Mojca Gotlib

Kdo je božanska ženska?

piše: Mojca Gotlib
15. december 2019    618 ogledov

Božanska ženska je ženska, ki se zaveda svoje vrednosti, je samozavestna in v svoji moči. Zaveda se, da sama kreira svoje življenje in da je življenje lepo, preprosto in polno obilja.  

Pozna sebe in pozna zakone manifestacije in živi v obilju vsega lepega, vsega kar njo osrečuje in jo dela neustavljivo privlačno.

Je zadovoljna sama s sabo, sprejema se točno takšno kot je. Počuti se dobro v svojem telesu in svojem življenju.

Izžareva mehkobo, toplino in milino. Pooseblja čisto ljubezen.

Vsi v njeni bližini se počutijo prijetno, saj s svojo energijo, ki jo izžareva, sije na vse okoli sebe.

Je neustavljivo privlačna za ženski in moški svet. Ženske si želijo postati to, kar vidijo in zaznavajo v njej. Moški si želijo ob sebi tako žensko, s takim žarom in sijajem, saj s tem zažari in stopi v svojo polno moč tudi on.

Vse to in še mnogo, mnogo več je božanska ženska. Vsega se niti ne da opisati, lahko se samo občuti.

Si se prepoznala v zapisanem?

Če si se prepoznala v opisu božanske ženske, ti čestitam in želim, da v tej energiji ostaneš še naprej.

Tebi, ki se v opisu nisi našla, pa sporočam, da božanska ženska v tebi je, vendar je ujeta v oklep omejujočih prepričanj in vzorcev delovanja.

Zaklenjena je, pod ključem in v temi čaka, da jo osvobodiš.

Kako osvoboditi božansko žensko v sebi?

Osvobajanje božanske ženske v sebi je proces povezovanja s sabo. Je proces sprejemanja in zdravljenja bolečih delov sebe. Proces soočenja in srečanja z malo ranjeno deklico v tebi, ki ti pove, kaj si želi in kaj potrebuje.

Ko tej mali deklici v sebi začneš zaupati in ji dajati to, kar potrebuje, začneš proces osvobajanja božanske ženske v sebi.

V ta proces se lahko spustiš sama. Veliko lažji, predvsem pa hitrejši je ta proces, ko se prepustiš in zaupaš mentorstvu druge ženske, ki je to pot že prehodila sama.

Sem Mojca Gotlib in prehodila sem že velik del poti zdravljenja svojih notranjih ran in danes poosebljam mnoge kvalitete božanske ženske. Moji duhovni vodniki, predvsem boginja Afrodita, me usmerjajo, da oblikujem žensko spletno skupnost, kjer bodo ženske našle varen prostor za svoj preporod v božansko žensko.

Sledila sem usmeritvam, spletna skupnost je oblikovana in prijave so že možne. S svojim delovanjem bo začela 1. januarja 2020, za prijavo in včlanitev v žensko spletno skupnost v letu 2019 pa prejmeš veliko darilo. 

VSTOPI v žensko skupnost tukaj  

Se vidiva v skupnosti!

Več o ženski spletni skupnosti in kako se prijaviš izveš TUKAJ. »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...