Pika

Angelska števila in njihova sporočila

piše: Pika
8. junij 2020    3897 ogledov

Angeli z nami komunicirajo na različne načine. Eden izmed načinov njihovega vodenja in komunikacije so številke, ki se nam nenehno ponavljajo.

Ker smo ljudje dovzetni za fizične znake, posebno takrat, ko se soočamo z zemeljskimi okoliščinami in je naša dovzetnost za subtilne energije zmanjšana, so nam v pomoč znamenja, ki so vidna in otipljiva. Mednje spadajo tudi številke, ki se ponavljajo oziroma jih opazite večkrat zaporedoma. Angelska števila lahko opazimo na uri, sanjah, registrskih tablicah, oglasnih deskah, računu ...

Pomen angelskih števil:

Angelsko število 0 

Ničla predstavlja neskončni krog, ki nima začetka in konca. Ko večkrat vidite ničlo, pomeni, da so vaše prošnje in molitve prišle do Boga in vas Univerzum podpira. 

Število 0 zajema atribute vseh preostalih števil. 0 je alfa (začetek) in omega (najvišja), saj ni začetka in konca. Vse je neskončno. To ponazarja 'božjo silo' oz. krog, katerega središče je povsod in njegovega oboda ni nikjer. Število 0 pomeni potencial in/ali izbiro,saj 0 velja za začetek duhovnega potovanja in hkrati nosi sporočilo, da prisluhnite svoji intuiciji in višjemu jazu, kjer lahko najdete odgovore na svoja vprašanja.

Angelsko število 1 

Enica vam sporoča, da ohranite pozitiven pogled na situacije in dogajanje. Ker se vaše misli hitro manifestirajo, bodite pozorni nanje. Osredotočite se na srčne želje in znebite se strahu, kajti ta vas lahko ovira pri manifestaciji.

Številka 1 vas spodbuja, da iščete nove začetke, priložnosti in projekte s pozitivno in optimistično naravnanostjo, saj se ti v življenju pojavljajo z zelo dobrim razlogom. Vaši angeli želijo, da vam uspe in da dosežete želene cilje in težnje. Ne odlašajte s korakom naprej. Ne dovolite, da vam strahovi, dvomi ali skrbi preprečijo, da bi živeli in služili svojemu božanskemu življenjskemu namenu in poslanstvu.

Angelsko število 2 

Dvojka vas opominja, da ohranite upanje. Seme vaše želje je že posajeno, svojo energijo in čas še naprej vlagajte v izpolnitev želje. 

Številka 2 se nanaša tudi na partnerstva in odnose, intuicijo, vero in zaupanje ter vaš božanski življenjski namen in dušno poslanstvo. Število 2 nosi sporočilo, da ohranite pogum, vero in zaupanje v angele in univerzalne energije, saj se odgovori na vaše molitve manifestirajo, čeprav morda to še ni očitno. To je čas vaše potrpežljivosti in zaupanja in bodite prepričani, da se bo vse zgodilo v pravem času za vas. 

Angelsko število 3

Ko vidite trojko, vam ta sporoča, da imate zaščito vnebovzetega mojstra – tistega, ki vam je najbližje (Kuan Jin, Jezus, Buda ...). Trojka sicer oznanja tudi sveto trojico, kar pomeni, da imate v danem trenutku božansko zaščito, pomoč in vodstvo.

Številka 3 simbolizira tudi naraščanje in rast, širitev in obilje na mentalni, čustveni, finančni in duhovni ravni. Število 3 je število manifestacij in vibracij vnebovzetih mojstrov. Ti vam pomagajo, da se osredotočite na božansko iskro znotraj sebe in drugih, ter vas podpirajo pri izražanju želja. Pomagajo vam najti mir, jasnost in ljubezen znotraj sebe. Čas je, da sledite svoji intuiciji in notranji modrosti, tako da boste v vsakem trenutku sposobni ustrezno ukrepati. Uporabite svoje ustvarjalne spretnosti in sposobnosti, da izrazite svoje želje ter izboljšate svoje življenje in življenje drugih. Številka 3 kaže, da so bile vaše molitve in pozitivne trditve uslišane in da se nanje odzivajo univerzalne energije. 

Angelsko število 4

Ko vidite štirico, vam ta sporoča, da so angeli v vaši bližini in da so uslišali vaše molitve in prošnje. Pomoč je že na poti.


Številka 4 je število, ki predstavlja štiri elemente (zrak, ogenj, voda in zemlja) ter štiri svete smeri (sever, jug, vzhod in zahod). Število 4 je pokazatelj, da vam angeli ponujajo ljubezen, podporo, spodbudo in notranjo moč, ki vam omogoča, da s prizadevnostjo in spretnostjo počnete, kar morate storiti, in dosežete svoje cilje. Ko ukrepate in pozitivno usmerjate svoje namene k ciljem, vesolje deluje v vašo korist in vam pomaga vzpostaviti trdne temelje ter vas podpira na vaši poti. Številka 4 označuje, da so vaši angeli okoli vas in da jih lahko pokličete na pomoč pri vodenju ter tudi takrat, kadar čutite potrebo po njihovem navdihu in usmerjanju. Zaupajte, da imate vse veščine, talente in sposobnosti, da premagate katerekoli ovire in uresničite svoje najvišje želje.

Angelsko število 5

Petica prinaša pozitivne spremembe. Če ste sredi pomembnih življenjskih odločitev, vam petica sporoča, da se bo vaše življenje korenito spremenilo.

Številka 5 prinaša sporočilo, da so pred vami pomembne življenjske spremembe in da vam bodo prinesle veliko pozitivnih priložnosti. Angeli vas prosijo, da na te spremembe gledate z optimističnim in pozitivnim stališčem, saj naj bi vam prinesle številne dolgoročne koristi. Ne pozabite biti hvaležni za priložnosti, ki so pred vami. Bodite prepričani, da vas vaši angeli ljubijo, podpirajo in spodbujajo skozi te prehode, in če čutite kakršnekoli strahove, prosite za angelsko prisotnost in navodila. Številka 5 vam sporoča, da samo vi poznate prave želje svojega srca in da samo vi lahko svoje cilje dosežete na svoj edinstveni način.

Angelsko število 6

Šestica se nanaša na materialne dobrine, finance in zemeljske skrbi. To število vam sporoča, da usmerite svoje misli na duhovne uvide, namesto da se obremenjujete s financami. Ko so vaše misli usmerjene v pozitivno, takrat tudi sami dvignete svojo vibracijo in s svojimi mislimi pritegnete obilje v svoje življenje.

Število 6 je povezano z vibracijami in energijami brezpogojne ljubezni, ravnotežja in harmonije. Nanaša se na reševanje težav in situacij ter pomeni, da v življenju potrebujete stabilnost na vseh področjih življenja. Šestica prinaša sporočilo, da ohranjate ravnovesje med svojimi materialnimi cilji in težnjami ter svojim duhovnim in notranjim jazom. Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje in da postanete hvaležni za to, kar že imate, saj odnos hvaležnosti privablja obilje v vaše življenje. Številka 6 vas spodbuja k ljubezni, skrbi in negovanju sebe in drugih.

Angelsko število 7

Sedmica pogostokrat velja za srečno število. To število vam sporoča, da ste na pravi poti in da bo končni izid presegel vaša pričakovanja.

Število 7 vibrira z vibracijami in energijami kolektivne zavesti, vero in duhovnostjo, duhovnim prebujanjem in zavedanjem, mistiko, intuicijo in notranjo modrostjo. Vaši angeli so zadovoljni z vašimi življenjskimi odločitvami in vam govorijo, da ste trenutno na pravi poti. Spodbujajo vas, da nadaljujte dobro delo, ki ga opravljate, ko uspešno služite svojemu dušnemu namenu in življenjskemu poslanstvu. Številka 7 sporoča, da si prizadevate za nadaljnji razvoj svoje osebne duhovnosti in spodbujate druge, da storijo enako, ter da imate pomembno dušno poslanstvo in življenjski namen, ki vključuje komuniciranje, poučevanje in zdravljenje drugih ter služenje človeštvu na način, ki vam najbolj ustreza.

Angelsko število 8

Število osem ponazarja neskončnost, obilje in blaginjo. Ko vidite to število, si lahko obetate neskončne možnosti, obilje, ljubezni, ideje ..., pomeni pa tudi odgovor univerzuma, do so vaše molitve uslišane.

Število 8 je številka karme – univerzalnega duhovnega zakona vzroka in posledice. Prinaša spodbudno sporočilo angelov, ki govori o dosežkih, uspehu in napredku. Njeno sporočilo je, da ostanete optimistični ter poslušate svojo intuicijo in notranje vodstvo. Vesolje in vaši angeli vas bodo vedno podpirali, vaša naloga pa je, da sledite svojemu načrtu in se za dosego cilja potrudite po svojih najboljših močeh. Hkrati pa vas spodbuja, da uresničite svoj polni potencial. Številka 8 nosi tudi sporočilo, da stopite v svojo osebno moč in zaupate lastnim sposobnostim, veščinam in talentom ter jih izrazite po svojih najboljših močeh.

Angelsko število 9

Če pogostokrat vidite devetico, vas ta nagovarja, da se lotite dela. Morda se zdaj končuje cikel nečesa, a na vaša vrata že trka nova priložnost. Pomeni pa tudi, da ne odlašajte več in se podajte na pot svojega poslanstva.

Število 9 je število univerzalne ljubezni, večnosti, vere, duhovnega razsvetljenja, duhovnega prebujanja ... Številka 9 je signal angelov, da vaša življenjska pot in vaša duša vključujeta služenje človeštvu z uporabo vaših naravnih veščin in talentov. Številka 9 kaže, da ste delavec svetlobe, in vas spodbuja, da iščete načine, kako drugim služiti na pozitiven način. Število 9 lahko nakazuje tudi, da je čas, da končate situacijo ali odnos, ki vam ne služi več in v katerem ni več pozitivnega, ljubečega vzdušja. Bodite prepričani, da v vaše življenje vstopajo novi ljudje, situacije in dogodki, ki bodo na več načinov izboljšali vaše življenje. 

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tina
  komentiral 6 mesec nazaj
❤️
Teme:
Nalagam...