Access bars delavnice in tretmaji

Ponudnik: Sijem
Prispevek:100€ (paket treh tretmajev 260€)
Izvaja:Sijem
Kontakt:monika@sijem.si, 041836739
Kje:

1815 ogledov

Vas zanima, kaj so barsi in kako vam lahko spremenijo življenje?

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, k i je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka – bar za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, itd.

Kaj če bi vaše življenje postalo lahkotno, ekspanzivno in radostno?

Access Bars so pomagali tisočim ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom itd.

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Takoj po tretmaju lahko izginejo tudi različne vrste bolečin po celem telesu.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z barsi.

Z barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsak bars tretma je drugačen. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem primeru pa se lahko vaše celotno življenje spremeni v nekaj večjega.

Oglejte si izjave ljudi, ki so prejeli Bars tretma:

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Kaj vse se je spremenilo in kaj so posledice, ki so jih doživeli ljudje, odkar uporabljajo Access Bars:

 • več lahkotnosti s telesom
 • boljše zdravje
 • konec stresa
 • zmanjšanje fizičnih bolečin
 • konec duševnih motenj
 • konec prisilnih misli, paničnih napadov
 • konec glavobolov
 • boljši spanec
 • konec težav s telesno težo
 • več svobode
 • več jasnosti
 • več denarja
 • več zavedanja
 • boljši odnosi
 • več smeha in radosti
 • več potovanj
 • več poslovnih uspehov
 • več osrečujoče spolnosti
 • partnerstvo, ki deluje
 • več sebe
 • orgazmično življenje in bivanje
 • lahkotnost bivanja v celoti

Kaj znanost pravi o tehniki Access Bars?

Moja osebna izkušnja z Access Bars tehniko

Za Access Consciousness sem prvič slišala pred približno dvema letoma in spraševala sem se, kaj je na tej tehniki tako magičnega. Vesolje mi je odgovorilo in uredilo, da sem se ob pravem času znašla na pravem mestu – delavnici Access Bars. Še preden sem prejela barse, se je moja transformacija že začela. Po petih Access Bars tretmajih, ki sem jih sama prejela v samo dveh dneh, se je moje življenje popolnoma spremenilo.

Predstavljajte si, da je vaše življenje vse, kar sega do neba. ”The sky is the limit,” pravijo.
Kar naenkrat, pa se vsi oblaki razgrnejo, nebo se odpre, vaš pogled se razširi in seže v neskončnost Vesolja. Vse, kar ste si kadarkoli lahko le predstavljali, sedaj vidite.

Tako jaz vidim in doživljam svoje življenje, odkar sem vanj povabila Access Bars tehniko. Polno neskončnih možnosti, lahkotnosti, čarobnosti, radosti, veličastnosti in popolnoma drugačnega zavedanja.

In kako je lahko še boljše kot to?

Kaj vse je še možno?

Kaj, če bi si tudi vi dovolili spregledati onkraj neba, onkraj vseh omejitev?

 

Če ste pripravljeni od življenja prejeti več, vas vabim, da si podarite najlepše darilo zase – Access Bars tretma.

Če se želite izvajanja Access bars tehnike naučiti tudi sami, toplo vabljeni na Access bars delavnico.

Izvajam tudi druge Accessove telesne procese (Access Facelift, MTVSS, Korekcija vida, Biomimetična mimikrija, Celični spomin, Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija, Aktivacija neomejene energije, možnosti in bogastva...)

Za Access Facelift klikni TUKAJ. Za ostale telesne procese klikni TUKAJ.

 

Mnenja strank:

“Draga Monika, tvoja Access Bars terapija mi je spremenila življenje. Nikoli do sedaj nisem občutila takšnega miru v sebi kot po tvojih terapijah. Popolnoma sem se umirila, včasih sem hitela do onemoglosti, sedaj ne hitim več, moje življenje se odvija mirno in sproščeno. Pred terapijo sem imela prepričanje, da sem odgovorna za vse in vsakega človeka, ki je prišel v moje življenje. Večno sem se trudila, da bi bili vsi okoli mene srečni in zadovoljni, vsem sem skušala pomagati, sama sem pa pregorevala. Sedaj verjamem, da je moje življenje lahko drugačno, lahkotno, radostno in veličastno, kot praviš ti. To se izraža vsakodnevno. Ponavljam mantro, ne samo zjutraj in zvečer, mantram kar vsak trenutek, ko imam čas. Skratka grem naprej, veselim se vsega lepega. Hvaležna sem, da sem te spoznala. Želim ti veliko uspehov pri tvojem delu. Velik objem.

 (Tanja)

Terapije z barsi se ne da opisati, potrebno jo je izkusiti! Moram priznati da sem imela mešane občutke pred terapijo z barsi, določeno mero skepticizma, vendar dovolj radovednosti in odprtosti, da si jih dovolim doživeti. In ni mi žal! Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med in po procesu access bars. V vsakdanjem življenju opažam, da se mi z vsako seanso spreminja perspektiva in pogled na življenje in odstirajo plasti do resnične mene. Po dolgem času zopet občutim mir in lažje premagujem izzive vsakdanjega življenja.” (Nina B.)

Barsi pri Moniki so bili zame ena res super izkušnja. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila. Ves zunanji svet je izginil/postal nepomemben in možgani so prešli v theta stanje. Monika ima res magične roke. Pomagala mi je prekiniti zelo izčrpujočo energetsko vez, od tretmaja naprej pa mi življenje kar ne pusti zaiti z moje poti. Odločitve, ki jih sprejemam niso najlažje na prvi pogled, ampak toliko bolj v skladu z mojo dušo. Vse vidim malo bolj jasno. Nikoli si nisem predstavljala da bo tako deloval že en tretma, tako da se definitivno vrnem po še!” (Nataša R.)

“Kako naj opišem izkušnjo, ki sem jo doživela danes z Access Barsi? Nekaj tako preprostega, ampak tako močnega, da je težko dojeti kaj se dogaja s tvojim umom med seanso. Težko je opisati kako je imeti tisoč in eno misel v glavi, ampak po drugi strani nobene zares. Misliš da misliš, ampak ne misliš. Občutek lahkotnosti, skoraj vrtoglavica na koncu, ko je tvoja spominska plošča očiščena vse navlake iz preteklosti in vseh omejitev, ki smo si jih vcepili v glavo. In naval energije, ki te preplavi po tem, ko prideš k sebi od izkušnje, je skoraj otipljiv. To je nekaj, kar bi moral vsak doziveti! Enostavno čarobno in ultra poživljajoče! Hvala ti Monika za še eno izkušnjo, ki je posijala v moje življenje.”

 (Katarina B.)

“Barsi so me enostavno poklicali - do trenutka, ko sem se odločila za terapijo, o njih praktično nisem vedela skoraj ničesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkušnjo. Občutke, ki sem jih doživljala med terapijo z barsi, je z besedami težko opisati - vsekakor pa je šlo za izjemno izkušnjo v stanju med popolno blaženostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se se ob nobeni terapiji nisem spustila v takšne globine svoje duše in še nikoli nisem imela občutka, kot da bi nekdo z nežnimi dotiki masiral mojo avro. Že takoj po prvi terapiji sem se počutila nekako pomirjeno s svetom, z močnim zavedanjem kdo in kaj sem - ter posledično z zavedanjem kdo nisem, česa ne maram in kaj mi ne služi. Bistveno lažje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lažje prepoznavam nekatere vzorce in kar je zame zelo pomembno, lažje se postavim zase in potegnem mejo, brez občutka slabe vesti. Nasploh pa sem si po terapiji tudi bistveno bližje z zavedanjem, da je vse mogoče in da se mi lahko uresniči vse, kar si želim. Življenje je čarobno in definitivno so tudi barsi tej čarobnosti dodali svoj poseben odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti.” (Manja)

Kakšno čudovito življenje si lahko skreirate?

Access bars delavnice in tretmaje izvajam Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, Reiki mojstrica in učiteljica, Access Consciousness Bars facilitatorica, terapevtka in facilitatorica ostalih Accessovih telesnih procesov, SOP praktik in MSTR terapevtka (obravnava brazgotin).

''Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.''

~ Monika Radič

www.Sijem.si

PONUDNIK

Moje poslanstvo je osvetljevanje življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi energijske in telesne tretmaje, delavnice in tečaje ter vodenje meditacij in joge smeha....

  |  www.sijem.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...