Monika Radič

Brezplačna meditacija za umiritev in obnovitev energije

12. marec 2020    1516 ogledov

Ker je te dni v zraku čutiti toliko strahu, sem se odločila, da danes za vse vas posnamem meditacijo za umiritev in obnovitev energije.

Vsi smo seznanjeni s trenutnim stanjem in dogajanjem in od vsakega posameznika se pričakuje, da bo odgovoren za svoje zdravje in za zdravje drugih. Bodite previdni, skrbite za higieno, a prosim, poskušajte ostati čim bolj mirni.

Sama nimam televizije in ne gledam informativnih oddaj, a vse informacije kljub temu pridejo do mene, saj so jih polna tudi družabna omrežja. Čutim, berem, slišim strah. Danes sem ga prvič tudi videla, ko so ljudje v trgovini pred menoj stali s polnimi vozički hrane. Neka mlajša ženska je na blagajni prodajalki razlagala, da so jo v službi tako prestrašili, da si je šla takoj nakupiti zaloge hrane.

V začetku leta smo govorili o tem, da je letos leto manifestacije. To, kar se trenutno dogaja, je resnična manifestacija, čeprav ne takšna, kot bi si jo želeli, ampak je. Zavedajte se moči naših misli, ki ustvarjajo našo kreacijo. Bodite previdni, upoštevajte navodila, a ostanite v svoji energiji in ne izgubljajte svoje notranje moči. Če v sebi ne čutite strahu, ne dovolite, da se v vas naseli strah vseh ljudi okoli vas, ker vas bo to ohromilo bolj kot katerikoli virus. Strah, skrbi in stres bodo le še bolj porušili ravnovesje v vašem telesu in oslabili imunski sistem, zaradi česar res lahko zbolite. Če temu dodate še strah pred novim virusom, bodo vaše misli usmerjene točno tja.

Svetujem, da prenehate spremljati novice vsakih pet minut. Čas je, da se vrnemo k sebi, morda razmislimo tudi o svojih strahovih. Česa nas je v resnici strah? Če nas je strah smrti, razmislimo, ali smo zadovoljni s svojim življenjem ali bi kaj spremenili, preden pride naš čas? Morda kaj obžalujemo? Zaupajte življenju, zaupajte Univerzumu, da je vse tako, kot mora biti, čeprav naš um trenutno tega ne razume. Zaupajte v izbiro vaše duše. Vse to je učenje za vsakogar izmed nas. Če si je naša duša izbrala izkušnjo, da bo v tem času odšla, se bo to zgodilo tako ali drugače. Z virusom ali na kakšen drug način.

Nihče ne ve, kaj bo. Pomembno je le to, da poskušamo biti čim bolj pozitivno naravnani in mirni v sebi. Da ohranjamo svoje misli čiste in da poleg fizičnega ohranjamo tudi svoje duševno zdravje. S tem bomo veliko naredili zase in tudi za druge. Potrudimo se, da bomo namesto panike in strahu v kolektivno zavest raje pošiljali sočutje, upanje, mir in ljubezen.

V ta namen sem za vse vas danes posnela brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije z nadangelom Mihaelom, ki vas bo še dodatno zaščitil. Priporočam, da jo poslušate čim večkrat.

PRENESEŠ SI JO TUKAJ.
 

P. S.: Če meniš, da bi meditacija koristila še komu, bo zelo dobrodošlo, da deliš zapis naprej. V tem času potrebujemo biti mirni in v svoji energiji.

OGLEJ SI ŠE VEČ POSNETKOV MEDITACIJ

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij Sijem, Monika Radič s. p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

S prenosom meditacije se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Za navdih in spodbudo , iz vsega srca in mojega obstoja, HVALA.
Nalagam...