VesnaS
sproščanje, zvočna masaža, hipnoza, regresija

VesnaS holistične storitve in izobraževanje Vesna Simonič s.p.

Bušeča vas 24
8250 Brežice

0 zahval     386 ogledov

Naše poslanstvo je pomagati ljudem do boljšega počutja. V današnjem stresnem okolju to v prvi vrsti pomeni, da se znajo ljudje SPROSTITI. Znati se sprostiti na pravilen način je ključnega pomena za ohranjanje zdravja telesa in duha. Ko je telo v globokem stanju sproščenosti, ko so mišice mehke, sproščene, takrat se telo lažje regenerira in napolni z energijo.

Odličen pripomoček za sproščanje je ZVOČNA MASAŽA telesa s tibetanskimi terapevtskimi skledami. Pri tej masaži se tibetanske sklede polagajo na oblečeno telo, s palico se ozvočijo in zvok ter vibracije potujejo po telesu, sproščajo mišice, raztapljajo blokade, vzorce. Krepijo zdravje, spodbujajo samozavest, koncentracijo, jasnost misli in v telesu zopet vzpostavljajo ravnovesje ter harmonijo.

Telo pri tem preide v globoko stanje sproščenosti (ponavadi alfa stanje, lahko tudi theta stanje možganskega valovanja) in v tem stanju lahko nadaljujemo s HIPNOZO in rešujemo vzorce, blokade, travme, strahove, odvisnosti, ...  ki so zapisane v naši podzavesti. Hipnozo lahko uporabimo tudi za izboljšanje spomina, koncentracije, samozavesti, za boljše spanje, za lažje učenje, ...

V kolikor vzrok težav ni v tem življenju, gremo s pomočjo REGRESIJE poiskat vzrok v prejšnjih življenjih. 

Ljudje se veliko bolje počutijo, ko dajo ven potlačena čustva, jezo, zamero, krivdo, ... ko se osvobodijo bremen, starih prepričanj, vzorcev. Takrat lažje zadihajo in končno lahko pozornost usmerijo nase, da zaslišijo sebe, svoje potrebe in želje ter da zaživijo v vsej svoji polnosti.

Ni čarobne palčke, ki bi rešila vse težave, ampak, če je oseba pripravljena nekaj spremeniti na sebi, delati spremembe, potem je vse mogoče. Mi smo samo pripomoček, ki vodi ljudi na poti sprememb, korakati pa morajo sami.

Vse dobro želimo!

VesnaS

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  VesnaS holistične storitve in izobraževanje Vesna Simonič s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...