Mojca Koprivnikar

Angel varuh – kdo je in kakšna je njegova vloga v vašem življenju?

24. januar 2022    389 ogledov

Ali je angel varuh vedno z menoj? Kakšna je vloga angela varuha? Je angel varuh lahko ljubljena preminula oseba? Je moj angel varuh lahko nadangel Mihael ali nadangel Rafael? Kakšna je razlika med duhovnimi vodniki in angelom varuhom? To so vprašanja, ki jih prejmem na angelskih seansah.

Angel varuh je angel, ki je dodeljen samo vam. Vaš angel varuh ne more biti nadangel Mihael, lahko pa je vaš angel varuh iz njegovega modrega žarka. Duhovni vodniki so drugačna energija kot angel varuh. Se menjajo. Duhovni vodnik je z vami lahko zelo kratek čas, npr. ko izvajate kakšen poseben projekt, greste skozi določeno energijsko zdravljenje itd. Duhovni vodnik je lahko tudi kdo iz vašega prejšnjega življenja. Oblik duhovnih vodnikov je veliko. Angel varuh pa je eden in edini. Vaš. Vedno z vami v tem življenju.

Angel varuh ne more biti preminula oseba, čeprav vam tudi ta, iz duhovne dimenzije, pomaga.

Prav vsak posameznik ima svojega ANGELA VARUHA, ki vas varuje in skrbi za vas. Angel varuh je vaš najzvestejši 'prijatelj', zaveznik in nevidni sopotnik, ki je z vami 24 ur/dan, sleherni trenutek, sleherno sekundo dneva. Nikoli vas ne zapusti ali odide. Z vami je, ko ste srečni, in z vami je, ko ste žalostni oz. greste skozi težko življenjsko obdobje. Z vami je vse od rojstva in je dodeljen samo vam. Vaš angel varuh hrani in nosi božanski načrt vašega življenja, za katero ste se dogovorili, še preden ste se rodili.

Vseskozi vas vodi in vam šepeta, prinaša in prenaša sporočila. Pomaga vam, da hodite po svoji dušni poti. Prav tako vam vaš angel varuh in duhovni vodniki pomagajo pri različnih pomembnih srečanjih in povezovanjih z ljudmi. Ko je čas, da spoznate partnerja ali prijatelja ali pomembno osebo v svojem življenju, bo angel varuh organiziral in orkestriral dogodke in sinhronosti.

Številnim ljudem se je življenje popolnoma spremenilo, ko so se začeli povezovati in komunicirati s svojim angelom varuhom. Odpirati so se jim začele številne poti in priložnosti, ki so se jih od nekdaj želeli. Okrepila sta se jim intuicija in zaupanje, življenje pa je dobilo višji smisel.

Mene osebno je moj angel varuh svojimi glasnimi in vztrajnimi sporočili in usmerjanjem pripeljal do dušnega poslanstva, ki sem se mu dolgo časa upirala. Se mi zdi, da se je včasih že prijemal za glavo. Toda šele ko sem se prepustila njegovemu vodstvu, se je življenje, kot sem si ga od nekdaj želela, zares začelo. Vse do tedaj je bil le približek življenja – služenje sistemu, ki moji duši niti najmanj ni bilo po godu. Za konec dodajam, da VEDITE, DA KO SE ODLOČITE STOPITI NA DUŠNO POT, IMATE PRI TEM VSO PODPORO BOŽANSKIH SIL IN VAŠ ANGEL VARUH VAM LAHKO POMAGA PRI VSAKEM KORAKU – Z NJIM JE TREBA LE ODPRETI POVEZAVO IN ZAUPATI VODSTVU …

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 3 mesec nazaj
Hvala,angel varub moj.
Nalagam...