Tina Ananda

Čuječnost in naše naravno stanje Biti

piše: Tina Ananda
29. december 2022    56 ogledov

Dragi moji,

pravkar sem imela online Ananda seanso z ameriško stranko iz Atlante in popeljala sem jo v njen notranji tempelj miru in blaženosti. In sedaj po seansi sem, seveda, tudi jaz čisto blažena in še globlje usidrana v svojem notranjem miru. Ko samo čutim toplo sonce na svoji koži in močno zaznavam ptičje petje. Sem popolnoma zleknjena v sedanjem trenutku. Vse te zaznave so stopile v ospredje, kajti čuječnost je naše naravno stanje in ne rabite zato iti na delavnico čuječnosti. Tam vas bodo učili čuječnosti skozi um, um pa po definiciji ne more biti čuječ, ker ne more biti v sedanjem trenutku :) Če se prestavite v svoje Naravno stanje bivanja, boste čuječi avtomatsko. Ahhh…

Zanimivo je, da ko strankam dam na voljo, ali delati na osebku, ali iti v počivanje v naravno Bit, vedno izberejo slednje :) In vem tudi, zakaj: utrujeni smo od dram in zgodbic našega osebka, naše identitete. To nam pokuri ogromno energije, namesto, da bi živeli v miru in sproščenosti.

Dejansko lahko počivamo v miru svoje Prave narave in izvajamo vsa dela in opravke v 3D življenju, v miru, v flowu, radostni. Na vikend retreatu v Kortah sem to znanje oziroma izkušnjo že podala prvim klientkam in efekti so bili izjemni:

»Čutim, da sem našla to, po čemer sem hrepenela in kar sem iskala. In to brez kakega hudega mantranja, meditiranja… In vem, da je to TO. Tudi danes je moja glava drugačna. Manj je stresno. Vse je bolj umirjeno. “V rožicah”. Glava je bolj prazna. Počutim se kot, da bi bila “v nebesih”.

Kaj mi je bilo še posebej všeč? To, da je bilo vse tako enostavno. Da ni bilo potrebno nobenih hudih postopkov, tehnik in “matranja”. To si speljala res na tak super oz. perfekten način. Všeč mi je bilo tudi, da je bilo povedano jasno, razumljivo…«

Vsi imamo naravno v sebi svoj notranji tempelj miru in radosti, ki samo čaka, da ga začutimo v sebi <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...