Mojca Gotlib

Aktiviraj svoj vir neskončnega obilja!

piše: Mojca Gotlib
21. oktober 2018    1803 ogledov

Pred letom dni sem se odločila, da naredim velik premik naprej na področju obilja vsega lepega v mojem življenju. Želela sem zaživeti v finančni svobodi, da mi ne bi bilo treba nikoli več razmišljati, ali lahko nekaj kupim ali ne, ali bom zmogla plačala vse položnice in stroške. ODLOČILA SEM SE, DA JE DOVOLJ!

Odpirati so se začele nove poti

Takrat, ko se resnično trdno odločiš, da je dovolj in da želiš več od življenja, se ti začnejo odpirati nove poti, ki te pripeljejo tja, kamor si ti želiš. Tako se je zgodilo tudi meni.

Kar naenkrat je z različnih strani prišlo do mene več poti do obilja in v nekem trenutku sem se odločila in združila vse v meni najbolj sprejemljivo in lahkotno pot, ki mi ni vzela veliko časa in za katero sem čutila vsak dan bolj, da je učinkovita.  

Sledila sem 10 korakom in našla vir neskončnega obilja

Zdaj po letu dni te poti lahko zagotovo potrdim, da je to moje delo obrodilo bogate sadove in da sem našla pot do neskončnega vira obilja:

  • Moji prihodki so se močno povečali in z veliko lahkoto plačujem vse račune in položnice takoj, ko jih prejmem, prispevke, ki so bili včasih moja veliko nočna mora, pa plačam že takoj na začetku meseca.
  • Denar priteka iz zelo različnih in velikokrat nepričakovanih virov in ustvarila sem si čudovit tok denarja, in več ko porabim, več ga pride. Tako sem se rešila vseh minusov na računih.
  • Steklo in uresničilo se je vse, kar se prej nekaj let ni moglo (prodaja nepremičnine, razdelitev premoženja z bivšim partnerjem, moje potovanje v Provanso, diplomiranje in zaposlitev hčerke, sin je dobil novo dobro plačano delo ...).
  • Postala sem zelo uspešna pri svojem delu in ljudje iz vse Slovenije prihajajo k meni v Novo mesto in skupaj dosegamo izjemne pozitivne spremembe v njihovem življenju.
  • Imam obilo časa zase in za vse, kar rada počnem.
  • Moji odnosi z bližnjimi in s strankami so se močno izboljšali in so postali še bolj ljubeči, pristni in srčni.
  • Živim svobodno in srečno življenje ter si sama kreiram svoj urnik in svoje življenje tako, kot jaz želim.
  • Moje zdravje in dobro počutje sta izjemna in nikoli ni bilo tako dobro, kot je zdaj, pri mojih 55. letih.

To vse sem dosegla zato, ker sem odstranila vse ovire, ki sem jih imela v sebi, da je obilje v vseh oblikah lahko prišlo do mene in v moje življenje.

Sledila sem desetim korakom, ki sem jih vključila v svoj SPLETNI PROGRAM AKTIVIRAJ NESKONČNO OBILJE.

>>>TUKAJ PREJMEŠ VEČ INFORMACIJ IN SE PRIJAVIŠ V PROGRAM

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...