Rozalija

Uživajte v sprostitvi s senzualno masažo - in ne, ni to, kar si mislite- pa celo brezplačno lahko dostopate do nje

piše: Rozalija
21. februar 2023    322 ogledov

Že dolgo časa vemo, da masaža pomaga sprostiti napetosti in stres, vendar pa obstaja vrsta masaže, ki nam lahko ponudi veliko več kot to. Govorimo o senzualni masaži.

Morda vas skrbi, da bi lahko bila senzualna masaža nekaj spolno naravnanega, vendar temu ni tako. Senzualna masaža je intimna masaža, ki se osredotoča na prebujanje vaših čutov in globoko sprostitev.

In zakaj bi si morali pogledati in preiskusiti osnovni tečaj senzualne masaže? No, obstaja veliko razlogov, toda naj vam predstavim nekaj smiselno smešnih:

Ker vas bo naredila boljšega maserja (ali maserko) kot vaša mama. Zdi se, da vsakdo misli, da je dober pri masaži, vendar pogosto ni tako. Osnovni tečaj senzualne masaže vas nauči osnovnih tehnik, ki jih boste lahko uporabili tudi pri običajni masaži.
Ker bo vaš partner mislil, da ste genij masaže. Ko boste osvojili osnovne tehnike senzualne masaže, boste lahko svojemu partnerju pričarali vrhunsko sprostitev in ga ali jo povsem presenetili.
Ker boste izboljšali svoje ročne spretnosti. Ko se boste naučili, kako delovati z energijo svojih rok, boste opazili, kako izboljšate spretnosti, ki jih boste lahko uporabili v vsakodnevnem življenju.
Ker si zaslužite popolno sprostitev. Osnovni tečaj senzualne masaže vas bo naučil, kako se sprostiti in se osredotočiti na svoje telo. S tem boste izboljšali svoje počutje in zmanjšali stres, kar ima pozitiven vpliv na vaše zdravje.
Zaključek je, da osnovni tečaj senzualne masaže ponuja veliko več kot le nekaj novih tehnik masaže. Gre za odkrivanje in razvijanje lastnega čutnega sveta, ki nam bo koristil v vseh vidikih življenja. In če k temu dodamo še kanček humorja, bomo v življenju zagotovo naredili več korakov k sprostitvi, boljšemu počutju in zadovoljstvu.

Kaj pa je senzualno pri tej vrsti masaže? Gre za način, kako se dotikamo telesa, ki je nežen, čuten in sproščujoč. Način masaže je zasnovan tako, da se sprožijo občutki ugodja in sprostitve, ki lahko izboljšajo vaše razpoloženje in počutje.

 

Več na www.la-vita.si 

Vir: www.la-vita.si
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...