Ljubljana

Tomo Tololeski

040 707 780

info@tejdance.com

www.tejdance.com

1 zahval     510 ogledov

KAJ JE TEJ DANCE?

TEJ DANCE (TEDŽ PLES) je enostavno Ples. Ples, ki ga vsi nosimo v sebi. Ples ki se odvija sam od sebe, ko zaupamo in se mu prepustimo. Je kreativna energija, ki prebudi notranjega otroka in mu nadene krila radosti. Radost je stanje duha brez bremen, strahov in dvomov. Je ljubezen in zaupanje, iskrenost in lahkotnost.

Projekt Tej dance se je rodil konec leta 2012 in nosi sporočilo, da je Ples Življenje, in da je Življenje Ples. Je sporočilo, da vsi lahko plešemo tukaj in zdaj, v tem trenutku, povezani in radostni.

Ne potrebujemo predznanja... Potrebujemo samo kanček zaupanja... Zaupanja, da naše telo zna plesati, potem se sprosti energija in osvobodi se radost...

PROGRAMI

TEJ SOLO:

•         SOLO LATINO – rumba, cha cha cha, bachata, samba. Naučili se boste 4 latino plese. Plesno znanje boste lahko uporabili tudi za ples v paru. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje. 

•         SOLO SALSA – Temeljito se boste naučili aktualno SALSO. Po usvojeni tretji težavnostni stopnji boste pripravljeni tudi na zahtevnejše salsa kombinacije v paru. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje.

•         RNS (Res, ne STRES) - Izkusite zdravilno moč plesa. S pomočjo intuitivnega plesa, zvoka in dihanja boste krepili zavedanje in s tem premostili stres.

TEJ TEJ V PARU:

•         DRUŽABNI START – angleški valček, disco swing, boogie woogie, foxtrot. Naučili se boste 4 plese. S tem znanjem boste lahko sproščeno plesali na katerem koli plesnem dogodku v vašem življenju. Svoje plesno znanje boste lahko uporabili tudi na številnih plesnih prireditvah družabnih plesov v Sloveniji. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje. Vsaka je zaključena celota in traja 8 vaj.

•         LATINO KLASIK – rumba, cha cha cha, samba, jive. Svoje plesno znanje boste  nadgradili s 4-mi klasičnimi latino plesi. Uporabili ga boste lahko na številnih plesnih prireditvah družabnih plesov v Sloveniji. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje. Vsaka je zaključena celota in traja 8 vaj.

•         LATINO AKTUAL – salsa, bachata, kizomba. Naučili se boste 3 aktualne latino plese. Z njimi boste lahko plesali na številnih salsa in sensual plesnih prireditvah v Sloveniji. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje. Vsaka je zaključena celota in traja 6 vaj.

•         STANDARD PLUS – (tango, hitri valček, slow foxrot, quick step. Svoje plesno znanje boste  nadgradili s 4-mi standardnimi plesi. Uporabili ga boste lahko na številnih plesnih prireditvah družabnih plesov v Sloveniji. Program vsebuje 3 težavnostne stopnje. Vsaka je zaključena celota in traja 8 vaj.

NAMEN TEJ PLESA

TRUST / ZAUPANJE

Zaupam svoji intuiciji. Moji gibi so vedno bolj spontani. Plešem brez napora, brez kontrole. Moj ples je točno tak, kot mora biti v tem trenutku.

ENERGY / ENERGIJA

Svobodno teče po celotnem mojem bitju. Vse kar zaznavam kot

JAZ, PLEŠE.

JOY / RADOST

Se rodi, ko se s svojim plesom prebudim v sedanjem trenutku.

VIZIJA

TEJ dance vizija je z eno besedo povedano POVEZOVANJE:

1. Osebnostno povezovanje

TEJ dance vadba omogoča in vzpodbuja povezovanje čustvenega, mentalnega in telesnega dela osebnosti. Posameznik preide občutek ločenosti. Vzpostavi se izkustvo pristne povezanosti. Izkustvo vpliva na kakovost doživljanja lastne osebnosti, medosebnih odnosov in nasploh Življenja v najširšem pomenu besede.

2. Medosebno povezovanje

Že samo izkustvo povezanosti na osebnostni ravni posledično pozitivno vpliva na medosebne odnose. Poleg tega se želimo s TEJ dance dejavnostjo povezati in nameniti posebno pozornost skupinam ljudi, ki so odrinjeni na rob družbe s projektom: »Z gibom od srca do srca«.

3. Med-organizacijsko povezovanje

Želimo se povezovati z vsemi organizacijami, ki vidijo priložnost v povezovanju, skupnih projektih in širjenju pozitivnih vrednost.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  Zavod ZKB

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...