Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Letna astrološka napoved: 2022 je leto energijskega zdravljenja transgeneracijskih ran

25. januar 2022    3177 ogledov

Zadnji dve leti sta, kot napovedano, v svet prinesli korenite spremembe. Leto 2022 pa v naša življenja prinaša energijo zdravljenja medgeneracijskih ran, organizacije in ravnovesja.

Leto števila 6

2022 je leto števila 6, ki podpira energijo upočasnjevanja, nežnosti in negovanja ter bolj uravnovešen slog življenja. Vabi nas k temu, da se pomirimo s tem, kjer smo in kar imamo.

Število 6 predstavlja tudi vez z našimi predniki in zdravljenjem medgeneracijskih travm. Predstavlja povabilo v pretrganje karmičnih ciklov, ki se lahko stoletja pretakajo po krvni liniji.

Ena izmed največjih lekcij tega leta bo zavedanje teh ciklov in ran – z namenom, da jih ozavestimo in prekinemo. Da nas in naših naslednikov ne bo ves čas vleklo v iste omejujoče vzorce in zanke, ampak da se osvobodimo okov, ki smo jih nabrali skozi dedno linijo.

  • Razmislite, katere omejitve si nalagate, kaj si govorite, s čim se omejujete vsak dan?
  • Katere vzorce največkrat ponavljate, v katero zanko se največkrat ujamete?

Število 6 je povezano tudi z organizacijo in dobrimi temelji. Razmislite, kako bi v svoje življenje vpeljali več strukture in kako postavili dobre temelje za svoje življenje. Pri tem vam lahko izjemno koristi delo s prvo čakro.

Retrogradnost nas to leto vabi globoko in iskreno vase ...

Leto se je začelo z retrogradno Venero, ki nam bo letos omogočala, da se bomo poglobili v svoje srce in se zavezali iskrenemu spoštovanju sebe, se posvetili pomembnim odnosom ter naredili prostor za pritok energije in s tem posledično tudi financ.

Retrogradnosti so vedno čas refleksije in v letu 2022 bomo imeli zaradi njih ogromno časa za premišljevanje. Merkur bo retrograden kar štirikrat, poleg Venere se bosta na retrogradno pot podala tudi Mars in Pluton.

Retrogradno gibanje Venere in Marsa se bo v letu 2022 prekrivalo, kar nas bo usmerilo še globlje vase, nas še bolj povabilo k upočasnitvi in razmisleku pred prihodnjimi koraki. Ker je tema leta 2022 zdravljenje, bodo ta vabila k refleksiji več kot dobrodošla, saj nam bodo omogočila, da ne preskakujemo in pohitrimo stvari, ki zahtevajo svoj čas. Prinesla nam bodo prostor za vdih, čas, ki je potreben, da se sprostimo v proces zdravljenja medgeneracijskih vzorcev.

Jupiter, planet obilja, bo aktiven v znamenju rib večino leta 2022 in v naša življenja prinaša energijo mehkobe, miru in sočutja. Ob njeni podpori bomo lahko sočutno stopali skozi vse, kar bo priplavalo na površje.

Poleg Jupitra bo na nas vplival tudi Neptun, ki bo prebujal našo kreativno stran in zanimanje za duhovni razvoj. Pomembno je, da v tem času ostanemo trdno prizemljeni v naši zemeljski realnosti, saj je kombinacija vliva Neptuna in Jupitra lahko izgovor za hiter pobeg iz realnosti.

Ključni astrološki dogodki leta 2022

Januar–Marec: retrogradna Venera

Ko se je leto obrnilo, se je z njim podala na retrogradno pot tudi Venera. Retrogradna je v znamenju škorpijona.

To je čas, ki ga lahko najbolje izkoristite za odnose, ljubezen in finance ter za osredotočanje na svojo žensko energijo.

Najpomembnejše delo odnosov je delo na sebi, na odnosu do sebe: kaj si želite, kako želite preživeti svoje življenje?

Šele naslednji korak je odnos z drugimi: kakšne odnose si želite, kako jih lahko izboljšate, po čem hrepenite? Katere rane na področju odnosov so se prenesle skozi vašo krvno linijo?

Venera poleg ljubezni in odnosom vlada tudi financam, zato se v njenem času vladanja posvetite tudi temu vidiku – kakšen je vaš odnos do financ? Kakšna so vaša prepričanja glede denarja? Kako lahko izboljšate svoje finančno stanje?

V času Venerine retrogradnosti si vzemite čas, da raziščete svojo žensko energijo. Vprašajte se:

  • Kje in kako zatiram svojo žensko energijo?
  • Kakšen odnos imajo moje prednice do svoje energije in moči ter kakšnega do drugih žensk?
  • Kakšnega do moških?
  • Kakšnega do otrok?
  • Kakšnega do življenja?
  • Kaj od tega sem podedoval/-a? Kako je to v skladu z mojimi željami za prihodnost?
  • Kako lahko podprem svojo žensko energijo, da se bo v polnosti razvila in opolnomočila?

April: poravnava Neptuna in Jupitra

Jupiter in Neptun se bosta združila v znamenju rib, kar bomo občutili kot harmoničen val. Njuna poravnava bo ustvarila čudovito energijo za kreativno ustvarjanje.

To bo čas izjemne senzibilnosti, čas, ko se lahko povežemo s svojo intuicijo oz. šestim čutom.

Pomembno pa bo, da v tem času ostanemo prizemljeni v realnosti in usrediščeni v svojih prepričanjih, saj nas lahko hitro odnese.

Maj–oktober in december: Jupiter v ovnu

Jupiter se bo pomaknil v neustrašni znak ovna, ki bo v nas prebudil željo po osamosvojitvi in krepitvi osebne moči.

Oktober 2022–januar 2023: retrogradni Mars

Leto smo odprli z retrogradno žensko energijo Venere in ga bomo zaprli z retrogradno moško energijo Marsa.

  • Kje in kako zatiram svojo moško energijo?
  • Kako jo lahko podprem, da se bo v polnosti razvila in opolnomočila?
  • Kakšen odnos imajo moji predniki do svoje energije in moči ter kakšnega do drugih moških? Kakšnega do žensk? Kakšnega do otrok? Kakšnega do življenja?
  • Kaj od tega sem podedoval/-a? Kako je to v skladu z mojimi željami za prihodnost?

Retrogradni Merkur

Merkur bo v letu 2022 kar štirikrat retrograden:

  • od 14. januarja do 3. februarja
  • od 10. maja do 3. junija
  • od 9. septembra do 2. oktobra
  • od 29. decembra do 18. januarja

Preberi še: Kaj nam v resnici prinaša čas retrogradnega Merkurja?

Mrki

Letos bomo zapluli v novo smer tudi na področju mrkov. Zakorakali bomo v novo sezono, ki bo podprta z energijo bika in škorpijona. Pod vplivom bika nas bodo energije usmerjale na tista področja, kjer se moramo umiriti in ustaliti, zgraditi trdno podlago ter zaužiti sladkosti tega, kar imamo tukaj in zdaj. Pod energijo škorpijona pa bomo usmerjeni v stvari, ki v našem življenju potrebujejo revolucijo in preobrazbo.

Leto prinaša 4 mrke, od tega dva krvava, ki ponazarjata rezanje vezi z vsem, kar nam ne služi več:

  • 30. april (sončni mrk mlade lune)
  • 15. maj (krvav lunin mrk)
  • 25. oktober (sončni mrk mlade lune)
  • 7. november (krvav lunin mrk)

Leto 2022 usmerja našo pozornost v zdravljenje linije prednikov, duhovna prebujanja in sprejemanje tega, kar se nam je manifestiralo v zadnjih dveh letih. Preteklosti ne moremo spremeniti, lahko pa jo sprejmemo in se pomirjeni z njo s sočutjem do sebe in bližnjih pomaknemo naprej, na novo pot.

Preberi še: 

Vir: povzeto po foreverconscious.com, astrolife, exploredeeply.com
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...