Wellness Ornament masaže
terapije, zasebni wellness

Wellness Ornament wellness, massage, therapy

Šmarjeta 51
8220 Šmarješke Toplice

0 zahval     66 ogledov

Wellness Ornament je sestavljen  iz treh sklopov Therapy, Massage, Wellness

Access Consciousness ponuja enostavna orodja, tehnike in procese s katerimi lahko spremenite karkoli v svojem življenju in ustvarite vse, kar želite, na drugačen in lažji način. Cilj Access Consciousnessa® je, da vas pripelje do tega, da prepoznate svojo ustvarjalno moč, da lahko spreminjate vse tisto, kar ne funkcionira v vašem življenju. Access je drugačen od vseh ostalih tehnik. S preprostimi orodji vas opolnomoča, da znate izbirati zase, da prepoznate svoje vedenje in mu z lahkoto sledite, da izstopite iz avtomatizmov, omejitev, dvomov, strahu in postanete življenje, za katerega ste vedno vedeli, da bi moralo biti mogoče.

Vse masaže izhajajo iz klasične švedske masaže, ki so naravna metoda zdravljenja. Naša trenutna življenja so povečini preveč hitra in stresna, zato je še posebej nujno sproščanje telesa in duše. Učinki masaže so fizične in psihološke narave. Z masažo vplivamo na kožo, na skeletne mišice, na cirkulacijo krvi, na tok limfe, na sklepe in obsklepne mišice, na podkožno maščobno tkivo, na živčni sistem in na duševno počutje. Na Vzhodu je povsem samoumevno, da redna masaža koristi ljudem vseh starosti. Za starogrške in starorimske zdravnike je bila masaža eno izmed najbolj pomembnih sredstev za zdravljenje in lajšanje bolečin. V začetku 5. stoletja p.n.št. je Hipokrat, oče medicine, zapisal: »Zdravnik mora znati marsikaj, še zlasti pa masirati; kajti z masiranjem lahko utrdimo razmajan sklep in razrahljamo utrdelega.«

 

Med savnanjem se sprostimo in umirimo. Naše telo se razstruplja, dihalne poti se prečistijo, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože. Redna uporaba savne ima še mnoge blagodejne učinke na naše telo. Velik plus je še v tem, da se v mrzlih dneh na zdrav način pogrejemo. Dokazano je, da že 10 min dnevnega preživljanja časa v kadi polne tople vode zmanjša stres in lajša glavobole. Topla voda zvišuje telesno temperaturo, izboljšuje imunski sistem telesa in sproša endorfine, ki so naravni telesni preprečevalci bolečin. Vabljeni v zasebni wellness Ornament!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Wellness Ornament wellness, massage, therapy

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...