Monika Radič

Katero je najbolj uporabno orodje Access Consciousnessa?

18. februar 2019    1581 ogledov

Danes želim s teboj deliti eno izmed zelo koristnih Accessovih orodij, ki ti lahko pomaga v vsakdanjih situacijah. Da bo bolj razumljivo, pa moram najprej pojasniti, kaj Access Consciousness sploh je.

Kaj je ACCESS CONSCIOUSNESS sploh je?

Access Consciousness (po slovensko dostop do zavedanja) je skupek enostavnih tehnik, orodij in procesov, ki nam omogočajo spremeniti vse, česar do zdaj nismo mogli spremeniti, in ustvariti vse, kar si želimo, s popolno lahkoto in na drugačen način. Access nas s preprostimi orodji opolnomoča, da znamo izbirati zase, da prepoznamo svoje vedenje in mu z lahkoto sledimo, da izstopimo iz avtomatizmov, omejitev, dvomov, strahu in postanemo življenje, za katero smo vedno vedeli, da bi lahko bilo mogoče.

Če želiš, se lahko prijaviš na moje e-novičke, kjer brezplačno prejmeš plakat v obliki pdf, na katerem so zapisana najosnovnejša in najbolj uporabljana orodja Access Consciousnessa (Accessova mantra in Accessova vprašanja).

PRENESI si BREZPLAČEN plakat tukaj  

Hkrati prejmeš tudi članek z napotki, kako ta orodja uporabljati. Če jih boš vključil/-a v svojo redno dnevno prakso, se ti lahko že samo s temi orodji življenje začne spreminjati takoj. (Če zraven prejemaš še tretma Access bars, pa se pripravi na popolnoma novo življenje.)

Kaj pa je Access bars?

Access bars je temeljna tehnika Access Consciousnessa, ki se izvaja z dotikom 32 točk na glavi. Možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke sprostitve in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, kontrolo itd., ki vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki nas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih.

Z rahlimi pritiski na te točke se raztapljajo glavne blokade z vseh področij življenja in telesa in olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

Op.: (Na prvem tretmaju ti vse podrobno razložim in ti dam ogromno koristnih in uporabnih nasvetov za nadaljnjo uporabo.)

Poleg mantre in vprašanj pa v Accessu obstaja še veliko drugih orodij, ki jih želim deliti s teboj. Ker želim, da so ti v doprinos, in ker želim, da resnično zasiješ.

Najbolj uporabno orodje Access Consciousnessa?

Orodje, ki ga danes želim deliti s teboj, je tvoje TELO.

  • Ko ne veš, ali je nekaj zate ali ni,
  • ko se ne moreš odločiti med dvema možnostma,
  • ko moraš sprejeti poslovno ali osebno odločitev,

PRISLUHNI SVOJEMU TELESU! Tvoje telo ve, kaj je najbolje zate, in če mu prisluhneš, se boš vedno pravilno odločil/-a.

KAKO?

Tako, da zamižiš, se umiriš in preprosto vprašaš svoje telo:

''Telo, ali pri tem _____ (izreci možnost/odločitev/situacijo, o kateri se sprašuješ) čutiš lahkotnost ali težo?''

Nato bodi pozoren/-na na prvi občutek v telesu. Tista 'možnost', pri kateri začutiš popolno lahkotnost, je prava. Tista, kjer začutiš neznansko težo, ni zate. Lahko se tudi vprašaš:

''Kakšno bo moje življenje v petih letih, če izberem to odločitev/če grem s to osebo na sestanek?''

Če čutiš lahkotnost, je odločitev prava. Če čutiš težo, odločitev ni prava.

Prepričana sem, da se je že vsakemu od nas večkrat zgodilo, da smo vedeli, da nekaj ni za nas, čutili smo, da nekaj ne bo v redu (telo nam je to sporočilo takoj), vendar smo to vseeno naredili in stvar se je izkazala za katastrofo. Ali obratno: ko smo upoštevali občutke in se odločili, da nečesa ne bomo naredili, smo potem dobili potrditev, da je bila odločitev prava.

To orodje lahko uporabljaš vsak dan, ne le pri pomembnih odločitvah. Vsak dan lahko svoje telo vprašaš: ''Telo, česa si želiš danes? Si želiš več spanca, določene hrane? Si želiš več dotikov, objemov, poljubov?''

Vprašaj telo, kaj si želi, in ga poslušaj.

Primer: Zadnjič sem v trgovini izbirala kremo za roke. Moj um si je zamislil, da si želim kremo s karitejevim maslom. Ko sem jo našla, pa sem čutila, da si je moje telo ne želi. Oči so se mi ustavile na drugi kremi, ki vsebuje ognjič. Moje telo je bilo usklajeno z vibracijo te kreme. V rokah sem držala obe in še naprej razmišljala z umom. Potem pa sem se končno spomnila, da si lahko pomagam z Accessovim orodjem.

Telo sem vprašala, katero kremo si želi, in ob ognjičevi začutila popolno lahkotnost. In kaj sem kasneje ugotovila? Da mi resnično ustreza in da so moje roke hvaležne za to izbiro.

Bodi popolnoma prisoten/-na s telesom. Kaj si tvoje telo izbira danes?

Če boš svojemu telesu resnično prisluhnil/-a, ga poslušal/-a in sledil/-a občutku LAHKOTNOSTI, bodo tvoje izbire vedno v skladu s teboj.

To je le eno izmed Accessovih orodij. Na tretmaju Access bars jih s teboj delim še več.

Zdaj pa zapri oči, začuti svoje telo in prisluhni svojim občutkom. Ne egu, ne umu, ampak telesu.

Svoje telo vprašaj na glas: ”Kakšno je lahko moje življenje v prihodnosti, če zdaj izberem tretma Access Bars?”

Ali ob tem občutiš težo ali lahkotnost?

Prisluhni telesu. Povedalo ti bo, kaj si želi. Ali mu prisluhneš ali ne, izbira je popolnoma tvoja.

Če občutiš lahkotnost in si pripravljen/-a od življenja prejeti VEČ, ti iskreno in od srca čestitam in te vabim, da si podariš najlepše darilo – tretma Access bars. 

REZERVIRAJ svoj termin tukaj  

Kaj vse je zdaj mogoče?

Kakšno čudovito življenje si lahko skreiraš?

Preberi si mnenja zadovoljnih strank:

Moniko sem obiskala v obdobju kar precej velike osebne krize. Soočala sem se z izgubo zaposlitve in na splošno nisem zmogla videti pozitivnega. Kljub svoji skeptičnosti sem se po priporočilu obrnila na Moniko in se oglasila na tretmaju Access bars. Že naslednji dan sem imela razgovor za službo in jo dobila! In ne le to, čez dva dni sem bila povabljena na še en razgovor in dobila tudi drugo službo, tako da sem lahko izbirala sama. Še vedno ne vem točno, čemu to pripisati, vsekakor pa vem, da ni bilo naključje in da je nekako imela Monika prste vmes (oziroma na moji glavi). :) (Maja J.)

 

Draga Monika, tvoja terapija Access bars mi je spremenila življenje. Nikoli do sedaj nisem občutila takšnega miru v sebi kot po tvojih terapijah. Popolnoma sem se umirila, včasih sem hitela do onemoglosti, sedaj ne hitim več, moje življenje se odvija mirno in sproščeno. Pred terapijo sem imela prepričanje, da sem odgovorna za vse in vsakega človeka, ki je prišel v moje življenje. Večno sem se trudila, da bi bili vsi okoli mene srečni in zadovoljni, vsem sem skušala pomagati, sama sem pa pregorevala. Sedaj verjamem, da je moje življenje lahko drugačno, lahkotno, radostno in veličastno, kot praviš ti. To se izraža vsakodnevno. Ponavljam mantro, ne samo zjutraj in zvečer, mantram kar vsak trenutek, ko imam čas. Skratka grem naprej, veselim se vsega lepega. Hvaležna sem, da sem te spoznala. Želim ti veliko uspehov pri tvojem delu. Velik objem. (Tanja)

Moja osebna izkušnja z Access barsi je bila presenetljivo izjemna. Če se vrnem v čas pred obiskom tretmaja, sem bil oseba, ki je skoraj že izgubila svoj življenjski kompas. Polno osebnega nezadovoljstva v službi ali doma, občutek praznine, podobno, kot da ne obstajaš na tem svetu. Človek pod vplivom vsakodnevnega stresa, ki se nikjer in nikakor ne more sprostiti, čeprav navzven kaže, da je vse v najlepšem redu. Vsi ti problemi so trajali že predolgo, dokler si nisem sam pri sebi priznal, da potrebujem pomoč. In prav to me je prek moje sestrične pripeljalo do te pozitivne in zelo nasmejane osebe z imenom Monika, ki s svojo magično energijo želi drugim ljudem pomagati in jih spraviti na pravo življenjsko pot. Moram povedati, da me je že po prvem obisku tretmaja bars obletela pozitivna energija. Občutek zadovoljstva in sreče, da sem se po dolgem času spet lahko pristno nasmejal. Kmalu zatem sem ugotovil, da me drugi ljudje opazijo, torej obstajam. Bil sem presenečen, kaj se zdaj dogaja z mano, v sebi sem čutil nekakšno spremembo. Prejel sem še dva tretmaja bars, bilo je vedno boljše in pomagalo mi je. Postopoma so se začele kazati spremembe v mojem življenju, na primer več jasnosti, vizije in zavedanja, manj stresa – posledično manj zbolevanja, več osebnega zadovoljstva in boljši odnosi z ljudmi. Enostavno sem začel spet živeti življenje z veliko žlico, kot da bi se vrnil v otroštvo. Tako sem jaz doživel svojo izkušnjo in lahko sem hvaležen Moniki, ki odlično opravlja svoje poslanstvo, da ponovno tudi jaz sijem. (Tadej)

Terapije z barsi se ne da opisati, treba jo je izkusiti! Moram priznati, da sem imela mešane občutke pred terapijo z barsi, določeno mero skepticizma, vendar dovolj radovednosti in odprtosti, da si jih dovolim doživeti. In ni mi žal! Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed, ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med procesom access bars in po njem. V vsakdanjem življenju opažam, da se mi z vsako seanso spreminjata perspektiva in pogled na življenje in odstirajo plasti do resnične mene. Po dolgem času zopet občutim mir in lažje premagujem izzive vsakdanjega življenja. (Nina B.)

Barsi so me enostavno poklicali – do trenutka, ko sem se odločila za terapijo, o njih praktično nisem vedela skoraj ničesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkušnjo. Občutke, ki sem jih doživljala med terapijo z barsi, je z besedami težko opisati – vsekakor pa je šlo za izjemno izkušnjo v stanju med popolno blaženostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se še ob nobeni terapiji nisem spustila v takšne globine svoje duše in še nikoli nisem imela občutka, kot da bi nekdo z nežnimi dotiki masiral mojo avro. Že takoj po prvi terapiji sem se počutila nekako pomirjeno s svetom, z močnim zavedanjem, kdo in kaj sem – ter posledično z zavedanjem, kdo nisem, česa ne maram in kaj mi ne služi. Bistveno lažje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lažje prepoznavam nekatere vzorce, in kar je zame zelo pomembno, lažje se postavim zase in potegnem mejo, brez občutka slabe vesti. Na splošno pa sem si po terapiji tudi bistveno bližje z zavedanjem, da je vse mogoče in da se mi lahko uresniči vse, kar si želim. Življenje je čarobno in definitivno so tudi barsi tej čarobnosti dodali svoj posebni odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti. (Manja)

Če čutiš, da Access bars kliče tudi tebe, te toplo vabim, da si ga izbereš in zasiješ.

REZERVIRAJ svoj termin tukaj  

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...