Barbara Köveš

Kako dvigniti svojo vibracijo s svetlobo?

12. maj 2020    610 ogledov

Dvignite svojo vibracijo skozi vsakdanje življenje. Vsaka interakcija, reakcija in trenutek vplivajo na vašo splošno energijsko raven in stanje. Vsaka izbira vpliva na to, ali se premikate v smeri dviga ali znižanja vibracije. Kot vibracijsko bitje v vsakem trenutku bodisi višate svojo frekvenco bodisi vaša energija in vibracije upadajo … Spremembe so konstantne.

Ko vam energija odteka ali ste v nizkem vibracijskem stanju, vas bo to verjetno oviralo duševno, duhovno in fizično. Nižje vibracijske frekvence so povezane z negativnimi čustvi, letargijo, depresijo …

Ali želite začutiti srečo in dobro počutje?

Odgovor je preprost: dvignite svojo vibracijo.

Vsaka izbira in vsak trenutek vplivata na vašo vibracijo

Vse vaše odločitve vplivajo na vaš svetlobni količnik. To je stopnja svetlobe, ki jo oddajate. Ko razstrupljate svoje telo, ozaveščate omejujoča prepričanja in vzorce ter sproščate negativna čustva, se količina svetlobe povečuje. Vsakič se lahko dvignete više in bolj zasvetite.

Ta meditacija vam bo v pomoč:

"Prosim svoj višji jaz, naj me podpre pri usmerjanju v višje svetlobne stopnje in dvigne vibracijo, da uteleša najvišjo raven svetlobe, ki jo varno zmorem. Osredotočite se na predel srca in vdihnite svetlobo.

Začutite, kako raste, in ko izdihnete, pustite, da se srce širi okoli vas. Začnite vizualizirati svetlobo vse okoli sebe v krogli in najbolj sijajno božansko svetlobo nad vami.

Predstavljajte si, da rišete to svetlobo skozi svojo kronsko čakro navzdol vzdolž telesa. Vizualizirajte, da napolni hrbtenico, srce in um s svetlobo.

Odprite svoje srce, razširite se v to luč in pustite, da svetloba pronica v vsako vašo celico.

Vizualizirajte, da napolni vaše telo, stolp za vzpon, in vas poveže z božansko svetlobo zgoraj. Predstavljajte si, da svetloba sega vse do kristalnega jedra matere Zemlje, ki vas povezuje s svetlobo spodaj.

Pustite, da se svetloba iz jedra matere Zemlje steka vzdolž vašega vzpenjajočega stebra, vse do neposredne prisotnosti z božanskim. Ste v središču. Med nebom in zemljo z odprtim srcem. Vdihnite svetlobo, in ko izdihnete, pustite, da se ta svetloba širi vse okoli vas.«

Odprite svoje srce, zasijete svojo luč in poosebite svojo visoko vibracijsko resnico. Uživajte v neverjetni luči, ki vam je na voljo tukaj in zdaj.

Visoko vibracijsko stanje je bistvenega pomena za povezovanje z vodniki

Visoko vibracijsko stanje je bistvenega pomena za povezovanje z vodniki in angeli ter za odpiranje duhovnim talentom. S zvišanjem vibracije se povečajo kreativnost, intuicija, radost, zaupanje, povezanost in ljubezen. Visoka vibracijska frekvenca je tista, ki je usklajena z zdravjem in počutjem, pozitivnimi mislimi in čustvi ter večjo duhovno zavestjo.

Poleg tega vaša vibracija pomembno vpliva na to, kaj pritegnete v svojo življenjsko izkušnjo. Kadar ste v nizki vibraciji, ste usklajeni s privabljanjem več istega – nadležne ljudi, težke izkušnje ter škodljive okoliščine.

Dvignite svojo vibracijo, da privabite pozitivne situacije, srečne ljudi, čarobne življenjske izkušnje in blagoslove.

Teh devet preprostih stvari vam bo pomagalo zvišati vibracijo:

  1.  gibanje,
  2. meditacija,
  3. zavedanje trenutka tukaj in zdaj,
  4. narava,
  5. uživajte več sadja in zelenjave
  6. ter pijte dovolj vode,
  7. delovanje – bodite človek akcije,
  8. odgovornost,
  9. odprto srce.
Kako se pa tebi zdi? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ljuba
  komentiral 11 mesec nazaj
Prisrčna hvala
Ljubicalazar
  komentiral 11 mesec nazaj
Mihela
  komentiral 11 mesec nazaj
Hvala Barbara
Nataša
  komentiral 11 mesec nazaj
Hvala Barbara za ta super tekst o dvigu vibracije
Nalagam...