Marjanca Vergan

10 dobrih razlogov, zakaj nositi energijski nakit

27. avgust 2021    619 ogledov

Vsak naš korak je energija, prav tako vsak naš pogled, vsaka naša misel. Energija – naj bo sončna ali senčna – odseva prav v vsaki človeški celici, prav tako pa tudi v vsakem atomu sveta.

Predvsem ženske takšne in drugačne energije čutimo in zaznavamo še bolj, zato se včasih zazdi, kot da nas veter premetava sem in tja. Da ostajamo čuječe in čuteče, odprte do sveta, a vseeno prizemljene, si pogosto pomagamo z različnimi energijskimi tehnikami in izdelki, ki podpirajo našo energijo in namere.

 

Med izdelki zagotovo izstopa energijski nakit, predvsem energijski nakit s simbolom mandale, ki v naše življenje ves čas privablja ravnovesje, stabilnost in obilje. Za geometrijo mandale stoji večnost in množica prečudovitih barv, česar se zaveda tudi izjemna slovenska energijska umetnica in astro terapevtka Marjanca Vergan, ki jo mandale in energijski nakit spremljajo ves čas, saj jih z vso svojo predanostjo tudi ustvarja. Pravi, da je ustvarjati in nositi tak nakit pravi blagoslov!

Kako energijski nakit lahko pomaga?

Energijski nakit z mandalo ali kozmični nakit, ki ga avtorica povezuje z vibracijo planetov našega osončja, ima množico prednosti. Da ga boste nosili še z večjim veseljem in zavedanjem, se vsakokrat spomnite 10 dobrih razlogov za to – čeprav je razlogov v resnici še precej več.

1.     Energijski nakit vzpodbuja ravnovesje telesa in duha.

2.     Nošenje energijskega nakita ustvarja občutek osebnega zadovoljstva.

3.     Ob nošenju energijskega nakita začutimo svojo lastno vrednost.

4.     Energijski nakit – sploh intuitivno izbran boža žensko dušo in krepi zdravo ženstvenost.

5.     Tak nakit nas s svojo energijo nevidno vodi po poti našega srca. 

6.     Mandale na nakitu podpirajo celovitost, popolnost in kroženje energije.

7.     Energijski nakit glede na svojo barvo in vzorce podpira čakre v telesu. Srčna čakra na primer obožuje         zeleno in rožnato.

8.     S kozmičnim ali energijskim nakitom prejmete njegovo spiritualno sporočilo.

9.     Harmonija vas bo z njim spremljala prav na vsakem koraku in v vsakem vremenu življenja.

10.  Energijski izdelki, predvsem pa nakit, opogumljajo, da upamo prisluhniti tudi srcu in ne le možganom. Podpirajo princip iti s tokom in tako na najbolj neverjetne načine omogočijo dotakniti se globin ali višav duše ter življenja.

Kako prav izbrati energijski nakit zase?

Pri izboru energijskega nakita ne obstaja »prav« ali »narobe«, ker je vse prav. Vsak kos nakita vas bo podpiral ob določeni situaciji ali razmerah, tako da denar za tako investicijo nikoli ne bo vržen stran. Najbolje pa se je ob nakupu povezati s svojim srcem in izbrati čimbolj intuitivno, kar po domače povedano pomeni, da si izberete tisti kos, ki vam je tisti trenutek najbolj všeč, čeprav boste morda v sebi čutili, da bi bilo mogoče »prav« izbrati drugega. Pustite višji energiji, obliki, barvam in vašemu razpoloženju, da si resnično izberejo pravi kos zase oziroma za vas.

Dobra darila so izbrana s srcem 

Energijski ali kozmični nakit je lahko krasno darilo ob najrazličnejših priložnostih, slavjih in prelomnicah. Lepo ga je podariti drugim, pa tudi sebi. Naj vas tudi pri izbiri za druge vodi intuicija v povezavi z osebo, ki ji ga boste podarili. Intuicija vas zna presenetiti s svojim izborom, prav tako pa tudi obdarovanec ali obdarovanka s svojim navdušenjem, ko ga prejme. Če v svojo izbiro niste najbolj prepričani, lahko vedno izberete darilni bon, s katerim si bo obdarovana oseba lahko energijski kos srčnega nakita izbrala sama.

Kozmičen nakit MANDALA 4 YOU, Marjance Vergan, najdeš tukaj >>

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...