Monika Radič

Draga dama, podari si rožico!

8. marec 2019    56 ogledov

Prejšnji teden smo imeli meditacijo za odpiranje srca…najprej smo plast za plastjo luščili vse sodbe do sebe, vse negativne misli, ki jih imamo o sebi in vsa škodljiva čustva, ki jih gojimo do sebe…

Ko so vse plasti odpadle, smo svoje srce napolnili z ljubeznijo do sebe, hvaležnostjo in sebe postavili na prvo mesto. Naša srčna čakra se je razcvetela v najlepšo vrtnico.

Na meditaciji je bilo 7 čudovitih žensk, vsaka s svojo, unikatno vrtnico.

Na koncu so mi zaupale njihovo barvo vrtnice in naročila sem jim, naj si kupijo točno takšno in s tem izkažejo ljubezen same sebi.

Čez nekaj dni, sem dobila najlepše sporočilo…

…ena izmed udeleženk, mi je poslala fotografijo kupljene vrtnice. Ker pa je bila njena vrtnica v meditaciji zares posebna, ji je morala dodati še nekaj zlatih bleščic, da je bila točno takšna, kot se ji je prikazala.

Ker je bila zadnje čase precej zaposlena, je nase pozabila, ob tem pa jo je skoraj izdalo srce. Napisala mi je, da jo vrtnica, vsakič ko gre mimo nje, opomni na to, da je prva. Da si mora vzeti čas najprej zase in dobiti svojo moč nazaj.

Poleg vrtnice, pa si je podarila še eno darilo – uro, ki jo spodbuja k počitku, hoji, pitju vode in meditaciji. Uau.

Polepšala mi je dan in spodbudila tudi mene.

Kako malo je potrebno, da sebi podarimo darilo, da naredimo nekaj samo zase, da rečemo ‘ne,’ kadar je to potrebno, pa vendar nase prevečkrat pozabimo.

Življenje ni namenjeno temu, da v njem trpimo ali se ženemo na delovnih mestih, dokler ne zbolimo. Življenje je potrebno živeti.

Zato si draga dama, danes ali katerikoli drugi dan, kupi svojo najljubšo rožico. Enkrat za spremembo, jo podari sebi. Naj bo to tvoje sporočilo sebi, da se imaš najraje in da si na prvem mestu ti. Imej se rada!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...