Katja

Human Design - napoved za obdobje od 31.12.2021 do 5.1.2022

piše: Katja
31. december 2021    48 ogledov

Koledarsko novo leto se je začelo. Ni pa to novo leto, ki je usklajeno z naravnimi ritmi. Po Human Designu se novo leto »prične« 21.1., ko Sonce vstopi v vrata, ki predstavljajo začetni kodon oz. začetni heksagram. Ampak o tem več takrat. Je pa z 31.12. začetek obdobja v katerem zaključimo s tistim, kar mora oditi, kar ni več ok. Z zadnjim dnem starega leta lahko rečemo, da je dovolj nečesa in da potrebujemo nekaj novega.

Vrata 38 so vrata »Borca«. Ta vrata se nahajajo v korenskem centru in v nas ustvarjajo pritisk, da najdemo smisel v življenju, da si izborimo svojo svobodo, da si želimo vztrajati na poti do osebne integritete. Vse kar je manj kot to, ni dovolj. 

Vrata 38 so prav tako vrata Arhetipa Borca. Borec ve za kaj se je vredno boriti, vedno bo zagovarjal resnico. Pripravljen je izzvati kogar koli, ki bi mu stal na poti do osebnega cilja oz. ki je proti tistemu, v kar verjame. 

Prizemljevanje se bo ta teden prav tako dogajalo v Korenskem centru.

Vrata 39 so poimenovana vrata »Provokacije« in v nas ustvarjajo čustveni pritisk, da se duhovno prebudimo, da najdemo svojega duha – svoj Spirit. Tu se čuti potreba, da smo strastni, čeprav morda ne razumemo glede česa. Gre za strast do življenja!

Vrata 39 simbolizirajo Arhetip Provokatorja – Osvoboditelja, ki nas vabi, da raziskujemo svoje strasti in osvobodimo svojo dinamiko. Provokator nas vodi stran od ustaljenih vzorcev in prepričanj, da smo omejeni, da ni dovolj obilja za vse nas. Vodi nas na pot k pravemu Obilju, ki nima veze zgolj s fizičnim svetom.

V novo koledarsko leto vstopimo v duhu lastne individualne energije in osebne svobode. To je letos še kako aktualna tema. Izmed vseh ciljev, ki si jih bomo na novo zadali, bi moral biti na prvem mestu cilj oz. želja živeti avtentično življenje, takšno z osebno integriteto. Torej živeti življenje po načelih, v katere verjamemo, ki so za nas smiselna, vredna. Da pa nam to lahko uspe, moramo za seboj pustiti vse tisto, kar se ne sklada s tem, vse kar nismo mi.  

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...