Renata ReaDana

Ho'oponopono

9. junij 2016    993 ogledov

Poznate Ho'oponopono? Beseda pomeni čiščenje - vračanje v prvotno stanje.
 
Havajski psiholog je delal na zaprtem oddelku psihiatrične klinike, kje so se zdravili najhujši zapornik. On osebno ni stopal v stik z njimi, delal je tako, da je bral njihove kartoteke in z besedami: Ljubim te, Žal mi je, Oprosti mi, Hvala ti - čistil svoj um.
 
Ho'oponopono vodi ideja da ko zdravimo sebe zdravimo tudi druge ali če delamo sebi dobro delam dobro tudi drugim. Izhajamo iz tega, da smo sami odgovorni za to, kar se nam dogaja v življenju.
 
Ko izvajamo tehniko Ho'oponopono se učimo čistiti in odpustiti vse negativne misi in energijo, ko se nahajajo v naši podzavesti.  Vso energijo in misli očistimo čez proces odpuščanja in hvaležnosti - ljubezni. S tem dobimo "nulto stanje" - prazno posodo v katero Stvarnik/Kreator/Univerzum lahko vliva nove ideje, inspiracijo za lahkoto življenje, ki si ga želimo. Lažje s povežemo s sami seboj.
 
Ho'oponopono tehniko dosežemo, da se vzpostavi harmonija pri posamezniku nato pa pri okolici. Uči nas, da smo eno. Da vse izhaja iz brezpogojne ljubezni. Vse kar se dogaja v nas samih se odraža v naši okolici. Velikokrat nam ljudje ne ustrezajo, ker v nas prebujajo nekaj kar zanikamo ali želimo prekriti. Zanikanje zavestno ali podzavestno in kazanje s prstom ne pomaga skozi življenje. Z besedami: Ljubim te, Žal mi je, Oprosti mi in Hvala ti - se čistimo in spraznimo posodo in gremo lažje naprej.
 
Zunanje probleme lahko rešujemo, če o čistimo svojo vibracijo. Če delamo na vibraciji ljubezni - Ljubim te - potem je tudi okoli nas ljubezen. Če delamo na vibraciji strah - Bojim se - je okoli nas okolje strahu.
 
Ho'oponopono tehniko se uporablja vsak dan in v vsakem trenutku.  Ne samo ko se nam dogaja slabo. Vsakodnevna uporaba nam dviguje vibracijo. Pomembno je, da se znamo odpustiti, oprostiti, ljubiti in zahvaliti.
 
Tehnika pomaga tudi na drugih področjih: finančno stanje, čustveno stanje, zdravstveno, služba, dom, odnosi. ...
 
Tako kot pri treningu za fizično telo tako treniramo svoje misli in vibracijo. Vsak dan in rezultati bodo tu.
 
Rek: Brez Muje se čevelj ne obuje.
 
Srečno, Renata

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...