Yoga with Harsh
Isha Hatha Yoga učitelj

Yoga with Harsh, Isha Hatha Yoga

Dolinarjeva ulica 12
1000 Ljubljana

Harshdeep Singh s.p.

031 721 136

drava.yoga@gmail.com

www.facebook.com/dra...

0 zahval     134 ogledov

Harshdeep Singh prihaja iz Indije in je certificirani učitelj klasične hatha joge. Svoje intenzivno 1750-urno usposabljanje je opravil v indijskem ašramu Isha Yoga Center, ki ga je ustanovil Sadhguru.

Učitelj v obliki delavnic poučuje programe klasične Isha hatha joge:
Upa-Yoga, Surya Kriya, Surya Shakti, Yogasanas, Angamardana, Bhuta Shuddhi

SURYA KRIYA
Surya Kriya je starodavna in močna jogijska vadba, zasnovana kot celostni proces za zdravje, dobro počutje in popolno notranje ravnovesje. »Surya« pomeni sonce in »kriya« pa notranji energetski proces. Surya Kriya aktivira solarni pleksus in dvigne »samat prano« oz. energijo sonca v telesu. Poleg tega uravnoveša leve in desne energijske kanale, kar vodi v stabilnost telesa in umirjenost uma. Je dobra osnova za raziskovanje višjih razsežnosti življenja.

YOGASANAS
Beseda »asana« v dobesednem prevodu pomeni položaj. Od neštetih asan, ki jih telo lahko zavzame, jih je 84 spoznanih kot jogasane, preko katerih lahko telo in um spremenimo v možnost za vrhunec dobrega počutja. Z zavestno postavitvijo telesa v določen položaj ustvarimo ugoden prehod za pretok energije, ki lahko dvigne našo zavest. Jogasane so način poravnave notranjega sistema in prilagajanje nebesni geometriji, ki postane sinhrono z obstojem, s čimer naravno dosežemo stanje zdravja, radosti, blaženosti in predvsem ravnovesja.

ANGAMARDANA
Angamardana je fitnes sistem, ki temelji na jogi ter ponuja vsakomur priložnost, da poživi telo in doseže vrhunsko telesno in duševno zdravje. »Angamardana« pomeni pridobiti popolno oblast nad udi, organi in drugimi deli telesa. V skladu s svojim imenom ta praksa revitalizira telo na vseh ravneh, vključno z mišicami, krvožilnim sistemom, skeletno strukturo, živčnim sistemom in osnovnim energetskim sistemom.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Yoga with Harsh, Isha Hatha Yoga

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...