Karmen Plavčak

Intuitivni numerološki namig: 27. 5.–2. 6. 2019

27. maj 2019    668 ogledov

Pa pojdimo v tem tednu bolj edinstveno, mojstrsko naprej! Energije vas bodo spodbudile, da vzamete stvari popolnoma v svoje roke, poskrbite za dvig svoje življenjske energije, s katero boste lahko ustvarjali popolnoma edinstvene in seveda svoje zgodbe na kateremkoli področju.

Največ energije boste čutili v službi, pri svojem delu, projektih, se pravi na svoji bolj ambiciozni življenjski poti. Energije vas bodo spodbujale k praktični naravi. Smiselno bo energijo usmerjati v to področje. Poskrbeti boste morali za svoje ravnovesje, se dovolj gibati in zdravo prehranjevati.

Morda boste začutili, da boste veliko lažje napredovali, če boste svoje ideje oplemenitili z razširjeno sliko. Pomemben pogovor z učiteljem, svetovalcem ali poznavalcem vašega področja vam bo prišel zelo prav.

Energije vam bodo pomagale razširiti dosedanje videnje, še posebej če boste verjeli v svojo vizijo, v svoj božanski načrt.

Prizemljenost – spravite svoje ideje v fizično realnost

V tem tednu bo pod drobnogledom vaša prizemljenost, se pravi vaša praktična narava. Vse, kar ste se do zdaj naučili, se potrudite z veliko reda, discipliniranosti, sistematičnosti, natančnosti ter urejenosti spraviti v fizično realnost.

Naj vaša ambiciozna narava odigra svoje.

Posvetite se sebi, svojemu poslanstvu, delu in ne razreševanju čustvenih, družinskih pripetljajev

Teden ni namenjen razreševanju čustvenih, družinskih pripetljajev, ki se nikakor ne morejo odviti tako, kot si želite. Dovolite si v svoj vsakdan povabiti svobodo, kreativnost, otroško nagajivost, komunikativnost in se resnično dobro izrazite.

Posvetite se svojemu življenjskemu poslanstvu, poskrbite, da skrno negujete svoj notranji steber moči, veliko meditirate, se pravi skrbite za sprostitveni oddih vsak dan.

Sprejmite izziv, še posebej če gre za blaginjo človeštva

Ko spreminjate svoje vzorce, sprejemate nove cilje, sledite svojemu življenjskemu poslanstvu, sprejemate tudi odgovornosti in izzive, skozi katere gre celotno človeštvo. Zavedajte se, da s tem ko spreminjate sebe, s tem ko ustvarjate svobodo, s tem ko sledite navodilom svojega srca in šepetu svoje duše, gradite sebe popolnoma na novo ter posledično kažete sebi in drugim, da je vse to mogoče storiti.

Le delovati je treba. Pa tisti aha trenutek pred vsem tem je zelo pomemben, saj šele takrat posameznik prepozna, da je treba narediti to zase. Veliko posameznikov dela spremembo samo zato, da bo pomagal sebi.

Ste kdaj premišljevali, da s tem ko pomagate sebi, pomagate tudi drugim? S tem, ko ste navdušeni nad svojo kreacijo in preobrazbo, namreč lahko to delite z drugimi in vplivate na blaginjo človeštva. Zato se izražajte, uresničujte zamisli, lansirajte dobre ideje, da bodo služile človeštvu tudi takrat, ko vi na to ne boste imeli več vpliva.

Prekinite navezanost, odvisnost

Vas za rokav cuka svoboda, po njej hrepenite? Ste spoznali, da je veliko stvari v vašem vsakdanjiku, s katerimi ste najbolj povezani na energijski ravni? Se morda nekaterim stvarem, situacijam, celo odnosom niste pripravljeni odreči? Ste navezanost že raziskovali? Vam je znana ali popolnoma tuja?

V danem trenutku ali situaciji so navezave potrebne, spet v drugem pa niso ravno potencialne. Verjamem, da ste velikokrat opazili navezanost na stvari. Še posebej na kakšno lepo, novo stvar, ki se ji zagotovo niste zmogli odreči. Podobno vse skupaj deluje na osebni ravni. Navezanost med posamezniki, še posebno z bližnjimi, je na energijski, čustveni ravni še najbolj intenzivna.

Ste se ob tem morda spomnili na partnerja/-ico, prijatelja/-ico, mamo, očeta ali pa kar brata/sestro? Energije vas bodo spodbudile, da uvidite svobodo, da uvidite, kako pomembno je zavestno razumevanje odnosov in kako ključno je, da ste edinstveni in lahko svobodno kreirate svoj vsakdanjik. Velikokrat se zalotite, kako ste od vsega skupaj že skoraj odvisni, kako določenih situacij sploh ne vidite in vam postajajo na neki način prava rutina.

Pred vami sta preobrazba, prenova

Energije v prihajajočem tednu vam narekujejo poseben tempo, v vaš vsakdan vam nizajo dogodke, ki vam prinašajo popolnoma novo, drugačno pot. Takšno, ki vam jo vaš notranji glas šepeta že leta in leta.

Ste pripravljeni zavihati rokave in poprijeti za to delo? Narediti preobrazbo, spustiti stari del sebe, ki je bil nasičen z vzorci iz preteklosti, prepoln izkušenj, ki so vam nizale neuspehe itd?

Ste pripravljeni razkriti srce, ste pripravljeni razkriti svojo dušo in odločno udejanjati naloge, ki so pripravljene za vas?

Če se boste odločili za ta svobodni del sebe, boste z veliko mero potrpljenja, razumevanja in ljubeče nežnosti obrnili krmilo svojega življenja v pravo smer. Dovolite si in dajte sebi priložnost, zadihajte in se podajte na pot svobode, kjer imate platno in škarje v rokah vi. Transformacijska obdobja vam nenehno prinašajo priložnosti, da postanete drugačni vi, na novem nivoju. Bolj ko se učite, spoznavate, prepoznavate, vedno več vidite in posledično tudi naredite. Zato negujte svoj diamant in ga nikdar ne razdajajte, še posebno tistim, ki ga ne znajo ceniti in z njim pravilno ravnati.

Poskrbite za zdravo mero počitka!

Nenehni delovni vnemi, delovanju v vsakem trenutku, nenehnemu vztrajanju, zadržanosti, diskretnosti, skrivnostnosti bo treba najti čas za konstruktiven počitek, saj boste potrebovali energijo tudi zato, da se bo vaše telo regeneriralo. Potrudite se in najdite po uspešno opravljenem delu ali končani službi še čas za sprostitev. Svoj čas namenite različnim sprostitvenim tehnikam, tudi pri teh potrebuje telo svoj čas, da jih sprejme in umesti v zdravo rutino. Na voljo je ogromno meditativnih tehnik, jogijskih praks, masaž, zvočnih kopeli in še in še. Najdite pravo zase in pripravite svoje telo na nove frekvence, da boste lahko služili človeštvu in z zdravim telesom primogli k resnično dobremu, kreativnemu, zdravemu in dolgemu življenju. Če ste mladi po srcu in duši, potem poskrbite tudi za svoje telo.

Uspeh v tem tednu bodo narekovali ljubezen do dobro opravljenega dela, red, sistematičnost, vztrajnost. Bodite izjemni in imejte sposobnost za dobro izvedbo velikih projektov, konkretno uresničevanje, včasih tudi za utopične ambicije. Delujte!

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...