Katja
Human Design in Djotiš

Human Design in Djotiš

1281 Kresnice

0 zahval     39 ogledov

“Razumeti sebe in življenje” so bile besede, ki so me pritegnile. K Djotišu – Indijski oz. Vedski astrologiji, k svetlobi. Djotiš v sanskrtskem jeziku pomeni svetloba. Več faktorjev, oseb, dogodkov, situacij je pripomoglo k temu, da sem se počasi začela zavedati sebe in da sem postopoma začela dobivati drugačen pogled na svoje življenje. Djotiš pa je bil tisti, ki je te posamezne koščke sestavljanke nekako zložil skupaj, da so se strnili v jasno sliko.

Seveda se je pot takrat šele začela. Pot raziskovanja sebe, svojih vzorcev, prepričanj, življenjskih situacij, v katerih sem se znašla. Postopoma sem začela odkrivati, kdo pravzaprav sem, kaj si želim in še pomembneje; da je življenje veliko več, kot so mi povedali doma ali me naučili v šoli. In to je bilo tisto, kar je manjkalo. Dati sebe na prvo mesto in si slediti. In ta pot še kar traja… in je čedalje bolj zanimiva… Ne bom rekla, da je lahka; je pa definitivno naredila moje življenje bolj izpolnjujoče. In pa bolj smiselno!

Dokončno potrditev, da sem na pravi poti, pa mi je dal Human Design – znanost odkrivanja samega sebe z namenom prebuditi svoj resnični Jaz. S spoznavanjem Human Design sistema sem razumevanje sebe in življenja dvignila še na popolnoma drugo raven. In poleg tega, da mi je Human Design pokazal vidik sebe (in vseh ostalih) s popolnoma novega zornega kota, imam prvič v življenju občutek, da sem skupaj s teorijo dobila tudi konkretna navodila za uporabo v praksi. In pa nekakšno olajšanje in dovoljenje, da sem v življenju lahko tisto, kar sem v sebi vedno vedela, da sem!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Human Design in Djotiš

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...