Zavod Razkritja
regresija, astrologija in hipnoza

Zavod Razkritja

Slapnikova 1
1000 Ljubljana

2 zahval     2756 ogledov

Zavod Razkritja je ustanovljen z namenom zagotavljanja podpore pri vašem osebnem razvoju s pomočjo regresije, astrologije, hipnoze in družinskih postavitev. Pomagamo vam pri razkrivanju vzrokov problemov, razkritju potlačenih travmatičnih čustev, sprostitvi bolečih spominov, priklicu pozitivnih spominov, povezovanju misli, čustev in občutkov bolečine, sprostitvi ponavljajočih vzorcev in pri procesu spiritualnega razvoja preko obvladovanja življenjskih lekcij. Pomagamo vam s podporo pri odločanju v vaših življenjskih prelomnicah ali problematičnih obdobjih.

Storitve zavoda:

Izvajanje regresij in sicer več vrst: regresija v pretekla življenja, spiritualna regresija oziroma regresija med življenji, progresija in drugo npr. razgovor z notranjim zdravnikom ali vodnikom, rezanje vezi, odstranjevanje entitet in pripetih duš, vzorcev, negativnih sugestij itd.

 Astrološki individualni posveti za primere osebne astrološke analize, partnersko ujemanje ali analiza kateregakoli odnosa v katerem ste, določanje primernega datuma za posebne zadeve, predvidevanje prihajajočih okoliščin v vašem življenju, pomoč pri odločanju v vaših odločilnih trenutkih. Pomoč pri ugotavljanju življenjske usmerjenosti, poklicanosti ali poslanstva.

Izvajanje prilagojenih hipnoz, ki razrešujejo specifičen problem uporabnika. Tematiko posameznih hipnoz se lahko določi ali na podlagi razgovora ali opravljene regresije ali na podlagi osebne astrološke karte.

Družinske in poslovne postavitve so podpora pri doseganju premikov pri osebnem razvoju, reševanju težav v odnosih, razumevanju in razreševanju vzorcev, sprejemanju preteklosti in zagotavljanju pogojev za svetlejšo prihodnost tako na področju družine kot tudi zaposlitve oziroma posla.

Storitve Zavoda Razkritja izvajava:

Boris Kunilo

Izvajam različne vrste regresij, hipnoz in družinske postavitve.
Regresijske tehnike terapije sem se učil pri dr. J.E.Sidgell in hipnoze pri Aleksandru Šinigoju v okviru programa Certificiran praktik hipnoze ter pri Bel Rogers v Italiji. V Angliji sem se na Past Life Regression Academy usposabljal pri Andy Tomlinsonu in Reeni Kumarasingham na področju dela z energijami in izvajanju spiritualne regresije ter bil certificiran za izvajanje spiritualnih regresij za življenje med življenji. Na usposabljanju pri Doreen Virtue na Havajih sem pridobil certifikat Angel Intuitive za delo z angeli, ki ga sedaj kombiniram pri zagotavljanju podpore pri razreševanju problemov v okviru izvajanja regresij. Usposobljen sem tudi za izvajanje družinskih postavitev v okviru Hellinger Sciencija v Nemčiji, šoli Berta Hellingerja.
Sicer sem diplomiran organizator dela.

Špela Plemelj

Sem astrologinja, ki svoje znanje na tem področju aktivno poglabljam od leta 2013. V tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom. Vsak dan lahko spremljate moje astrološke dnevne vplive, ki jih objavljam na strani. Prav tako si lahko preberete tedenske horoskope, ki jih pišem vsak teden in so objavljeni na straneh Zavoda Razkritja.

Mnogo svojega znanja sem pridobila tudi v sklopu študija na Filozofski fakulteti, kjer sem diplomirala iz estetike in fenomenologije in razvila svoj edinstven pogled na življenje, svetovno dogajanje in seveda posameznika. Z večjim zavedanjem tako sebe kot sveta, sem razvila poseben občutek za sočloveka, zato izvajam storitve na način prilagojen vašim potrebam. Z vpogledom v vašo astrološko karto vam lahko pomagam k izboljšanju kvalitete vašega življenja. Lahko boste dostopali do številnih možnosti, interpretacij in pogledov na pomembna področja v vašem življenju, ki jih ponuja astrologija. V zadnjem času veliko pozornosti posvečam tudi hipnozi in jo kombiniram z znanjem astrologije. Tako lahko za vas izdelam osebno hipnozo na podlagi vaše astrološke karte.

Kot izvajalka hipnoz v pogovoru z vami pripravim ustrezno hipnozo. Sugestije, ki jih prejmete v hipnozi vam bodo v veliko pomoč pri doseganju svojih ciljev in želja.

Name se lahko obrnete tudi vsi, ki potrebujete smernice na področju prehrane; v primerih hujšanja, raznih zdravstvenih stanj ali za okrepitev svojega imunskega sistema.

 

Kontaktirate nas lahko preko naslednje povezave: http://www.razkrij.si/ ali emaila: 

info@razkrij.si ali pokličete 041 521 390 Boris Kunilo, 031 286 551 Špela Plemelj.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zavod Razkritja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...