Rozalija

Hatha joga

piše: Rozalija
23. avgust 2017    183 ogledov

Imate težave s hrbtenico, vratom ali drugimi sklepi, veliko sedite ali pa želite morebitne težave s sklepi le preprečiti? Poznate tisti občutek, ko ste zategnjeni ali v krču?

Želite živeti v večji harmoniji s svojim telesom, umom in duhom, si končno vzeti kvaliteten čas zase ter biti polni življenjske energije?

Rešitev se skriva v hatha jogi. Hatha joga je vadba položajev (asan), tehnik dihanja (pranajama) in prisotnosti (meditacije, sproščanja). Z njo skrbite za celostno regeneracijo telesa, uma in duha.  Brez regeneracije slej ko prej zbolite. Pojavijo se obrabe sklepov, deformacije, bolečine, hernija, išias ali druge težave. Vaše telo vam bo hvaležno in vam bo povrnilo vaš vložek s svežo energijo. Hvaležen vam bo tudi vaš dih, ki vas bo napolnil z življenjsko silo, vaš um, ki bo deloval bolj ostro in vaša duša, s katero se boste počutili bolj povezano in vas bo usmerjala na pravo pot.

NOVO – Ponujamo tudi Žensko jogo, ki je vadba hatha joge, v katero so vključeni elementi ženskega principa delovanja, kot so intuitivnost, nežnost, mehkoba, podpora ter predvsem cikličnost. Več časa bomo posvetile raziskovanju svojih globin, povezovanju z maternico, pomenu menstruacije. Prilagajale se bomo glede na počutje in vadile samosprejemanje, zaznavanje lastnega počutja in potreb ter izražanja le-teh. Za več informacij o ženski jogi mi pišite na elektronski naslov dvorsak.ana@gmail.com.

Vadbe bodo zaradi boljše kvalitete izvajanja potekale v skupinah z omejenim številom udeležencev. V pomoč na vsakem koraku vam bom certificirana učiteljica joge Ana Dvoršak, ki se bom v vaše dobro maksimalno potrudila z individualnim pristopom. Z jogo se ukvarjam že 10 let Predstavlja nepogrešljiv del mojega življenja. Po dolgem, napornem dnevu, ko je moja pozornost večinoma obrnjena navzven, se s pomočjo joge ponovno obrnem navznoter, se začutim in zaključim dan. Poleg tega pa si že dolga leta z njeno pomočjo lajšam bolečine v križu in kolenu.

Med samo vadbo dajem veliko poudarka na pravilni drži in krepitvi mišičnih stabilizatorjev telesa. Poleg tega se učimo poslušati svoje telo in ne le slepo slediti navodilom ter biti nežni do sebe. S konstantno in redno vadbo boste dosegli neverjetne rezultate na vseh področjih svojega življenja.

Si želite spremembe? Ne odlašajte! Že danes se odločite za zdravo življenje z Jogo La-Vita.

Prva vadba je BREZPLAČNA, če se odločite vadbo obiskovati, je obisk vštet v paket. Pridružite se nam in ugotovite, ali je vadba z Ano tisto, kar ste iskali.

Začnemo 4. 9. 2017. Prijave sprejemam na mail dvorsak.ana@gmail.com ali preko telefona 040885343. Rezervirajte si svoje mesto v skupini čim prej. Pridružite pa se nam lahko kadarkoli med letom.

Urnik vadb Joga La-Vita v PGD Barje (Peruzzijeva cesta 101):

ponedeljek:   7:20-8:35   HATHA JOGA, začnemo 4.9.

torek:   16:00-17:30   ŽENSKA JOGA, začnemo 5.9.

petek:   18:30-20:00   HATHA JOGA, začnemo 8.9.

Urnik vadb Joga La-Vita na Lavrici (Dolenjska cesta 274):

torek:   18:30-20:00 HATHA JOGA, začnemo 5.9.

četrtek:   18:30-20:00 ŽENSKA JOGA, začnemo 7.9.

Cenik:

Večerna 90-minutna vadba 1x tedensko:

1-mesečni paket: 50 eur

3-mesečni paket: 130 eur

6-mesečni paket: 240 eur*

Posamezen obisk: 15 eur

Zakup 10ih obiskov: 140 eur (koriščenje do konca junija 2018)

Jutranja 75-minutna vadba 1x tedensko:

3-mesečni paket: 105 eur

6-mesečni paket: 190 eur*

*možnost plačila v dveh obrokih.

Možnost zakupa vadbe večkrat tedensko. Druga vadba v tednu 50% ceneje in tretja 60% ceneje. Za študente, brezposelne in upokojence 15% popusta na ceno brez DDV. Vse cene že vsebujejo DDV.

Organizator: La Vita, Rozalija Hartman s.p.

Podjetje  La Vita pa vam nudi tudi :

-          Podporna SREČANJA ZA MAMICE z dojenčki ali starejšimi otroci (obdelali bomo vse aktualne teme, srečanja potekajo v obliki materinskega kroga),

-          Obredna meditativno-pogovorna srečanja žensk, ŽENSKI KROGI (rdeči šotor), vodi Ana Dvoršak, uni. dipl. psih.,

-          TANTRIČNE MASAŽE za odpravo blokad v spolnosti, čiščenje travm in vzorcev v povezavi s seksualnostjo,

-          Sklop 6-ih delavnic SEKSUALNI RAZCVET s pričetkom 23. 9. 2017 (vsebuje delavnice : ženski orgazem, pozitivna samopodoba, delavnica z žadastim jajčkom, odtekanje spolne energije in kako jo zadržim, povečanje libida, skrivnosti odnosa moški-ženska in modrosti tantre) ter

-          OSEBNI COACHING za zmanjševanje ovir pri doseganju osebnih ciljev,

-          vodi Rozalija Hartman, life in sex coach, NLP mojstrica in tantrična maserka.

Ker še nimamo postavljene spletne strani, lahko več informacij o vseh programih najdete na Facebook strani : Joga La-Vita

Za prijavo na e-novičke ali več informacij sva vam na voljo Rozalija Hartman preko e-maila rozalija.hartman@gmail.com  in telefona 040628080 ter Ana Dvoršak preko e-maila dvorsak.ana@gmail.com ali telefona 040885343.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...