Aleksandra Rehar

Izberi in vstopi v nov dan ...

21. december 2016    911 ogledov

Prav vsak izmed nas kdaj doživi svoj osebni poraz, prepad, bankrot, izgubo, karkoli je to za vas in vam predstavlja vašo življenjsko dramo in brezupno stanje. Moj namen je, da opolnomočim ljudi, da stopijo na svojo pot. In verjamem v vas tako močno, kot verjamem vase. Verjamem, da zmorete stati na svoji poti in izbrati tisto, kar si želite. Vesolje vas podpira. Vprašanje je samo, koliko ste pripravljeni sami se odpreti in sprejemati darove, ki vam jih ponuja vaše življenje, Vesolje, Nebesa, kar je vam lahkotno. Gre se za to, da ni ne prav ne narobe, ne gre se zato, da je dobro ali slabo, gre se samo zato, da dopustimo sebi biti tisto, kar že v resnici smo "Neskončno bitje".

Tokrat želim, da svoje leto zapišete kot nepozabno, kot nekaj kar resnično lahko krojite sami. Naj vam bo lahkotno in ne težko. Ne potrebujete nekoga, da vam konstantno potrjuje ali imate prav ali ste v zmoti. Zavedajte se vaših moči in da ste močni ustvarjalci vaše realnosti!

Kje so vam vzeli vašo moč?

Že kot otroci ste bili zvedava bitja, radovedni, raziskovali ste svet, ki je pred vami, a tukaj se potem vse ustavi. Starši vam vzamejo moč, ker vam ne dovolijo izražanja in raziskovanja. Razorožijo vas na prvem koraku...Veliko primerov je takih, ki otroke učijo kaj se spodobi in kaj se ne spodobi. So vam dovolili izbrati, kaj želite? Ne. So vam dopustili, da se izražate kot želite?  Ne. So vas naučili dopuščanja v vaši izbiri, brez, da bi vas obsodili na nekaj ali nekoga?  Ne. To vse vas je naredilo manjšega, kot si mislite. Zaprli so dotok vaše univerzalne energije in  možnost dopuščanja vaših stališč in pogledov, tako ste imeli bore malo izbire. Tako se vam je odvzelo vašo moč in iz takega stališča ne morete kreirati vaše realnosti in biti v dopuščanju in kreiranju vaše izbire. To ne pomeni, da so starši slabi učitelji. Oni so delali po svojih najboljših močeh in izbrali tisto, kar so že vedeli. Kreirali so iz zavesti, ki so je bili skozi svoje življenje naučeni. Pa vi? Vi si najbrž želite kreirati drugačno realnost, kot so vam jo vlili vaši starši. Ampak vse je samo pogled in vaša izbira. Kakšno realnost boste kreirali je vaša izbira!

Vse je izbira!

Že kot otroci ste prišli na ta planet po vaši izbiri. Izbrali ste vaše starše. Starši pa so izbrali, da bodo imeli otroka. In tako se je začela kreacija, ki se ji reče "Novo življenje". Vidite, kako lahkotna je bila ta izbira? Si ne bi mislili, kajne? In prav tako se lahko odprete vašim izbiram v življenju. Vse kar želite lahko kreirate, čisto vse od A do Ž. Želite imeti novo stanovanje? Ok. Vprašajte se: "Kaj lahko naredim danes, da bom lahko kreiral/-a novo hišo/stanovanje (karkoli je to za vas - lahko tudi druge stvari naštejete)?". Da bi privlačili tisto kar želite v resnici ste vi in nihče drug. Vi ste mogočni kreator vseh vaših pogledov, stališč in energije. Zato resnično želim, da se nehate obsojati za vse tisto kar niste in ne morete biti ali imeti in želim, da se sprejmete in se odprete neskončni izbiri v vašem življenju. Resnično je zelo malo potrebno, da spremenite stališča in poglede na situacijo.  Ker lahko in ker ste ustvarjalci vaših življenj. Želim, da se resnično zaveste vaših moči. Ne verjamete? Poskusite. Izgubiti nimate kaj.

Zakaj je potrebno preusmeriti fokus?

Ker je to nujno za vašo rast. Da bi razširili vašo zavest in dostop do zavedanja ter neskončnih izbir. Če se boste vedno spraševali: "Zakaj se mi to dogaja?" se boste avtomatsko podali na pot vloge žrtve. Tega pa si sami ne želite, saj kreira še več drame v vaših življenjih. Razen, če ste človek, ki obožuje vso dramo :) okoli sebe. Malo heca :). Ko želite iti ven iz vaših dram in vsakdanjega toka negativnih misli je nujno, da preusmerite tok vibracije na višjo raven. Ko preusmerite vibracijo, pa onemogočite vašemu umu oz. zavesti vklapljanje "mlinčka", ki vas samo zavaja in odmika od resničnih želja. Mlini, ki meljejo v vaši zavesti vas vodijo v dvome, v precepe, da še sami niste več sigurni kam to pelje, povzroča zmedo, kaos, depresijo, nezmožnost kreiranja itn., ter vas vodi v nižje vibracije. V teh vibracijah, ki so nizke ste kot v spirali, ki vas srka v njih vse bolj in bolj. Najhuje je to, ko vas spirala potegne navzdol, ne znate ali pa preprosto ne zmorete priti ven iz teh vibracij oz. situacij, ki kreirajo vašo realnost.

In kako iz te situacije priti ven?

Sama se ob težavi oz. situaciji s katero se soočam najraje vprašam "Komu to pripada?". Poskusim zaznati ...Kakšni občutki me spreletavajo in kaj se mi dogaja. Če so moji občutki težki in občutim nek nelagoden občutek, potem ni moje. Takrat rečem naj se vrne nazaj v Univerzum (kjer se taka težka energija) pretvori, moje počutje pa postaja lahkotnejše. Ampak sprašujem se ne samo takrat, ko naletim na problem ali težavo. Moje kreiranje se prične že zjutraj, ko se zbudim. Vedno se vprašam: "Kaj lepega me lahko čaka danes? Kakšen čudež sem lahko jaz, da ustvarim več lahkotnosti danes?" In tako pričnem kreirati svoj dan. Brez negativnih misli, občutkov, nekih napovedi v prihodnost itn. Vse je lahkotno in s tem širim zavest, da so moje energije lahkotne skozi ves dan. Priznam in ne bom lagala, pride še vedno dan, ko se mi zdi, da je vse narobe. Ampak s kreiranjem vprašanj prekinem tok misli v trenutku. Zato me ne držijo tedne in dneve. Ampak le nekaj minut ali kako uro.

Danes vam življenje ponuja veliko tehnik, kako lahko spreobrnete vaše misli oz. fokus. Takrat, ko vas popade tok negativnih misli vam lahko pomaga več stvari. A izberite tisto orodje ali tehniko, ki je vam blizu. Preizkusite sami, kaj je tisto kar deluje za vas. Nekomu pomaga sprehod v naravi, drugim meditacija, tretjim ponavljanje manter, četrtim pomaga šport, risanje, itn... Ljudje smo si različni, zato preizkusite in najdite tisto, kar je vam lahkotno in v čemer zares uživate. Ne bodite v omejitvah in zaključkih. Bodite zvedavi, nadobudni, raziskujte! Možnosti in izbir je neskončno!

Smo v intenzivnem obdobju čiščenja....

Letošnje leto je bilo intenzivno, za marsikoga naporno. A vedite, da se je cikel zadnjih 9-ih let združil v enega samega in to se je odrazilo v letošnjem letu. Vse kar ni zdržalo, se je zrušilo. In kar ni bilo za vas je odšlo. Leto, ki je zaznamovalo mnogo izgub, še posebej na področju odnosov.  Ampak želim, da se ne oklepate starih vzorcev, navad, zaključkov in obligacij, ki vas držijo na mestu. Želim, da ste boljši iz dneva v dan in ne samo ob prehodu starega leta v novo. Naj bo to vsak dan. Ne želim, da se oklepate napovedi kaj vam sledi? To so vaša vprašanja, ki vas še tako lahko vodijo v zaključke in kreiranje nečesa, kar še ni. Tako se najhitreje oropate tistega, kar resnično želite. Odmikate se od vaših srčnih želja. Želim, da ste prisotni v trenutku. Kajti, ko ste prisotni v trenutku lahko ustvarite več in kreirate kar želite. Kaj bo čez 5 let ni pomembno. Pomembno je kaj lahko naredite v tem času. Bodite zavestni ustvarjalci vaših življenj in vedite, da ste samo vi odgovorni za to in nihče drug!

Zapomnite si nekaj, da ste samo vi in resnično vi ustvarjalci vašega sveta. Imate čarobno palico v rokah, zato pričnite čarati. A da bi privlačili tisto, kar sami želite bodite v vprašanju! Ne pozabite nase in se ne obsojajte, bodite hvaležni, da ste močan kreator! Vi ste resnično dobri kreatorji in kreirajte vašo pravljico!

Ko boste ustvarili svojo pravljico, boste pričarali pravljico tudi drugim.

Kakšen čudež sem lahko danes, da v vas privabim resničnega sebe in nasmeh na obraz?

Vir: Aleksandra Rehar
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...