Samohipnoza

Ponudnik: Nova Alkimija
1302 ogledov

Samohipnoza vam daje ključ do vaše podzavesti, ki upravlja s telesnimi funkcijami, kot tudi čustvenimi reakcijami in mentalnimi vzorci. V globoko sproščenem alfa stanju zavesti, ki ga dosežemo v avto-hipnozi, je naš um dovzeten za pozitivne sugestije in preoblikovanje nezaželenih vedenjskih vzorcev.

Samohipnoza je izjemno učinkovit način samopomoči, samorazvoja in samouresničevanja.

PODROČJA KJER VAM SAMO-HIPNOZA POMAGA:

*lajšanje in odprava stresa* *pridobitev notranjega miru* *pomoč pri preseganju različnih negativnih čustvenih stanj**izboljšanje samozavesti in samopodobe* *pomoč pri odpravi različnih strahov* *trema pred javnimi nastopi* *prenehanje kajenja in ostalih odvisnosti**hujšanje**lajšanje in odprava glavobolov**pospešeno učenje in izboljšanje koncentracije* *izboljšanje športnih dosežkov* *dvig energetskega potenciala* *osebnostna rast in pozitivna osebnostna sprememba* *pomaga vam najti pot do sebe in svoje sreče

INTEGRALNI SISTEM TERAPEVTSKE HIPNOZE poleg klasičnih tehnik, ki so lastne hipnozi, uporablja tudi sodobne pristope in metode energijske psihologije, ki izjemno učinkovito izboljšajo in pospešijo rezultate, predvsem pri odpravljanju težjih travmatskih izkušenj. S to metodo so rezultati takojšnji, spremembe pa vidne in trajne.

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj učinkovito.

Velika prednost samohipnoze-avtohipnoze je, da lahko izvajate večino terapevtskega dela sami, ostalo pa s pomočjo hipnoterapevta. Enostavno prilagodite svoje delo s samohipnozo svojim potrebam. Ali je to spreminjanje vedenjskih vzorcev, boljši spomin, ustreznejša samopodoba, prenehanje kajenja, večja sproščenost, kontrola stresa, izguba Vaše telesne teže itd., o vsem tem odločate sami.
V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na vseh nivojih.

Delavnica samohipnoze poteka individualno (za posameznike/ce, ki jim ta način bolj odgovarja) ali skupinsko.

Več informacij o samohipnozi

https://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza

https://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza-delavnica

Kontakt: 051/783-072, grega.gregorec@gmail.com

PONUDNIK

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...