HERA GEA, društvo iskalcev prave ljubezni

Nisem kriv

29. marec 2016    355 ogledov

Občutek krivde je najpogostejši razlog, da ne slediš Srcu, skozi katerega ti govori duša.

Zakaj nastane občutek krivde?

Osebnost si je vzela preveč, sedaj se kaznuje. Osebnost se najraje vozi na toboganu smrti, ki je tobogan sil. Koliko navzgor (oblastnost), toliko navzdol (podredljivost). Kolikor si iskal oblast, toliko kazni iščeš zdaj.

Zakaj se oklepaš občutka krivde?

Glavna je sila, vznemirjenje, strast, adrenalin, skrajnosti, občutek živosti. To je eno samo delo, ki te zaposli kot hrčka na kolesu v kletki. Ta kletka je seveda karma, ampak saj to si iskal, a ne? Kaj ti bo zavest, spoznanje, če je življenje lahko tak užitek? Samo da ni dolgčas. Biti kriv, kaj bolj vznemirljivega lahko sledi obdobju oblastnosti? Čas je za izravnavo, za plačilo. Zdaj si kriv, veš da si in hočeš biti kriv. In rad bi tudi imel kaj od tega. Halo, kriv sem, torej sem.

In tako to povežeš z užitkom, telesnim užitkom. Spolnost, prehrana, občutek ogroženosti v preizkušanju meja, v adrenalinskem športu ali za krmilom vozila na cesti, vodi, v zraku, saj je vseeno. Za to se res splača živeti, a ne? Ja, res je, tuliš – a to je del te vznemirljive IGRE KRIVDE, hvala ti karma za ta dragoceni tobogan življenja, tobogan sil, hvala ti, da nisem reva in izguba, dolgočasnež.

Kako lepo je biti – kriv!

In kakšen užitek je ta droga krivde, prava omamljenost!

Zakaj občutki niso ljubezen, temveč življenje?

Duh se spušča kot zavest, materija se dviga kot sila,

in občutek krivde je sila, ne zavest.

Oblastnost in podredljivost sta lastnosti sile, ne zavesti. Sila je življenje, zavest je ljubezen. Vsaka ljubezen je posnetek ljubezni v dvoje, ki je srečanje zavesti in sile, oške in Ženske strani vsakega sveta in bitja, od najmanjšega minerala do Boga Bogov.

Če slediš življenju, ne dobiš prave ljubezni v dvoje, in živiš življenje, nevredno človeka. Če slediš ljubezni, ki je prava ljubezen v dvoje, slediš Srcu, ki je tvoj pravi jaz, in ne Glavi, ki je tvoja osebnost, minljivi, navidezni jaz (tvoje telo, astral, mental, prepričanja in verovanja).

Če slediš ljubezni, slediš upanju svojega Srca, kadar si Ženska po Srcu; in kadar slediš ljubezni kot Moški po Srcu, slediš zaupanju svojega Srca.

Kot Ženska upaš glede razmer, ker utelešaš silo, življenje, odnos med seboj in drugim (neseboj), in razmere so vse, s čimer se istovetiš kot s seboj v človeški obliki.

Kot Moški zaupaš vase, ker utelešaš zavest, ljubezen, en sam jaz v vsem, ki je, ta zavest istovetenja z vsem je tisto, s čimer se istovetiš kot s seboj v človeški obliki.

Ženska, začuti svojega pravega Moškega, ki je Edini po sladki zapovedi tvoje duše, naj ti da upanje s svojim zaupanjem vase glede vaju.

Moški, spoznaj Njo, ki je tvoja Edina od vselej za vekomaj, naj ti da zaupanje vase s svojim upanjem glede tebe.

Postanita bitje celote.

Zato ti ne moreš obstajati brez ljubezni in v ljubezni brez življenja.

Ljubezen je Moški v tebi, ki vse povezuje, ustvarja zavest prostora, kjer je vse hkrati, življenje Ženska, ki deli in razločuje, in s tem v prostor vnese obdobja, občutek časa.

Zato nikoli ne moreš živeti brez ljubezni, brez povezave z bitji ljubezni (Sončnimi devami), in nikoli ne moreš ljubiti brez povezave z bitji življenja (Lunarnimi devami).

Moški, če ozavestiš, da si napravil napako, ker si sledil življenju, ko bi moral ljubezni, nisi kriv.

Ženska, če začutiš, da si zavrnila ljubezen po glasu svojega Srca, skozi katerega ti je govorila duša, nisi kriva.

Oblastno sta zavračala pravo ljubezen, ki je ljubezen vajinih Src, po katerih vama govori vajina duša, in tako nista dobila resničnega življenja zase, kakršnega si zaslužita, da bi se lahko razvijala.

Ljubezen v dvoje, ki se ravna po življenju, je bridka, polna trpljenja. Prava ljubezen v dvoje je ponižna do duše, in ta je sladka, brez trpljenja, in le ona vama podeli oblast v življenju.

Duša vama je namenila ljubezen v dvoje, da bi razvila svoje človeško življenje in ga spreminjala v dušnega. Duša vama je dala inkarnacijo iz svoje ljubezni, ne iz vajinih življenj. Zato ljubita kot duša, da bi lahko uživala v življenju kot prava človeka, Človeka.

Prava ljubezen v dvoje je pot vajine resnične sreče: osvobajanje karme, razvoj brez trpljenja.

In prvi korak pri tem je vajin obračun z občutkom krivde.

Kako lahko ozavestiš hitro in učinkovito?

1.    Govori:

-      nisem kriv/kriva, da sem človek

-      nisem kriv/kriva, da sem Moški (Ženska),

-      nisem kriv/kriva, da živim (Ženska),

-      nisem kriv/kriva, da ljubim (moški).

 

2.    In nato govori:

-      kriv/kriva sem, ker sem bil oblasten/oblastna v ljubezni, in tako ponižal življenje

 

3.    In nato, ko začutiš nekaj upanja (če si Ženska) in zaupanja (če si Moški), lahko dobiš mantro Očeta Prvega posebej zate.

 

4.    In nazadnje opravljaš mantro sam zase dvakrat dnevno, ki je oklic ponižnosti Glave pred Srcem, človeka pred dušo, Zemlje pred Osončjem. Zdaj boš postal vse, kar si, tak kot si po svojem Srcu, skozi katerega ti govori tvoja duša, ki ti je in bo dajala tvoja človeška življenja.

 

In nikoli ne pozabi: ne martraj se, raje mantraj! Mantre so zvok, ki nosi svetlobo duše.

Vir: www.pozitivke.net
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...