Mojca Koprivnikar

Kaj morate vedeti o 5D in prehodu na 5D?

2. april 2021    600 ogledov

Radi bi živeli v lepšem svetu, kjer smo ljudje svobodni, srečni, veseli, v svetu, kjer je obilje za vse ljudi, kjer ni revščine, je mir, kjer smo lahko to, kar smo, sprejeti, ljubljeni, svobodni…

Vsi si tega želimo. Želimo si, da vse to pride skoraj samo od sebe ali da se najde nekdo od zunaj, ki bo svet in nas čudežno rešil. To ne obstaja, dragi ljudje. Pri sebi je potrebno začeti in svojim pragom. Pozabljamo, da smo prav vsi, tako ali drugače, sodelovali pri tem, da smo Zemljo, svet, družbo in odnose pripeljali do točke, kjer smo danes. Mi in tisti pred nami. Vse to, kar se dogaja je zrcalo nas samih, nas ljudi. Ja, elite, so in so nam nastavljale, mi pa smo vzeli in pristajali in to je bistveno.

Vedite eno stvar – energije, ki je ne hranite ne more obstajati – elita je nastavila, mi smo hranili. Sedaj pa tarnamo, kam gre ta svet. A mi smo ga ustvarili.

Prvi korak je soočanje z negativnimi energijami

Prvi korak je definitivno soočenje z negativnimi (čustvi, programi, prepričanji) energijami in čiščenje njih. 

Kar vidim, kako se ljudje otepajo, samo da slišijo negativno. Samo pozitivno želim, ne negativno. Žal. Če se ne soočiš z negativnim v sebi, ne moreš naprej. Zato lahko govorimo o kreaciji novega sveta, a dokler ne bomo počistili z negativnim v sebi, novega sveta prav zares ne bo.

Prav hecno je, kako se ljudje po naravi izogibamo negativnim čustvom in jih želimo pomesti pod preprogo (sploh Slovenci smo mojstri v tem!). Je tudi res, da so naši možgani naravnani na udobje. Vse, kar je izven cone udobja, je za možgane že velik podvig. Zato, med drugim, tako težko naredimo spremembo v čustvovanju in mišljenju. A potrebno je najti tisto moč in voljo, ki je globlje v nas in ta je močnejša od „lenih“ možganov, ko jo enkrat najdemo v sebi.

Kakorkoli bi si želeli drugače, žal, če želimo v življenju iti naprej, se moramo soočiti z negativnimi čustvi, z njimi skleniti mir in jih počistiti. Drugače ne gre.

Šele po tem lahko govorimo o zavesti nad 4. dimenzijo oz. 5D, kajti 5D pomeni, da se naša zavest (raz)širi tako, da z vsako celico svojega telesa lahko zaživimo mir, ljubezen, sprejemanje, svobodo itn. Prvi korak do tega je soočenje z negativnimi čustvi. Ne moremo v sebi imeti negativnega prepričanja na nizki vibraciji in iti v 5D. Preprosto ne gre. Energije se ne da pretentati. Ali si ali pa nisi. Energije so iskrene, pristne, kažejo nam točno to, kar je in točno tako, kot je. Nič drugače.

Za 5D mora vsaka celica našega telesa dihati mir, ljubezen, sprejemanje, obilje, svobodo. To pa ne more, če imamo v sebi obsojanje, ne sprejemamo, razmišljamo to je moje/tvoje, naše/vaše, sebi vse, drugemu nič, meni ja, njemu ne, ker … itn.

5D je širitev zavesti

5.dimenzija, po mojem razumevanju, v osnovi pomeni širitev zavesti. 5D energijska mreža je mreža visoke vibracije, svetlobe. Zato je v 5D le pristnost, resnica. Lahko bi rekli, da je 5D mreža lahkotnih energij, ki so prosojne, skozi njih se vse vidi. Zato v 5D lahko obstaja le tisto, kar je zares resnično, pristno, kar zares JE. Nič več ni možno skrivati ali se kakorkoli pretvarjati. V 5D ste lahko samo tisto, kar v svojem bitju ste – duša, svetloba. In le iz duše delujete. Zato ego tu nima moči.

A za ta prehod je potrebno razpustiti nižje energije…

Ta širitev zavesti se postopoma dogaja, ko razrešujemo, spuščamo najprej negativne, oz. nižje energije in jih objemamo s svetlobo ter „nadomeščamo“ s pozitivnimi. Tekom procesa se tako osvobajamo in postajamo vse bolj lahkotni, zavedni in razpuščamo notranje omejitve in gremo preko njih, energija se širi, imamo vse več notranjega znanja, počasi prihajamo v polje z vse več zavedanja, modrosti, vse kar ni resnica razpada in poka po šivih.

Zaradi vsega tega z negativnimi programi (podzavestnimi ali zavestnimi) ni možno delovati v 5D, ker so energije previsoke. Nekateri imajo več, nekateri manj negativnih programov (odvisno od preteklih življenj, predniške linije itd.).

A Božanske sile so nam podarile ta vmesni čas prehoda do polne realizacije 5D na Zemlji, in nam ponujajo izjemno priložnost, da v hitrejšem času prečistimo negativne programe svojih prednikov in preteklih življenj in tako svojo energijo pripravimo izjemno hitreje, kot je to bilo mogoče še nekaj let nazaj. Nikoli do sedaj še ni bilo takšne priložnosti na Zemlji. Energijski portali so odprti za Zemljo. Odločite se. Skočite.

Kako dobro boste izkoristili ta čas, ki nam ga Božanske sile dobesedno podarjajo, je odvisno samo od vas.

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 8 mesec nazaj
Oooo, Dragica iz srca hvala in sem dobila kar solzne učke :) Me vodi naprej ... in sem zelo hvaležna, da lahko dajem in delim svoje modrosti in vse izkušnje ... Želim si lep svet in upam, da bom tekom svojega življenja lahko delila in vrnila Življenju vse svoje Darove ... Hvala Dragica, iz Srca
Dragica
  komentiral 8 mesec nazaj
Zdravo Mojca, na tale današnji tvoj prispevek se pa moram oglasiti. Spremljam te, kako kvalitetni članki nastajajo, tole danes je pa izjemno in tako se strinjam in vesela sem, da te poznam in vedno znova doživljam ponos, da si tako osebnostno napredovala in da se ukvarjaš s takim čudovitim poslanstvom. Želim, da čimveč ljudi dosega do tega materijala, do teh informacij, ki so življenjskega pomena v teh časih, da jim kažeš luč in pomagaš razumeti, kar sami še ne zmorejo. Veeelik objem, Dragica
Nalagam...