Spoznaj svojo notranjo moč, intuitivno svetovanje

Kako začeti dan?

5. februar 2023    448 ogledov

Kakšen je bil danes tvoj dan? Je bil dober ali slab?

Da, sprašujem te kakšen dan si imel.

Če je bil tvoj dan dober, potem je potekal tako kot si si želel. Ljudje in dogodki so potekali v skladu s tvojimi pričakovanji. V kolikor je bil dan slab, ni potekal po vaših pričakovanjih. Poglobi se v zgornje stavke. V njih so pomembne informacije.

Torej kaj določa kakšen dan si imel? Vaša prepričanja in pričakovanja.

V okolici svoje sreče nikoli ne boste našli. Začnite jo iskati v sebi in našli jo boste.

Zunanjih okoliščin ne moremo nadzirati

Lahko pa nadziramo svoje misli in občutke. Mi smo kreatorji svojega življenja. Imamo svobodno voljo ter izbiro. Ne pozabimo na to. Svojo moč imamo vedno pri sebi. Večina se sploh ne zaveda kako pomemben je naš začetek dneva, kako ter s kakšnimi mislimi se prebudimo. Prebudijo se ob zvonjenju budilke, vstanejo in gredo v službo. Se že vidiš v zapisanem? Star pregovor pravi, da se po jutru dan pozna. To je še kako res. Če dan začnemo z naglico, ga bomo tako tudi nadaljevali. Potrebno se je umiriti ter narediti namero za ta dan. Preprosto si zamislimo kako želimo da naš dan poteka.

Kot prvo se poglobi v zvonjenje tvoje budilke. Imaš glasno, piskajočo budilko ali nežno, prijetno klavirsko melodijo. Na videz tako nedolžna stvar, a tako pomembna saj je povezana z našo energijo čez dan. Torej kakšno je tvoje zvonjenje budilke?

Ali takoj, ko se zbudiš posežeš po telefonu, pregledaš vsa družbena omrežja, ki te že na vse zgodaj vržejo s tira? 

Zjutraj si je potrebno vzeti čas zase

Vsaj nekaj minut preživimo sami s seboj ter s svojimi mislimi. V miru in počasi se pripravimo na dan, ki je pred nami. Telefon pa naj počaka, vsaj do prve kave. Nič kaj zahtevnega, kajne? Vaš dan pa se bo začel bolj umirjeno, posledično vas bo tudi manj stvari čez dan vrglo iz tira. 

Vnesi v svojo rutino nekaj trenutkov zase, namero za ta dan ter nekaj minutk brez telefona. Potem se prepusti in opazuj, kako teh nekaj minut zjutraj spremeni potek celotnega dne.

Poglobi se v svojo jutranjo rutino. Vzemi tisto, kar začutiš v sebi. Spoštuj se ter ceni. Zaslužiš si le najboljše. Tukaj se vse šele začne. Sedaj barvaj dneve v svoje barve.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...