Tantra masaža

Ponudnik: La vita
348 ogledov

Kaj je tantra masaža?
Je posebna masaža, kjer se uporablja spolno energijo in pretok te energije skozi energetske centre oziroma čakre. Je globoka in čutna masaža, ki nam nudi globoko izkušnjo.

Odpravlja spolne blokade, zdravi odnose, samopodobo. Vsebuje tehnike dihanja, stimulacije genitalij, masažo celega telesa, ki ponuja popolno sprostitev uma in telesa in vas pripelje do stanja popolne blaženosti. Masaža poteka v varnem intimnem okolju, ker je pomembno, da se prejemnik med masažo dobro počuti in se nauči prejemanja in predajanja, ponovno odkriva svoje čutne zaznave, pride do čustev. Med samo masažo se lahko tudi aktivira kako čustvo, kar je seveda čisto ok. Lahko bi rekli tudi, da je tantra masaža nek miks sprostitvene in terapevtske masaže, ki pripelje do občutka blaženosti. Na ta način pretapljamo spolne blokade. Izkušnja je globoka erotična in vzburjajoča, vendar to ni erotična masaža, saj je njen namen, da spolno energijo, ki se aktivira uporabi za pospeševanje zdravljenja na vseh področjih življenja, ne le za uživanje.

Tantra masaža:

rešuje težave z prezgodnjo ejakulacijo,
dviguje samozavest,
dihalne tehnike pomagajo nadzorovati orgazme in jih razširiti po celem telesu,
več zavestne prisotnosti v telesu,
lahkotnejše ravnanje s čustvi,
boljše spanje,
manj stresa,
trše erekcije pri moških,
več užitka in orgazmov,
pomaga pri lajšanju bolečim in
pomaga do orgazmov celega telesa, energetskih orgazmov.
Cilj tantra masaže je izkoristit spolno energijo telesa za sprostitev in za zdravljenje na vseh področjih življenja.

Za doma dobite tudi nekaj tehnik s katerimi potem lahko delate, ter napredujete od masaže do masaže, bolj čutite pretok energije, ste bolj povezani s svojimi spolnimi organi, pridete do več različnih orgazmov, namesto le do lokalnih površinskih.

Tantrična masaža je resnično drugačna in nepozabna izkušnja. Trajanje masaže od 1,5 do 2h. Naročila preko kontaktnega obrazca ali na 040 628 080 Rozalija.

TANTRIČNA MASAŽA + pogovor in vaje za domov cena 150 €. Paket treh masaž 360 €. Naročite se čim prej, ker se termini hitro polnijo, več pa na strani https://la-vita.si/

 

Naročila na tel 040628080 Rozalija

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 (nismo davčni zavezanci).

 

https://la-vita.si/

 

PONUDNIK

Kako doseči harmonijo, biti samozavestnejši, polni enrgije, lažje dosegati cilje, biti polni življenske energije tu in zdaj, ter brez težav s hrbtenico? Rešitev se skriva v hatha jogi,...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...