Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Avgust 2021: mesec strasti, manifestacije, ljubezni, obilja in velikih premikov!

5. avgust 2021    2166 ogledov

Avgust nam s kar petimi retrogradnimi nebesnimi telesi prinaša priložnost, da se malce odmaknemo ter se napolnimo z energijo in vitalnostjo, preden vstopimo v nov letni cikel.

Oddih in energija, ki jo bomo zdaj usmerili vase, nam bosta omogočila velike energetske premike, priložnosti za krepitev srčnih odnosov na povsem novi ravni ter manifestacijo najglobljih želja.

Retrogradnost nas usmerja vase!

Mesec bomo začeli s tremi retrogradnimi planeti (Jupitrom, Saturnom, Plutonom), ki se jim bo v retrogradnosti poleg asteroidov Kiron in Chariklo pridružil še Uran. S toliko nebesnimi telesi v retrogradnem gibanju nas bo energetsko vleklo k upočasnitvi, občutku, da se še ne moremo premakniti naprej. Če se počutimo, kot da smo obtičali, ali smo zmedeni glede tega, kako nadaljevati svoje življenje, je dobro, da ta čas izkoristimo za vpogled vase, pobrskamo po preteklosti, po nerazrešenih notranjih konfliktih, ki nam lahko prinesejo uvide in vodstvo, kako napredovati.

Energije bodo podprle odnose!

Skupaj z refleksivno energijo avgust prinaša tudi čudovite poravnave, ki bodo podprle ljubezen in odnose.

Če imate oziroma ste pred kratkim imeli težave v odnosih, vam ta čas prinaša priložnost in podporno energijo za dvig odnosa na višjo raven, ki bo ustvaril resnično bližino s partnerjem.

Če iščete partnerja, vas bodo energije avgusta močno podprle v tej nameri. Razmislite, kaj si želite v partnerstvu, kaj je tisto, kar iščete, in nato zagrabite priložnosti, ki se vam bodo ponujale čez mesec. Pogumno zaplavajte, bodite drzni in zaupajte vase.

Avgust prinaša tudi magičen portal LEVJA VRATA!

Letos je ta portal še toliko močnejši, saj sovpada s prazno luno v levu. Je močan dan za manifestacijo in tudi povezavo z našo intuicijo.

Ob koncu meseca nas čaka še polna luna v vodnarju, ki prinaša energijo obilja in razširitve ter nas spodbuja k temu, da zasijemo v polni luči in aktiviramo svoj notranji plamen.

Najpomembnejši ASTROLOŠKI dogodki:

2. avgust: poravnava Venere in Urana

To je ena izmed najbolj harmoničnih poravnav, ki nas opominja na to, da lahko ljubezen najdemo na najbolj nepričakovanih mestih in da je ta velikokrat tik pred našim nosom.

Energija, ki jo prinaša začetek avgusta, je čudovita za razmerja in zdaj je čas za uživanje v družbi naših dragih.

6. avgust: poravnava Sonca in Urana

Pred nami je potencialno nasilen dan, ki nas lahko vrže iz ravnovesja z nepričakovano informacijo. Karkoli se bo zgodilo, naj bo kratkoročno ali dolgoročno – počakajmo, da se poleže prah, in nato ukrepajmo. To nam bo prineslo jasnost in opolnomočenje.

8. avgust: portal Levja vrata in prazna luna v levu

Ta dan je eden izmed najbolj magičnih v tem poletju. Njegove visoke frekvence lahko krasno uporabimo za:

  • manifestacijo,
  • zdravljenje,
  • duhovno delo.

Zgolj opomin: na ta dan nas lahko preplavljajo močni občutki in čustva. Bodimo pozorni, da jih ne zamenjamo za stanje tesnobe.

Uporabite energijo tega dne za nežno delo s seboj, vadite negovanje sebe, postavite si namere za celoten prihodnji mesec in tudi čas do konca leta. To je resnično odličen čas za postavljanje namer in manifestacijo. Vzemite si ta dan zase, ne počnite preveč – ne pozabite, manj je več, in resnično boste na ta dan največ naredili, če zgolj postavite nekaj smernic za prihajajoči čas.

15. avgust: Venera v tehtnici

Venera, boginja ljubezni, se pomakne v enega izmed svojih glavnih znakov. To je močan dan za energijo Venere in prinaša ravnovesje in harmonijo v naše odnose.

Prinaša zbližanje partnerjev, v naše življenje pa privablja lepoto in denar. Venera namreč poleg ljubezni vlada tudi denarju, predvsem dobičku in provizijam.

19. avgust: retrogradni Uran

Uran bo tokrat retrograden v znamenju bika, kjer bo ostal do januarja 2022.

Uran je planet prebujanja, prinaša nepričakovane preobrate in presenečenja, zato pričakujte presenetljive manifestacije.

22. avgust: polna luna v vodnarju

Ta polna luna je najnežnejša v zadnjih letih. V naše življenje in odnose prinaša nežnost in mehkobo.

Prinaša energijo razširitve, pomagala nam bo okrepiti voljo in namero ter nam omogočila, da začutimo povezanost z nečim višjim, kot smo mi sami.

Prinaša nam obilje in srečo.

Posvetila pa bo tudi na dele našega življenja, ki se jim moramo bolj posvetiti ter jim nameniti nežno in ljubečo pozornost.

22. avgust – prehod v znamenje tehtnice

Kmalu po polni luni sonce zapušča divji in ognjeviti znak leva in vstopi v zemeljske energije tehtnice.

Tehtnica predstavlja energijo device, ampak to starodavno, čisto energijo device, ki je nekoč predstavljala odgovorno, samostojno žensko, ki ve, da ima na razpolago vsa sredstva, da polno živi svoje življenje. Prinaša nam torej energijo drznosti, poguma in samostojnosti ter nas vabi, da se povežemo s svojo osebno močjo in zasijemo v polni luči.

 

Avgust bo mesec divjih in strastnih noči, ljubečih odnosov, obilja, sreče, uspešne manifestacije, pogleda vase, osvetljevanja svojih temačnih delov in povezovanja s svojo osebno močjo. Naj ti služi!

Preberi še:

Deli svoje izkušnje! 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Andrej
  komentiral 5 mesec nazaj
Natka
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala Nastja.
Želim ti prijeten, prijazen, pozitiven in uspešen vsak dan! ❤️
DARJA
  komentiral 5 mesec nazaj
❤ Hvala ❤
Andrej
  komentiral 5 mesec nazaj
Nalagam...