Karmen Plavčak

Intuitivni numerološki namig: 3.–9. 6. 2019

1. junij 2019    492 ogledov

V preteklem tednu so te energije navdihovale s sistematičnostjo, redoljubnostjo, delovanjem, aktivnostjo. Niso pa te navdihnile z globokimi občutki, z občutki iz preteklosti ali pa z občutki, zaradi katerih imaš še vedno voljo, si strasten/-na, čustveno občutljiv/-a, tudi ranljiv/-a, srčen/-na in vesel/-a.

Energije v tem tednu bodo poskrbele, da se boš dotaknil/-a globine

Energije v tem tednu bodo poskrbele, da se boš dotaknil/-a globine, da boš čutil/-a, da boš znal/-a prevrednotiti dosedanje odnose na kateremkoli področju svojega življenja. Čas je, da se nekateri odnosi prekinejo oz. končajo, ker nimajo več potenciala v prihodnosti, spet drugi pa se nadaljujejo na popolnoma novi ravni.

Energije te bodo spodbudile, da postaneš odgovoren/-na do sebe. Da poskrbiš najprej zase, se osvobodiš preteklosti, najdeš ravnovesje, umiriš stres svojega vsakdanjika, se nadihaš svežega zraka, se posvetiš notranjemu potovanju in oplemenitiš svojo srčnost. V tem tednu te bodo energije spodbudile, da se posvetiš ljubezenskim, prijateljskim, poslovnim odnosom, tudi družinskemu dogajanju nameni svoj čas.

Pod drobnogledom pa bo tudi tvoja profesionalnost. Za tiste, ki čakate na odgovor glede nove službe ali pomembnega projekta, bo v tem tednu priložnost, da vse skupaj dobi veliko bolj jasno sliko. Naj te v tem tednu spodbujajo energije, ki v tebi negujejo duhovitost, smisel za humor, prijaznost, privlačnost, plemenitost, radost in romantičnost.
Pred teboj je teden odgovornosti in čustvene skladnosti.

Odloči se, ali boš svoje življenje resnično vzel/-a v svoje roke

Veliko časa do zdaj si zagotovo posvetil/-a raziskovanju sebe, predvsem občutkom, ki so v zadnjem času intenzivni in te nenehno potiskajo v situacije, da prevzameš odgovornost in se odločiš, da boš svoje življenje resnično vzel/-a v svoje roke. Morda si do danes prepoznala vzorce, situacije, ki so te nenehno usmerjale po že uhojeni poti. Ta pa ti ni bila všeč, ker so bili občutki v srcu drugačni, bolj pristni.

Zato je zdaj čas, da jim zaupaš in poiščeš znotraj sebe ravnovesje, ki se kaže navzen in posledično pomirja vpletene. Pomagaj si z zavedanjem, razumevanjem občutkov, čustev in dejanj, saj boš tako lahko veliko bolj pristen/-na pri svojem delovanju v vsakdanjiku. Odločitev, da se odgovornosti ne izogibaš, je neprecenljiva. Bodi umsko pozitivno naravnan/-a, da lahko razvijaš ustvarjalnost. Razvijanje modre trdnosti pa ti bo pomagalo, da se zavaruješ pred nespametnimi ljudmi, ki silijo vate. Tudi razlikovanje med pomembnimi in nepomembnimi življenjskimi vidiki, sprejemanje močnega občutka za zmernost in modro izražanje sočutja ti bodo pomagali učinkoviteje usmerjati ustvarjalne sposobnosti.

Veselje, radost in plemenitost naj bodo tvoje nujne vrline

Energije bodo spodbujale, da izraziš svojo zabavno in romantično naravo. Veselje naj bo tvoja nujna sestavina v tem tednu. Če je na vidiku zabava, pojdi in se zabavaj. Zadihaj in se odpri bolj pozitivnemu vsakdanjiku. Super je, če ti mir veliko pomeni in se trenutno v tej energiji najbolje počutiš. Še bolje pa bo zate , če boš znal/-a svojo radost, veselje in strast deliti z drugimi, jih navdihovati in motivirati. Ko začutiš ta preplet energij, se v tebi prebudi tisti plemeniti del srčnosti, skozi katerega se tvoj del duše najraje izrazi. Ta je spontan, nepričakovan in izjemen.

Dovoli svoji duši, da se odprejo prava vrata, tista, za katera že toliko časa čakaš, da se odprejo na stežaj. Zavedaš se, da so se ti do zdaj odpirala malo, čisto malo. Odločenosti, da si ti tisti/-a, ki boš to naredil/-a zase, ne boš nikoli več obžaloval/-a, da se je to zgodilo ravno tebi v trenutku veselja, radosti, ko je bilo tvoje srce odprto. Zabavaj se in prisluhni melodiji svoje duše.

Potrpežljivosti in prilagodljivosti se ne boš mogel/-la izogniti

Pred teboj je teden energij, s katerimi boš preprosto preklopil/-a na višjo frekvenco. Izjemno pomembno bo, da boš energije zaznal/-a in se jim lahkotno prepustil/-a. Z njihovo pomočjo  pa boš ustvarjal/-a najbolj edinstven vsakdan. Dobra mera potrpežljivosti in prilagodljivosti takšnim frekvencam ti bo prav prišla. Vse do zdaj si naredil/-a stvari točno tako, kot so se morale zvrstiti, zdaj pa je tudi zate čas, da narediš preskok v energiji in se obrneš v svojo, tokrat pravo pot. Deluj in neguj vse tiste občutke, ki so te ves ta čas nagovarjali, da jih izraziš. Poprimi za idejo, oplemeniti jo z izjemnimi informacijami in prepusti, da se situacija razplete. Velikokrat je čar v tem, da se v resnici vse skupaj zgodi samo od sebe. Svoje načrte tokrat prepusti, kako se mora tvoj vsakdan odviti, lahko zapišeš, da se tvoje misli sprostijo in skoznje steče nov val svežih, veliko bolj potencialnih energij. Tokrat se odloči in se daj na razpolago, da energije zaplešejo skozi tebe, se razporedijo na tvoje dozdaj postavljene temelje in postavijo popolnoma novo resničnost.

Poskrbi za spremembo in bodi kreativen/-na

Energije vas iz tedna v teden potiskajo, da naredite tisti korak, ko boste sprejeli odločitev, da ste pripravljeni na spremembno. Na ta korak nisi nikoli čisto zares pripravljen, vedno se zgodi tako nepričakovano, da se ne moreš izogniti ničemur. Spremembe prinašajo v tvoj vsakdan nove neprecenljive izkušnje, nova spoznanja, situacije in odnose, s pomočjo katerih kreiraš svoj brezskrbni vsakdan. Naj postane sprememba tvoja edina stalnica v vsakdanjiku. Ko se odpiraš novostim, ne moreš zbežati pred spremembami. No, lahko, ampak zakaj bi, če ti dosedanja situacija ni najbolj pri srcu. Svoboda ti ponuja kreativne ideje, ki te peljejo do uresničitve ciljev. Cilji pa korak za korakom uresničujejo tvoje življenjsko poslanstvo. Kreativnost ti bo morda preprečila kakšna negativna situacija. Morda te bodo prevzele sebičnost, prevzetnost, samovšečnost itd. Prepoznaj to situacijo, deluj z zavedanjem, ne ujemi se v oklevanje in ne nasedi težavam. Neguj svojo ambiciozno naravo in zdravo mero tekmovalnosti.

Imej voljo, neguj strpnost in svojega prilagodljivega duha. Prefinjenost, strast in izjemna komunikacija v tem tednu ti obljubljajo uspeh. Naj bo teden poln odličnosti.
 
Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija.

Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Tatjana
  komentiral 4 leto nazaj
Super
Res dobro
Še globje sem med prebiranjem razmislila o tej temi
Irena
  komentiral 4 leto nazaj
Čudovito. Ravno v pravem trenutku, ko sta se me že lotevalo malodušje in hkrati jeza. Res hvala. Bom v polnost8 upoštevala in vem, da je uspeh zagotovljen.
Nalagam...