Monika Radič

Energija leta 2020 in kako se z njo uskladiti?

3. januar 2020    44 ogledov

Dobrodošlo leto 2020!

 

Obrnili smo nov list in pred nami je novo, še nepopisano poglavje.

Želim ti, da ga zapolniš z zgodbami uspeha, z zgodbami trdnih in ljubečih medosebnih vezi, z zgodbami hvaležnosti, radosti in ljubezni, pa tudi z zgodbami otroške igrivosti, razigranosti in smeha. Želim, da ga popišeš s svojimi največjimi sanjami in željami, ki ti jih narekuje tvoja duša. Želim ti, da v novem poglavju svojega življenja še bolj zasiješ.

 

Pravijo, da je to leto v znamenju kreacije in manifestacije. Energije nas bodo podpirale pri ustvarjanju, kreiranju in izražanju našega polnega potenciala. Vse čemur bomo to leto posvečali našo pozornost, se bo močno potenciralo in manifestiralo.

A uresničevale se bodo le tiste želje in sanje, ki resnično prihajajo iz naše duše, ne uma ali ega. Zato bo zelo pomembno, da smo ves čas v stiku sami s seboj, da resnično prisluhnemo naši duši in srcu. Da vemo katere so naše prave in resnične izbire duše.

Pomembno bo, da smo prisotni, prizemljeni, da skrbimo za svoje telo, um in duha. Le tako, bo naša vibracija visoka in le tako bomo sami s seboj usklajeni in postavljeni v svoj center. Če bo naša energija na visoki vibraciji, bomo imeli močno jasnost, kam želimo v življenju iti in močan fokus nas bo z lahkoto popeljal tja. Z zavedanjem, da smo sami kreatorji svojega življenja in sledenjem svojim dušnim željam, bo to leto za nas izjemno uspešno.

 

Kako poskrbeti za svojo vibracijo in kako doseči usklajenost in prisotnost s samim seboj?

 

  1. Najprej poskrbi za svoje telo, ki je tvoj tempelj. Pij veliko vode, jej čimbolj zdravo, energijsko polno hrano in bodi fizično aktiven/a. Poskrbi da bodo zadovoljene tvoje najbolj osnovne človeške potrebe in da se v svoji koži počutiš dobro.
  2. Meditacija je nekaj, kar ti močno priporočam! Začni počasi, 5 min na dan in postopoma podaljšuj. Če si v meditaciji začetnik/ca, ti priporočam, da začneš s poslušanjem vodenih meditacij.
  3. Loti se aktivnosti, ki hranijo tvojo dušo. Se že dolgo želiš vpisati na plesne ali pevske vaje? Na jogo, ali katerikoli drug šport? Lončarstvo, slikarski tečaj…? Ne odlašaj in začni početi stvari, ki te veselijo. To bo dvignilo tvojo vibracijo in tudi to je svoje vrste meditacija.
  4. Svojo energijo, vibracijo in zavedanje pa lahko močno zvišaš tudi z različnimi energijskimi tretmaji (npr. reiki, Access bars...) ali tečajem reikija, katerega še posebej priporočam, saj te postavi v svoj center. Iz lastnih izkušenj je reiki tisti, ki je meni dal jasnost, usklajenost s svojo dušo in me popeljal na pot intenzivne osebne in duhovne rasti.

 

Sijoč začetek leta ti želim,

Monika

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...