Mojca Gotlib

Ali lahko jaz vplivam na svoje obilje in življenje?

piše: Mojca Gotlib
27. januar 2019    1340 ogledov

Pred enajstimi leti sem se začela zavedati drugih dimenzij življenja. Začela sem dobivati drug, nov pogled na svet in življenje.

Začela se je pot moje osebne in duhovne rasti in takrat so začele do mene prihajati informacije o tem, da imamo tako življenje, kot si ga ustvarimo sami.

Vse izhaja in izvira iz nas samih

Rečeno mi je bilo, da vse izhaja iz nas samih. Najprej mi ni bilo nič jasno, vendar me je radovednost vodila naprej v raziskovanje tega in pripravljena sem bila prisluhniti drugim, ki so jim bile stvari bolj jasne.

Govorili so o tem, da vse, kar imam v svojem življenju, je moja kreacija, da vse izvira iz mene.

Govorili so, da ne glede na to, kam grem, vse nesem s seboj v svoji notranjosti in tam, kjer sem, spet kreiram iz tega, kar imam v sebi.

Rekli so mi, da grem lahko na drug konec sveta in si bom spet ustvarila tako življenje, kot ga imam v danem trenutku, tukaj, kjer sem.

Vse se je zdelo neverjetno, če ne celo nemogoče

Kako si vendar lahko kreiram svoje življenje sama, če pa mi ni všeč to, kar je v njem?

Kako si lahko sama kreiram neželena stanja?

Razložili so mi, da jih imam v sebi in da delujem po določenih naučenih vzorcih, ki sem jih osvojila iz svoje družine, iz okolice, nekaj pa imam tudi kolektivnih vzorcev.

Te vzorce naj bi imela tako globoko zasidrane vase, da se jih niti ne zavedam, vendar v življenju delujem iz njih in si iz njih ustvarjam svojo realnost. Tudi to, česar si ne želim.

Če ti kaj ni všeč, lahko kadarkoli spremeniš

Pokazali pa so mi tudi svetlo plat tega in rekli: "Če ti ustvarjaš svoje življenje in če ti kaj ni všeč, lahko to kadarkoli spremeniš!"

To se mi je zdelo izjemno fascinantno in odločila sem se, da se podam v raziskovanje teh vzorcev in v spreminjanje svojega življenja. 

Na svoje veliko presenečenje sem prišla do veliko vzorcev, po katerih sem delovala in na osnovi katerih sem ustvarjala v svojem življenju tudi to, kar mi ni bilo všeč. 

Od takrat sem prehodila že dolgo pot in spremenila kar nekaj vzorcev, ki so bili ovira v mojem življenju.

Zadnji v vrsti teh omejujočih vzorcev je bil povezano s področjem obilja in denarja.

To je bil moj velik izziv in tukaj se je skrivalo veliko mojih omejitev.

Sem čisti praktik

Sem čisti praktik, ki mora dati vse v prakso, da si ustvarim lastno izkušnjo. In v teh letih sem preizkusila marsikaj. To, kar je delovalo, in to, kar ni delovalo. 

Področje, kjer sem najdlje potrebovala preizkušati v praksi in hoditi do želenega rezultata v svojem življenju, je področje obilja.

Zakaj je bila ta pot tako dolga?

Zdaj, ko gledam nazaj na prehojeno pot, mi je jasno zakaj!

Zdaj, ko gledam nazaj na svojo prehojeno pot, mi je jasno, da sem si sama nezavedno ovirala pot do obilja.

Živim v obilju vsega lepega

Ta moja sprememba je bila nekaj največjega in najlepšega v mojem življenju in zdaj lahko resnično rečem, da živim v obilju vsega lepega. Tudi denarja imam za vse, kar si želim, in še veliko, veliko več.

Prva misel po tem, ko sem dosegla to obilje zase, je bila: "To mora priti do drugih ljudi! To moraš deliti naprej!"

Tako je zdaj na voljo ta pot, ki sem jo prehodila sama, tudi TEBI. Prehodil/-a jo boš v petih mesecih in ne boš potreboval/-a enajst let.

Pridruži se mi v  čisto praktičnem spletnem programu, ki je nastal iz moje poti do obilja! 

Več o njem izveš TUKAJ  

Prva skupina programa ima izjemne rezultate

Novembra lani sem začela s prvo skupino tega programa in udeleženci dosegajo izjemne premike v življenju, pa smo komaj čez polovico.

Začeli so doživljati obilje v obliki več časa zase, umirjenosti, prebujene krativnosti, zaznavajo tudi večji priliv denarja. Kdor je sanjal o samostojnem življenju, si ga je začel ustvarjati. Kdor je želel menjati službo, mu prihajajo naproti nove ponudbe za delo. Kdor je bil samski in je želel parterski odnos, je našel sebi primerno osebo.

Popolno transformacijo je doživela Karmen, ki je takole opisala svojo izkušnjo:

Prvih nekaj meditacij in korakov programa sem tako jokala, da sem bila vsa mokra od solz. To so bile solze sreče. Prvič sem v sebi začutila ljubezen, prvič sem začutila nekaj res mojega, prvič sem začutila, da to hočem deliti samo samo s sabo ... prvič sem začutila, da sem vredna življenja ... prvič sem začutila pravi mir v sebi, pa četudi bi divjal zunaj cunami ... Začela sem se zavedati, da obstajam, da se razvajam, da uživam. Vzela sem si čas za počitek ... JAAA, na začetku sem imela slabo vest, potem pa vedno bolj sproščujoče in kvalitetno. Počutim se ponovno rojena in vem, da sem vredna obilja. Končno sem si prvič upala postaviti cilj, da se ne bom zadovoljila samo s povprečnostjo, ker vem, da sem oseba, ki si to zasluži, brez strahov, da mi to kdo vzame. Z mano je cela družina začela dihati, se umirjati, komunicirati ... ja, to je tisto, kar šteje, da lahko jaz svobodno popeljem svojo ladjo v družinsko obilje. To je to, kar sem želela. Res sem zadela Jackpot.

ZADENI JACKPOT TUDI TI IN SE PRIJAVI V SPLETNI PROGRAM ZA OBILJE!

PRIJAVI SE TUKAJ  

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...