Svetovanja Spreminjanje

Ponudnik: Alika
Prispevek:56 eur
Izvaja:Alika
Kontakt:Alika 031 309 888, dea.diana222@gmail.com, alison.jakomin@gmail.com
Kje:

0 komentarjev    418 ogledov

Svetovanja SPREMINJANJE in oddihi SPREMINJANJE so lahko velikodušno darilo sebi, in vsem tistim, ki jim s sončnim žarkom želite ogreti srce.

SPREMINJANJE je svetovanje v katerem bomo za vas našli vse odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate. Univerzalni življenjski nauk pravi, da se vprašanje pojavi zato, ker nanj obstaja odgovor.

Komu je svetovanje namenjeno?

 • Vsem na prelomnici svojega življenja,
 • vsem, ki želite pisati novo poglavje v svoji življenjski knjigi,
 • vsem, ki bi radi izvedeli več o vašem partnerstvu,
 • vsem, ki želite izvedeti kaj je vaše poslanstvo,
 • vsem, ki vas zanima kakšne so vaše možnosti na področju financ in kako si zagotoviti finančno svobodo
 • vsem, ki vas zanima vaša karierna pot,
 • vsem, ki se enake življenjske lekcije (dogodki) neprestano ponavljajo,
 • vsem v stiski,
 • vsem, ki žalujete,
 • vsem, ki živite z občutkom "nekaj, a ne vem točno kaj mi manjka"
 • vsem tistim, ki se želijo SPREMENITI in tako SPREMENITI svoje življenje

Področja:

 • partnerstvo
 • odnos s starši,
 • odnos s svojim otrokom,
 • odnosi v službi,
 • finance
 • sprejem pomembne odločitve
 • karierna pot,
 • poslanstvo,
 • preteklost,
 • ali če preprosto želite vedeti le, kaj je za vas tisto, v kar se ta trenutek splača vlagati vašo energijo.

TEHNIKA DELA: Diotiš astrologija in modrosti Univerzalnih življenjskih naukov

Kako nas Diotiš in njegove modrosti podpirajo pri  SPREMINJANJU?

Diotiš pomeni »Svetloba« zato nam osvetli smer v katero gremo, to pa zaradi poti, po kateri smo doslej hodili in pokaže kakšne so naše možne poti do cilja. Pomeni, da nam pokaže kako bomo v danih situacijah reagirali in jih doživljali. Doživljanje in reakcija pa sta takšni kot je zapisano v naši rojstni karti. To pomeni, da bomo zaradi svobodne volje, ki jo imamo, lahko na situacijo odreagirali drugače kot v preteklosti, ker bomo SPREMENILI svoj pogled na življenje. Na ta način se lahko izognemo ponovitvam (npr. vedno isti vzorec partnerja) in oviram tako, da ali spremenimo pot ali cilj.

Z  njim boste razumeli svojo preteklost, sprejeli sedanjost in se naučili, kako zavestno ustvarjati svojo prihodnost. Življenje ima v vsakem trenutku neko smer, ki jo je z vedsko modrostjo možno predvideti. Kam nas vodi, je odvisno od vsega, kar smo doslej počeli. Kakšna bo, je zelo odvisno od tega, kako se bomo odzvali v položaju, v katerem smo, in kakšen pomen bomo pripisali situaciji, ki jo doživljamo.

CENA (izmenjava energije)

Cena za 60 minutno svetovanje je 56€ur
Podajate se na novo pot in izkušnje so pokazale, da je koristno imeti mentorstvo, dokler novo razumevanje sebe in življenja ne postane navada.

Zato priporočam paket petih ali desetih srečanj po 60 minut.

Cena (izmenjava energije) za paket petih 60-minutnih srečanj je 230 eur. Prihranite 80€ Možnost plačila v dveh obrokih.
Cena (izmenjava energije) za paket desetih 60-minutnih srečanj je 380 eur. Prihranite 180 €. Možnost plačila v dveh obrokih.

Avdio posnetke svetovanja dobite na vaš elektronski naslov takoj po zaključenem svetovanju. Svetovanje se izvaja preko wiberja ali skypa.

Mnenja:

»Draga moja Alika, pri nas je danes zelo grdo vreme...dež, veter - baje oranžni alarm.....vendar pa je v meni, notranja umirjenost......še posebej, ko vidim prečudovito morje, svetilnik in Soline.
Pozorno sem prebrala vse, kar si mi napisala. Vse te moje hiše...in planeti....to bom večkrat prebrala. Strah....strah....moram se ti zahvaliti ker sem se, po vrnitvi iz Solin s temi moji strahovi soočila in jim rekla, da jih ne rabim več......zavestno!!!! tako, da dosti lažje funkcioniram..
v kolikor bo prišlo do takšnih ali drugačnih težav jih bom sproti reševala......saj sem carica kaj ne! ;))
Rezultat odvrženih strahov pa je, da jaz več ne zahtevam..ne težim....ne nabijam....in ne vem še kaj, in kot čudež glej..glej... zdaj moja draga 2 moška mene iščeta....sama naredita stvari..... mi dajeta se pogovarjata.....ogledalo!!
Iz prebranega se me je dotaknila tudi beseda minljivost.....zato bom še bolj živela za danes in zdaj.....inbilahvaležna.....
Kaj naj ti še napišem, rada te imam od vedno, hvaležna sem za to prijateljstvo......UŽIVAJ, LJUBI IN ŽIVI NA POLNO - TVOJE NOVO ŽIVLJENSKO POGLAVJE !!!Poljubček« K.T.

»Draga Alika, po dolgem času sem se počutila zelo umirjeno, sproščeno in potrjeno. Hvala in vse dobro ti želim. N.P.

»Sem zelo vesela, da sem prišla. Veliko novega sem slišala in zelo prijetno je bilo. Čas je kar bežal…kot, da je vse skupaj trajalo 20 minutk« N.F.

»Najprej full hvala za tvojo analizo. Prava stvar ob pravem času! Kar si mi napisala mi je odprlo oči, uspelo ti je usmeriti moje misli v en cilj, fokus. Še enkrat iskrena hvala« E.B.

»Draga moja, hvala ti za pogovor. Vedno me napolniš z energijo in vedno znova me potrjuješ. Hvala ti za vse nasvete. Rada te imam.« B.E.

»Draga Alika, poslušala sem že kar nekaj meditacij, ampak to…pa to je…ne najdem dovolj močnega izraza! Pa to je fenomenalno! Jaz sem totalno navdušena!!! S svojim žametnim glaskom uspeš resnično pripeljati zavst v višje dimenzije! Jaz sem risnično čutila, slišala, videla…bila sem v drugem svetu! Začutila sem ogromno ljubezni in topline…telesno pa toploto…neizmerno prijetno počutje..kar mi ostale meditacije niso uspele priklicati!! Pa ne govorim to zato, ker te imam rada, ampak dejansko tako je! Izzoveš neizmerno ljubezen in hvaležnost! Hvala, hvala, hvala ti za tako darilo« E.B

»Draga Alika, iskrena hvala za vaše posebno sporočilo. Resnično sem hvaležna za vas, da ste v mojem življenju. Vaše toplo srce in prijaznost sta ne precenljvi. Najina energija se blagodejno prepleta, žari in bogati, čutim vas kot najsvetlejše sonce in moje srce poskoči ob misli ali stiku z vami. Mehek in topel objem« I.B

"Alika, včeraj sem dobila tvojo pošto.Globoko iz srca se zahvaljujem za vse lepe trenutke pri vama na otoku in res sem hvaležna, da mi je bilo dano srečati dva tako čudovita človeka in v vaji družbi čas prehitro teče. Alika analiza rojstne karte nosi veliko resnice in res si mojster svojega poklica.
Naj bo tvoje življenje posejano z milostmi, kot je narava spomladi posuta z cvetjem." M.P

"Draga Alika. Izražam hvaležnost za vsa spoznanja, ki sem jih bila deležna na tvojih delavnicah. Priporočam vsem, ki se želite iskreno ozreti na svoje življenje, se prebuditi in osvoboditi. Alika je odličen vodnik. Objem in upam, da se vidimo spet.« D.B

»Krasna karta in razlaga. Hvala« N.N

Vaša naročila  sprejemam na dea.diana222@gmail.com, alison.jakomin@gmail.com ali na tf. štev. 031 309888.

Način plačila: po prejetem naročilu vam po elektronski pošti pošljem račun. Ko je račun plačan prejmete po elektronski pošti vašo napoved oz. bon.

Leto 2017 je leto novih začetkov. Vam in vašim najdražjim želim, da v leto 2017 vstopite z občutkom radostnega pričakovanja in tako problemom odvzamete moč.

Kdo sem? Z vami bom to čudovito izkušnjo delila Alika. Diplomirana ekonomistka, ki sem 25 let v velikem podjetju skrbela zato, da so se uporabniki dobro počutili in, da so doživeli občutek, da so zares pomembni.  Danes sem intuitivna Diotiš svetovalka, medij, angelska terapevtka, izvajam  meditacije in reiki terapije. Življenje mi je ponudilo dar in znanje s katerim podprem ljudi, da lahko zaradi SPREMEMBE zopet in še boljše ustvarjajo.

DIPLOMA:

Vedska astrologija DJOTIŠ, IZAQ, Inštitut za kvaliteto življenja

CERTIFIKATI:

Angelska intuicija, certifikat angelski intuitivni terapevt
Angelska šola, certifikat Angelski intuitivni terapevt
Tečaj meditacije, certifikat
Tečaj medijstva,certifikat  
Kabala, osnove numerologije
Šola arhetipov, Čarobni jezik arhetipov, I. in II. stopnja, cetifikat

Z ljubeznijo, Alika

Naročilo na storitev | Svetovanja Spreminjanje

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Atelje Dea Diana, Soline 31A, Dugi otok, Hrvaška


Alika

regeneracijski oddihi in tehnike za dvig kvalitete našega življenja

Rada imam ljudi. Sem Diotiš svetovalka in osebna motivatorka. 5.10.2016 sem začela živeti novo poglavje v svojem življenju. Z veseljem vam bom predala vse modrosti, da lahko novo poglavje začnete pisati tudi vi, če si to želite.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...