Mojca Gotlib

Kako sem pritegnila sanjskega moškega

piše: Mojca Gotlib
23. junij 2019    2584 ogledov

Draga moja,

moja zgodba o tem, kako sem pritegnila sanjskega moškega ima svoj začetek pet let nazaj.  Takrat sem naredila veliko osebno preobrazbo.

Počasi se je s tem začelo prebujati moje celo telo. Začela sem prebujati žensko v sebi, ki sem jo z leto počasi popolnoma uspavala.

Za seboj sem imela mnogo let, ko je imela prednost družina, dom, služba, študij ob delu in ob tem sem popolnoma pozabila nase, na svoje telo in svoje potrebe. 

Ko se je ta ženska v meni začela prebujati, sem začela opažati, kaj je potrebno v mojem življenju spremeniti. 

Naredila sem potrebne spremembe

Sledila sem svojim občutkom in začela spreminjati svoje življenje in s temi spremembami se je ženska v meni še bolj prebudila in začela celo uživati. 

To se je na zunaj kazalo tako, da sem začela zopet nositi krila in lepe ženske oblekice. 

Spremenila sem svojo pričesko in način ličenja. Zmehčala sem svoje telo, gibe in obrazne linije. 

Postajala sem čedalje bolj ženska, ki uživa v svojem telesu in življenju.  Bolj kot sem jaz uživala, bolj me je življenje prijetno presenečalo. 

Eno od teh prijetnih presenečenj je bilo moje letošnje potovanje na Havaje. 

Na Havajih se je zgodil moj razcvet

Tukaj, na tem rajskem otoku, kjer vse cveti in dehti, kjer na vsakem koraku čutiš mehkobo in lepoto, sem doživela pravi preporod, svoj osebni razcvet.

Po vrnitvi domov, ko se je vse v meni umirilo od številnega in močnega dogajanja, sem šele v polnosti občutila, kakšen čudovit razcvet se je zgodil v meni.

Hkrati s tem procesom sem v svojem telesu močno začutila, kako se je poglobila moja ljubezen do sebe. Občutila sem, kako obožujem samo sebe in to so tako lepi občutki draga moja, da želim, da jih doživiš tudi ti.

Postala sem privlačna za moški svet

Ko sem jaz odprla svoj cvet sem postala privlačna za moški svet in v svojo bližino sem pritegnila svojega sanjskega moškega.

Moj sanjski moški ima vse čudovite kvalitete, ki jih jaz želim videti in občutiti pri moškem. 

Ni pomembno, kako izgleda, pomembno je, kako se jaz počutim ob njem in kako se on počuti ob meni.

Pomembno je, da vidi v meni več kot v tem trenutku vidim jaz in mi s tem daje krila in moč, da dosežen in presežem svoje sanje in želje, ki so velike.

Ob njem vem in čutim, da je vse možno.

V njegovih očeh in njegovih besedah čutim, kako dragocena sem zanj. Pove mi, da je mnoga leta čakal na žensko kot sem jaz. 

Tukaj še ni konec moje zgodbe. Pravzaprav je šele začetek. Začetek novega obdobja v mojem življenju. 

Začenja se novo obdobje v mojem življenju

Sedaj vem, da moški, o katerem sem sanjala, obstaja. 

Sedaj vem, da je možno, da uresničim vse svoje najbolj drzne in nore sanje, ki so velike, resnično VELIKE. 

Sedaj vse to vem in čutim in to je najpomembnejše in najbolj dragoceno. 

V nadaljevanju bom življenju dovolila, da mi pokaže ali je ta moški resnično pravi partner zame ali pa mi je samo prišel pokazat, kaj vse je možno v mojem življenju.

 

Draga moja, če si mojo zgodbo prebrala do konca, potem vem, da si tak razcvet želiš doživeti tudi ti. 

Prav zate sem pripravila spletni program, v katerega sem zajela vse, kar je meni pomagalo, da sem doživela svoj razcvet, vzljubila sebe in svoje telo in pritegnila sanjskega moškega. Pridruži se mi in doživi tak razcvet tudi ti. 

Ni potrebno, da sama iščeš pot do tvojega razcveta in za to porabiš pet ali več let. Pridruži se mi in vodila te bom. V treh mesecih boš doživela svojo osebno transformacijo.

Program je primeren zate, ki imaš moškega v svojem življenju in tudi zate, ki si ga želiš, predvsem pa zate draga moja, ki želiš vzljubiti sebe in svoje telo. 

S tvojim razcvetom bo namreč tvoj moški lahko postal sanjski. V kolikor ga nimaš, pa boš sanjskega moškega pritegnila.  Najdragocenejše, kar boš prejela v tem programu pa je poglobljena ljubezen do sebe in svojega telesa. 

Več o tem proigramu si lahko prebereš tukaj.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...