HERA GEA
društvo iskalcev prave ljubezni

HERAGEA, društvo iskalcev prave ljubezni

Tekačevo 28
3250 Rogaška Slatina

Keman in Marko Klasinc

068 14 28 53

heragea1@gmail.com

www.facebook.com/Duš...

7 zahval     4215 ogledov

DRUŠTVO HERA GEA:
RAZKRIVANJE, RAZUMEVANJE IN UTRJEVANJE PRAVE LJUBEZNI

KEMAN IN MARKO KLASINC, DUŠNI PAR:

Z OBREDOM CELOTE ZARES ZAŽIVIMO SVOJO LJUBEZEN IN ŽIVLJENJE

Obred celote je edinstvena in enostavna tehnika razkrivanja, razumevanja in utrjevanja prave ljubezni, primerna za DUŠE LJUBEZNI.

Duše ljubezni živimo za resnično ljubezen, ki je združevanje.

KAJ MENITE: je ljubezen v dvoje bistvo ali prva postranska stvar vašega življenja?

KAJ MENITE: je ljubezen v dvoje rešitev za vse, bolezni, pomanjkanje, nesmisel in osamljenost, odtujenost, ali samo igra za sproščanje v dvoje?

PRVA SKRIVNOST DUŠ LJUBEZNI
Vsakdo ima svoj dušni par, konkretno osebo nasprotnega spola, ki iz inkarnacije v inkarnacijo živi v njegovem dosegu in ga - če je duša ljubezni - potrebuje.

DRUGA SKRIVNOST
Če smo duša ljubezni, dušna ljubezen ustvarja našo karmo in darmo, vse naše usode in poslanstva.

TRETJA SKRIVNOST
Če hočemo kot duša ljubezni srečno zaživeti, svoje dušne ljubezni ne smemo zanikati, pa naj živimo s svojim dušnim partnerjem ali ne.

ČETRTA SKRIVNOST
Če kot duša ljubezni iščemo življenje, izgubljamo ljubezen, dokler ne izgubimo življenja.

ZAKAJ SEZNAM DUŠNIH PAROV?
Zato ker vsi kdaj podvomimo v svojo ljubezen in smo slepi zanjo. Trenutno je na seznamu okoli 200 razkritih dušnih parov.
Spodaj  je DEL seznama z nekaj dušnimi zvezami tistih pokojnih javnih osebnosti, ki so duše ljubezni. 

(Po Očetu Prvem smemo navajati primere dušnih parov le z njihovim osebnim dovoljenjem.)

  • Ivana Orleanska+Robert de Baudricourt (zdaj obe reinkarnaciji živita v Sloveniji zaradi dušne združitve)
  • John Lennon+Yoko Ono
  • Jožef+Marija
  • Jurij I. Grški+Olga Grška (kraljevski par, pomemben za sodobno Grčijo, reinkarnacija Meterniha in Saganove, je sporočeno; oba trenutno reinkarnirana v Sloveniji)
  • Klement Meternih+Viljemina Sagan (dušni par; leta 1949 so odkrili njuinih 600 ljubezenskih pisem, na osnovi katerih je nastalo delo Metternich in vojvodinja'; oba trenutno reinkarnirana v Sloveniji)
  • Kleopatra+Mark Antonij (Kleopatra se je reinkarnirala v Sloveniji (1940-2005) in ostala samska brez otrok; njena sestra je reinkarnacija Henrika VIII./Frana Miklošiča, ki od slovenske osamosvojitve  dalje kanalizira Deo kanal življenja)
  • Ludvik XV.+Madame de Pompadour (ob reinkarnacijii trenutno živita v Sloveniji, a se ne poznata; zanimivost: slovenska reinkarnacija Pompadourjine sestre je mama slovenske reinkarnacija Meterniha/Jurija I. Grškega)

Dva primera dušne ljubezni (twin flames), ki so duše življenja, in jim zato dušno partnerstvo ni prinašalo sreče v dvoje:

  • Aristotel Onassis in Maria Callas

  • Richard Burton in Elizabeth Taylor

Kajti oseba, ki pripada duši življenja, se lahko osvobaja karme le v darmični zvezi, torej z osebo, ki pripada njeni sorodni duši (soul mate), in sicer v posebej izbranem sorodstvenem razmerju (denimo nekdanji sin-mama, nekdanja hči-mama, ipd.). 

Mimogrede, zakaj toliko zgodovinskih osebnosti ravno v Sloveniji?
Oče Prvi: "Ker iščejo dušo, ki ni Bog, ampak je človek. Slovenija nima karme ljubezni."
Zakaj Slovenija nima karme ljubezni?
Oče Prvi: "Ker je živela čisto, ni vojaška država."

TRI OBLIKE LJUBEZNI

Prava ljubezen za DUŠE LJUBEZNI (1/3 človeštva) je dušna ljubezen, ki se odvija znotraj ene in iste duše. Dušna partnerja (ang. twin flames) se združujeta v enodušno bitje (skozi lastno in partnerjevo Srce, atman) in dvigujeta zavest človeštva, Planeta in Osončja (po besedah Očeta Prvega, ki je Oče Osončja in Oče Ljubezni). To je ljubezen, ki je cilj nove zavesti na Planetu po milosti Očeta Prvega in njegovih sporočil skozi Deo kanal ljubezni.

Oče Prvi ljubeče poskrbi za vsako dušo ne glede na njeno vrsto, namen, razvitost. Prava ljubezen za DUŠE ŽIVLJENJA (2/3 človeštva) je darmična ljubezen, ki se odvija med  osebama, ki pripadata dvema sorodnima dušama. Ti dve osebi (ang. soul mates) se razvijata vsak zase (skozi lastni atman, Srce) v varnem in osvobajajočem objemu svojega dušnega sorodstva, izpolnjujoč tako svoje življenjsko poslanstvo, darmo.   

Obstaja še tretja vrsta ljubezni, karmična ljubezen, ki se odvija med osebama, ki pripadata dvema nesorodnima dušama. Ti osebi se razvijata vsaka zase skozi medsebojno karmično 'brušenje', ki je priprava za pravo ljubezen. Ko ljubezen v karmičnem partnerstvu steče varno in zadovoljujoče, sta partnerja pripravljena na pravo ljubezen, neredko pa se karmična zveza razdre že prej. Vztrajanje v karmični zvezi poglablja karmo, namesto da bi se je oseba osvobajala in se razvijala brez trpljenja, kar je resnična sreča, ki jo išče vsakdo. Vztrajanje v karmični zvezi sproži trpljenje in zaostajanje v razvoju, nepričakovane in boleče karmične pospeške (težave na fizični, astralni, mentalni, voljni, atmični ravni). 

*

KDO VODI DRUŠTVO HERAGEA?

Keman in Marko Klasinc iz Ljubljane sta univ. dipl. psihologinja in profesor slovenščine. Prvih resnejših ezoteričnih izkušenj sta bila deležna kot najstnika v 70-ih letih preteklega stoletja. Odtlej sta preučevala in izvajala različne ezoterične tehnike (vedeževanje s kartami in nihalom, radiestezija in bioenergija, transcendentalna in integralna meditacija, transmisijska meditacija, numerologija, astrologija, tarot, Usui reiki, Šambala reiki, biorgonomija, karmična diagnostika, zvočna meditacija z gongi (Conreaux), zdravljenje s himalajskim posodami (Morya), džotiš (Kezele), magijski hermetizem),
 
se ezoterično izobraževala (teozofija Alice Bailey v okviru Duhovne univerze, teozofija B. Crema v okviru Share Slovenija),

pomagala pri širjenju različnega ezoteričnega znanja v obliki prevajanja in sodelovanja pri nastajanju več knjig s področja vedskega znanja (džotiš, vastu ipd.), teozofije Alice Bailey, učenja Ramane Maharšija, učenja Berta Hellingerja in drugih področij (Z. Železnikar…),

ustanovila duhovna centra v Mariboru (Šambala/Hera Gea, Koroška c. 99, in Justbe, Ulica Pariške komune 7),

kjer sta praktično razvila svoje tehnike:
- Obred celote kot tehniko duhovnega samorazvoja
(kot predhodnico sedanjega Obreda celote, ki je DUŠNA TEHNIKA, namenjena razvoju dušne ljubezni),
- zvočno invokacijo duše (zvočna meditacija po parih čaker),
- ezoterični džotiš (džotiš z vidika atmana in dušnega razvoja, kot izpeljavo klasičnega džotiša, ki poudarja osebnostni in duhovni razvoj).

Konec leta 2013 sta nepričakovano izvedela: določeno je, da se Obred celote (Marko, od 1999) pod vodstvom Deo kanala ljubezni (Keman, od 1987) preobrazivDUŠNO TEHNIKO. Tako je Obred celote postal metoda, po kateri vsaka duša ljubezni lahko zanesljivo in enostavno razkrije svoj dušni par in pospešeno ter varno razvija svojo dušno ljubezen. Prav tako je poskrbljeno za ljubezen duš življenja.

Dušna ljubezen je osnovni temelj za razumevanje življenja duš ljubezni. In včasih tudi edino zdravilo. Sicer vselej zdrava Keman je 4. aprila 2012 čez noč zbolela za neznano boleznijo, pred katero sta ostali nemočni tako uradna kot komplementarna medicina. Po letu in dveh mesecih je bilo hipoma konec hudih srčnih napadov (tahikardija, ekstrasistole ob hipertenziji) samo zaradi kratkega pogovora z Markom, ob čemer se jima niti sanjalo ni, da sta dušni par. Po dveh letih hiranja in trpljenja zaradi telesnega zavračanja tekočine in hrane, kjer je ob uradno še vedno povsem zdravem telesu in psihi pristala na 40 kg telesne teže in se poslavljala od življenja, jo je hipoma pozdravilo fizično ljubljenje z njenim dušnim partnerjem, Markom. V treh tednih je pridobila 8 kg in jih obdržala. Odtlej spet normalno živi dalje, in da bo vse skupaj še bolj neverjetno, se je tak razplet dogodkov Marku vnaprej napovedal. Keman pa se je uresničila napoved iz Deo kanala ljubezni iz daljnega 1987, da se bo njeno partnerstvo dokončno uredilo 2014.   

Ko sta se tudi sama osebno prepričala v vsestransko zdravilno moč svojega dušnega partnerstva, sta dokončno prenehala dvomiti v obstoj dušne ljubezni. Zdaj morata svojo zgodbo tudi napisati in izdati v knjižni obliki z naslovom ISKANJE LJUBEZNI– RESNIČNA ZGODBA Zakaj morata? Zaradi ostalih dušnih parov. Spoznala sta kar nekaj dušnih parov, in vsak ima za seboj zgodbo, "vredno holivudskega filma". Sporočeno je, da se dušni pari duš ljubezni srečujejo iz inkarnacije v inkarnacijo, z namenom da bi se nekoč dokončno združili v enodušna bitja. To so zgodbe o najmočnejših, najusodnejših in najplemenitejših človeških vezeh.

Keman ('ljubezen duše') s kanaliziranjem iz Deo kanala ljubezni razkrije dušno, darmično in karmično partnerstvo.
Razkrije tudi
, kateri od 6 vrst duš, ki sestavljajo človeštvo, pripada posameznik (3 vrste duš so v skupini duš ljubezni, 3 v skupini duš življenja).
Kanaliziranje iz Deo kanala ljubezni, po katerem skozi Keman govori Oče Osončja - ki sebe raje imenuje Oče Prvi - predstavlja pomemben korak na poti k cilju ezoterične znanosti - DOK
AZLJIVEMU OBSTOJU DUŠE.

*

KONKRETNEJE O (vaši) DUŠI

(IZ DEO KANALA LJUBEZNI, ZANESLJIVEGA VIRA INFORMACIJ O DUŠI):

DUŠNA VIZITKA – OSEBNA IZKAZNICA DUŠE

Katero je vaše resnično ime, ime vaše duše skozi vse inkarnacije? Spoznajte svoje pravo ime, da vas povede na pot vaše prave sreče.  
Katera vrsta duše ste? Obstajata dve skupini duš, ena daje prednost ljubezni, druga življenju. Njuna pot sreče se bistveno razlikuje. Spoznajte, katera vrsta duše ste izmed šestih vrst duš na Zemlji.
Kdo je vaš dušni partner? Spoznajte drugo polovico vaše duše, da se ponovno združita, če ste duša ljubezni. Če ste duša življenja, spoznajte primerne kandidate za pravo partnerstvo med sorodnimi dušami.  
Kakšna je vaša izhodiščna predinkarnacija? Življenje se ponavlja, karma ljubezni in življenja čaka, da se izpolni v tem življenju. Spoznajte svojo karmo.
Koliko ste razviti? Spoznanje svojo razvojno stopnjo ljubezni in življenja, trenutno in že doseženo v preteklih inkarnacijah, in s tem svoje trenutne razvojne izzive, ki so za vas pot vaše prave sreče.
Kateri je vaš dušni planet  Spoznajte, zakaj ste takšni, kot ste. Mantra planeta vaše duše prikliče dušo in zdravi ljubezen (tudi brez posvetitve v obred celote).
Kdo sta vaša vodnika? Spoznajte svoja vodnika za ljubezen in za življenje. Tu sta zato, da vam pomagata v težavah.

DUŠNA VIZITKA RAZKRIJE VSAKOMUR
POT PRAVE SREČE IN LJUBEZNI ZANJ.


OSEBNA DUŠNA VIZITKA    80 EUR
DUŠNA VIZITKA DUŠNEGA PARTNERSTVA (vključuje osebno dušno vizitko)    120 EUR
DUŠNA VIZITKA PARTNERSTVA (vas in našega partnerja, vključuje osebno dušno vizitko)    120 EUR
DUŠNA VIZITKA '3 V 1' (vse tri vizitke skupaj: vaša osebna v odnosu do vašega dušnega partnerja/-ke in trenutnega partnerja/-ke)    150 EUR

Ura medijstva za osebna vprašanja  40 EUR

INFORMACIJE IN NAROČILA:  
068 14 28 53,
heragea1@gmail.com,

Kako ste dušno povezani s partnerji, otroki, starši, prijatelji , sodelavci...?

Vaše prejšnje inkarnacije

Kakšno partnerstvo iščete v tem življenju?

Poslanstvo in naloge v življenju in ljubezni vaše duše?

Društvo Heragea, 068 14 28 53, heragea1@gmail.com, fb dusni par,

www.heragea.simplesite.com, www.kemaninmarko.simplesite.com

HERA GEA

A NEW LIFE – THE SACRED EARTH

FROM EARTH TO HERA GEA AND FINALLY TO KEMAN (PLANET OF 'SOUL LOVE')

 

Kdo sem jaz?

Kdo sem jaz?

Keman in Marko Klasinc
Na krilih ljubezni

Na krilih ljubezni

Keman in Marko Klasinc
Kaj je ljubezen?

Kaj je ljubezen?

Keman in Marko Klasinc
Dušna ljubezen

Dušna ljubezen

Keman in Marko Klasinc
Nisem kriv

Nisem kriv

Marko in Keman
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  HERAGEA, društvo iskalcev prave ljubezni

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...