Ozemljitev

Bodite ozemljeni ter povezani z zdravilno energijo matere Zemlje tudi med delom!

piše: Ozemljitev
27. julij 2015    252 ogledov

Ste se po sprehodu po travici ali po pe┼í─Źeni pla┼żi po─Źutili prenovljeni, spo─Źiti in polni energije?

 

Veste zakaj? Zaradi energije, ki se je v va┼íe telo prelila preko stika z zemljo. Planet Zemlja je va┼íe telo prepojila s svojimi naravnimi energijami preko elektri─Źnega polja. Temu pravimo ozemljitev (zemljenje), ki je preprosto povedano povezava ─Źloveka z materjo Zemljo preko njegovega lastnega elektri─Źnega polja. ─îeprav se o tem odkritju ┼íe ne govori na veliko, mnoge raziskave svetovno znanih in┼ítitutov potrjujejo, da se zdravje ─Źloveka izbolj┼ía ob stiku z Zemljo.

 

Dandanes nam na ┼żalost primanjkuje ravno te povezanosti. Ljudje v moderni dobi smo namre─Ź na vsakem koraku odrezani od elektri─Źnega Zemeljskega polja, saj ┼że tiso─Źletja ne hodimo bosi in ne spimo na tleh.

 

Ljudje mnogo ─Źasa pre┼żivimo ┬áza ra─Źunalnikom ali preprosto za delovno mizo, dale─Ź od na┼íe matere Zemlje, predvsem otroci, ki pre┼żivijo ure in ure za ra─Źunalnikom namesto, da bi se igrali zunaj. ┬á─îe se ┼żelimo ozemljiti med delovnim ─Źasom oziroma med delom za ra─Źunalnikom to najla┼żje storimo z ozemljitveno podlogo, ki jo postavimo pod tipkovnico in mi┼íko ali na tla.

 

Tako boste vi in va┼íi otroci ozemljeni kljub temu da boste dan pre┼żiveli za ra─Źunalnikom. ;) Prejeli boste vse zdravilne energije na┼íe ─Źudovite matere Zemlje.

 

Vendar ne pozabite odditi tudi kaj v naravo, na sve┼ż zrak! ;)

 

Z ozemljitveno podlogo se lahko ozemljimo tudi na delavnem mestu, za ra─Źunalnikom, pred televizijo, kjerkoli. Na njo le polo┼żimo noge ali roke in takoj smo povezani z Zemljo.

Podlogo lahko namestimo pod mizo, pred sede┼żno in nanjo polo┼żimo noge. Ali pa jo namestimo pod tipkovnico ali mi┼íko, s tem da se moremo podloge nujno dotikati z golimi nogami ali rokami.

Meri 680mm x 250mm (27" x 10").
Paket vsebuje kabel, podlogo in priklju─Źek.

Ve─Ź o ozemljitvi si lahko preberete tukaj.┬á┬╗

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...