Alenka  Rozman

Končno odpiram!

13. februar 2021    11 ogledov

Besede ne morejo opisati občutkov ob novici, da spet lahko odpem moj salon. Pravijo, da ne veš, kaj imaš, dokler tega ne izgubiš. In prav v času zaprtja sem imela priložnost občutiti, kako veliko mi pomeni moje delo. Ko sem 26. oktobra zaklenila vrata, sem jokala. Vedela sem, da se še dolgo ne bom vrnila. Še zdaleč pa se mi ni sanjalo, da bo ta čas tako težek.

Ja, prišli so izzivi šolanja po računalniku, tehnične težave in vse kar spada zraven, ko imaš cel razred v dnevni sobi. Ja, vsi trije smo pogrešali različne sotritve in možnosti rekreacije. Ampak daleč najhujši je bil občutek praznega teka, ko je vse izgubilo smisel. Zakaj ne bi ostala do večera v postelji? Nič ni tako naporno, kot mesece ležati doma v brezdelju!

In končno je prišla novica, da spet lahko odpremo svoje salone! S to novico se je vame vrnila energija in veselje do življenja. Ko imaš resnično rad svoje delo, tega ne more nič nadomestiti. Zato te resnično z veseljem in iz srca ponovno vabim v svoj salon, na masažo, na limfno drenažo ali na energijsko polnjenje baterij in pogovor s kristali. 

 

Želim ti en čudovit dan!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...