Renata ReaDana

Dnevnik energij 17.1. do 23.1.2022

17. januar 2022    24 ogledov

Teden pred nami nosi energijo komunikacije in razumevanja. Vse se bo vrtelo okoli tega, kako lahko povemo svoje mnenje na način, da bomo ohranili sebe in navdušili druge.

V ponedeljek in torek so energije primerne za dogovore in sodelovanje, če smo že prej imeli dogovarjali oz se zelo dobro pripravili. Uspeh je na dlani. Torek je dober dan za finančne podvige in plačila. Lahko dobimo tudi manjši znesek kot nagrado / dobiček. 

Sreda je dan za realizacijo in razrešitev. V tem času lahko pridemo do odgovora, ki ga že nekaj časa čakamo. Rezultati nas presenetijo. Bodimo prilagodljivi. Lahko se znajdemo  v situaciji, kjer potrebujete malo več poguma kot običajno.

Četrtek naj se naredijo stvari, ki so nujne. Dobro bi bilo, da se izogibamo tračem in ljudem, ki govorijo za hrbtom. Hitro lahko postanemo tudi sami tarča. Čas lahko namenimo, da planiramo za naprej. Naravi. Sprehodu. Dobri knjigi ali družinskim igram.

Petek bodo energije hotele, da smo bolj aktivni. Če je možnost pojdimo v naravo. Hitra dinamika nas bo spremljala v službi in doma. Brez slabe vesti lahko zaključimo z delom, če tudi nismo uspeli vsega narediti. Lahko porosim za pomoč ali pa preložimo na drugi bolj ugoden čas. 


Vikend bo v znamenju akcije, ustvarjalnosti, druženja in sprostitve. Dnevi, kjer bomo vseeno  želeli delati in biti produktivni. Ne dovolimo si, da nas drugi prepričajo v nasprotno smer, kot smo si zadali. Držimo se plana. Takrat bo najmanj slabe bolje. Če se najdemo na razcepu kako naprej,  je odmik rešitev. 

Imejmo se radi 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...