Mojca Gotlib

Kakšno bo leto 2022?

piše: Mojca Gotlib
8. december 2021    329 ogledov

Duhovni vodniki so mi predali informacije o tem, kakšno bo leto 2022 in v nadaljevanju ti predajam njihovo sporočilo.

Leto 2022 bo zanimivo leto

Veliko se bo dogajalo na vseh področjih, še najbolj pa na materialnem področju.

Veliko materialnega se bo manifestiralo v vaših življenjih. Veliko bo manifestacij, na katerih delate že v letošnjem letu ali še dlje.

Veliko bo dogajanja tam, kjer že dolgo časa ni spremembe ali premika naprej. Kot da se bo odstranila ovira in stvari bodo stekle.

Veliko več bo zadovoljstva pri ljudeh kot v tem letu. Veliko več bo prijetnih dogodkov in trenutkov.

Napetost bo počasi popustila

Napetost, ki je sedaj prisotna v družbi in med ljudmi bo popustila. Ozračje se bo sproščalo in lažje boste zadihali. Več bo harmonije in manj nesmiselnih situacij in kaosa.

Zopet se bo življenje počasi vračalo v normalo. Počasi!

Ne bo šlo čez noč, toda trend bo normaliziranje. Življenje se bo počasi začelo vračati v normalo in počasi si boste lahko oddahnili in zadihali.

Čaka vas olajšanje, več harmonije, razumevanja, logike in manj nesmislov, ki ga doživljate v tem letu v polnem obsegu.

Vsem bo veliko dano

Materialno se boste močno okrepili tisti, ki točno veste, kaj si želite od življenja in ste pripravljeni za to tudi veliko narediti in se potruditi.

Vsem vam bo veliko dano. Res veliko!

Za vse, ki pa ne veste še natančno, česa si resnično želite v življenju, bo leto 2022 manj obdarilo. Vas bo pa pripravilo do tega, da boste začeli razmišljati o tem.

Kdor bo vedel, kaj si želi, bo to materializiral. Kdor še ne ve, bo prejel večjo jasnost, kaj si želi in tako prišel bližje z materializaciji želenega.

Mnogi se bodo srečno zaljubili in začeli dolgoletno srečno zvezo, ki bo imela temelje v razumevanju, podpori in resnični, pravi brezpogojni ljubezni.

To ne pomeni, da bodo vse zveze srečne, jih bo pa veliko, predvsem veliko več kot do sedaj.

Ljubezen, sreča, harmonija, obilje so glavne karakteristike leta

To ne pomeni, da se bo za vse ljudi cedilo mleko in med, pač pa bo leto 2022 močno nagradilo ljudi, ki so v preteklih letih veliko naredili in se osvobodili strahov, blokad, navlake zunaj in znotraj sebe.

Vsi, ki so poskrbeli za pretok in čiščenje zunaj in znotraj sebe so ustvarili prostor in odlične pogoje za materialne stvari in njihovo manifestacijo.

Za vse ostale bo leto teklo v smeri, da bodo začeli ustvarjati ta prostor. Kar niso postorili prej, bodo to v letu 2022. Čistili bodo, osvobajali, raztapljali in delali prostor za materialne stvari.

Veliko se bo dogajalo vsem 

Mnogo se bo torej dogajalo vsem. Eni bodo želi, drugi se bodo pripravljali na žetev z ustvarjanjem ustreznih pogojev za to.

Nikomur ne bo nič podarjeno in dano samo od sebe. Vsak si bo s svojim delom in jasno namero krojil svoje leto.

Veliko bo odvisno od energije, namere in delovanja vsakega posameznika. Vsak bo doživljal leto po svoje, glavni skupni imenovalec vsega pa bo ustvarjanje pogojev za materialno obilje in doživljanje ter manifestiranje tega obilja.

 

To je splošna napoved za leto 2022.

Te po vsem tem zanima kakšno bo tvoje leto 2022?

Imaš dve možnosti.

Lahko se odločiš za Osebno napoved 2022, ki jo jaz pripravim zate s pomočjo tvojih duhovnih vodnikov. Več o tem izveš tukaj.

Druga možnost je, da sama prideš do odgovorov, kakšno bo tvoje leto 2022. Zate sem posnela delavnico z meditacijo, ki te vodi do teh odgovorov. Več o njej izveš tukaj.

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...