Access Bars tretmaji

Ponudnik: Barbara Klaus
Prispevek:60 eur 1 tretma, paket 5 tretmajev 275 eur
Izvaja:Barbara Klaus
Kontakt:040730558, barbara.klaus@gmail.com (Barbara Klaus)
Kje:

1150 ogledov

Access Bars – dotik, ki ozavešča

https://www.mojaizbirakreira.si/access-bars/

 

Access bars so čudovito energijsko orodje pod okriljem Access Consciousness tehnike, za doseganje hitrih in učinkovitih sprememb na vseh področjih življenja. Access bars so v bistvu energijska mesta v notranjosti glave, ki spominjajo na palice (angleško bars), saj potekajo od ene strani glave do druge.

Osebna rast je nekaj, po čemer stremi marsikdo v današnjem času hitrega tempa življenja. Access bars so tisti »cukrček« ali tista češnja na torti, ki prinašajo resnično hitre, trajne spremembe. V teh energijskih palicah, imenovanih Access bars, so shranjene vse naše misli, občutki, čustva in drugi »vsadki« v obliki omejitev, odločitev, sodb, projekcij, pričakovanj, zaključkov, iz vseh naših preteklih življenj, ter iz vseh smeri časa, prostora in dimenzij.

Poznamo 32 Access bars točk in kadar se jih nežno dotikamo, se iz njih sproščajo številne nezaželene energije, s čimer s svojega “trdega diska na računalniku” odstranimo nepotrebne podatke in informacije. Tako postanemo bolj umirjeni, lahkotnejši in radostni. Te točke so med drugim povezane z naslednjimi področji:

moč
denar
kontrola
kreativnost
ustvarjanje povezav
ustvarjanje življenjskih oblik
staranje
upanje
sanje
oblika
struktura
zavedanje
telo
seksualnost
žalost
radost
zdravljenje
mir
umirjenost
prijaznost
hvaležnost
čas
prostor
komunikacija
manifestacija
 

PONUDNIK

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...