Mojca Gotlib

Mesečna meditacija - meditacija za september 2018

piše: Mojca Gotlib
27. avgust 2018    1636 ogledov

Sem Mojca Gotlib in v svojem življenju in pri svojem delu vedno znova ugotavljam, kako pomembna je za vsakega redna dnevna duhovna praksa. Vsak dan se srečujem z različnimi tipi osebnosti, ki prihajajo iz različnih področij dela in se nahajajo na različnih točkah v svojem življenju.

Vsi pa imajo/imamo eno skupno točko. Želijo/želimo si biti srečni in zadovoljni.

Mnogo njih si želi nekaj več v življenju. Želijo si spremembe in običajno ne vedo kje začeti.

Veliko njih najde pot na katerega od mojih dogodkov in se začne pot njihovih sprememb, vendar se ta prekine, če ne nadaljujejo svojo duhovno pot.

Nekateri od njih so pripravljeni na velike premike v svojem življenju in pridejo na osebno srečanje in v času mojega mentorstva ta premik tudi dosežejo, vendar je potrebno nadaljevanje tudi potem, ko se srečanja pri meni zaključijo.

Opazovala sem ljudi in razmišljala, kako jim pomagati, da zaživijo srečno in zadovoljno življenje in da to stanje POSTANE in OSTANE stalnica v njihovem življenju.

Moje razmišljanje in želja po pomoči je rodila idejo

Ideja je sledeča:

  • vsak mesec posneti novo meditacijo,
  • ta meditacija bo usklajena s trenutnim dogajanjem na kolektivnem energijskem nivoju,
  • energijsko bo meditacija odlična vsakodnevna podpora in pomoč za vsakega,
  • poslušanje ne bo vzelo dodatnega časa,
  • meditacija bo cenovno dostopna vsakemu in
  • bo hkrati na voljo v vsakem trenutku.

Zate bom posnela meditacijo za prihajajoči mesec september (in za vse naslednje mesece), saj vem, da boš v tem in v naslednjih mesecih še kako potreboval/-a takšno podporo. 

V prisotnosti lepih energij sem v naravi, ob žuboreči vodi že posnela meditacijo za mesec september.

Prinaša ti čudovite energije lahkotnosti in osvobajanja. Popeljala te bo v novo, lepše življenje, osvobojeno bremen preteklosti.

Meditacija po promocijski ceni

Za posnetek meditacije ti nudim prav posebno promocijsko ceno 5 €, ki je resnično dostopna vsakemu.

Tvoje naloga je samo, da vplačaš teh 5 € na moj TRR z naslednjimi podatki:

TRR IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.,
Mojca Gotlib s.p., Ločna 31, 8000 Novo mesto,
Namen plačila: meditacija september
Sklic: SI00 9-18.

Po opravljenem vplačilu mi sporočiš na moj mail mojca@duhovnoVodstvo.com , da si vplačal/-a meditacijo za september. Za vse dodatne informacije sem ti na voljo tudi na telefonu  031 359 922 (Mojca Gotlib).

Na svoj mail boš takoj v začetku meseca septembra prejel/-a dostop do meditacije, ki jo boš redno poslušala VSAK DAN cel mesec, lahko tudi večkrat na dan.

Pojdi z meditacijo spat

Pomembno je, da greš s to meditacijo spat. Ni potrebno, da jo poslušaš buden/-na, saj tvoja podzavest nikoli ne spi in vse registrira tudi med spanjem. Pravzaprav si eno uro po tistem, ko zaspiš, najbolj dojemljiv/-a in sprejemljiva/-a za čudovite energije in vibracije iz meditacije. Vsak dan boš z njenim poslušanjem en korak bližje k srečnemu in zadovoljnemu življenju.

Si želiš stopiti na to pot z menoj?

Takoj vplačaj 5 €  in mi to sporoči na mail mojca@duhovnoVodstvo.com .

V začetku meseca boš prejel/-a dostop do meditacije, ki te bo vsako noč popeljala korak bližje k sreči in radosti v tvojem življenju.

Za večji premik v tvojem življenju je potrebno, da poslušaš meditacije VSAK DAN najmanj tri mesece zapored (tri različne mesečne meditacije). Vsak mesec bom posnela novo meditacijo in ti jo boš redno poslušal/-a vsak dan med spanjem. Vse tri mesečne meditacije, za september, oktober in november 2018, bodo imele promocijsko ceno 5 €.

Ko se bo že naselila sreča v tvojem življenju pa bo tvoja naloga, da redno dnevno prakso obdržiš. Lahko naprej sam/-a  meditiraš ali pa poslušaš vsak mesec mojo novo meditacijo.

Želim, da čim prej začneš stopati proti svoji sreči, zato že danes vplačaj samo 5 € in s tem začni spreminjati svoje življenje.

Drobni koraki, ki jih narediš VSAK DAN v pravo smer, vodijo do VELIKIH pozitivnih sprememb v življenju in do SREČE.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...