Tempelj Svetlobe
motivacijski govorec - bodi kreator svojega življenja

0 zahval     56 ogledov

Moje ime je Nikolina, sem 25 letno dekle, ki v prostem času rada fotografira trenutke v naravi, se druži z naravo in z knjigami predvsem pa sama v tišini svojega bitja odkriva smisel življenja. Že pri mladih letih sem globoko v sebi čutila, da smo na svetu za veliko več kot nam je bilo rečeno in naučeno. Da nismo samo uboga bitja, ki tavajo na tem svetu brez smisla in upanja ampak, da se v resnici vsa moč nahaja v nas samih. Moč ustvarjanja lepšega sveta za nas same in za celoten svet.

Kot pravi veliki duhovni učitelj, ki čez zanimive zgodbe v svojih knjigah prebuja ljudi in jih pripravi do razmišljanja, Paulo Coelho: "Svet se ne spreminja z našim mnenjem ampak z lastnim primerom."

Sama verjamem, da je prišel čas prebujanja. Prebujanja iz nezavedanja v zavedanje. Po neki višji sili, sem že v svoji mladosti občutila povezanost s svojo dušo a je takrat nisem znala razložiti. Skozi leta in izkušnje pa se seveda človek marsikaj nauči in spozna. In tako je bilo z mano. Moje duhovno potovanje se je začelo štiri leta nazaj, ko sem začela intenzivno z delom na sebi. Začela sem odpravljati vse tiste sloje zaradi katerih nisem čutila svobode.

Danes sem svobodna in brez bremena na ramenih.

In zato, danes štiri leta kasneje bi svoje dosedanje znanje delila naprej in skupaj z vami ustvarila lepše pogoje za svet. 

Sem tudi ponosna lastnica svojega Youtube kanala, kjer svoje znanje delim naprej.

Prav tako izvajam tudi Individualne delavnice, kjer se vsakemu posamezniku posvetim in mu pomagam do ozdravitve uma in srca. 

Prijavite se lahko na moj email naslov: tempeljsvetlobe@gmail.com 

"Bodi primer tistega, kar želiš videti v svetu." 

Nikolina Stojanovska

Pošlji sporočilo | Tempelj Svetlobe

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Ljubljana

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...