Mojca Gotlib

Name se je po pomoč obrnil odvisnik od kocke

piše: Mojca Gotlib
21. avgust 2022    57 ogledov

Danes imam zate izjemno zgodbo s srečnim koncem!

Name se je obrnil po pomoč dolgoletni odvisnik od kocke, ki želi ostati anonimen. Kljub veliki želji in podpori skupine anonimnih hazarderjev z rednimi tedenskimi srečanji, mu ni šlo najbolje.

Začela sva najino skupno pot, ki je trajala šest mesecev. Pri tako dolgotrajnem in kroničnem problemu je to običajno potrebno.

Po šestih mesecih je začel povsem novo življenje, osebno in poslovno.

Nič več nima misli in želje po kocki. Nadpovprečno uspešno je začel novo poslovno pot.

V času najinega sodelovanja je tako močno spremenil svojo vibracijo, da se je dvignil iz odvisnosti v svobodo in zaživel povsem novo, nadvse uspešno življenje.

 

Vodila sem ga po korakih, ki ti jih bom predstavila na 3-dnevnem brezplačnem spletnem izzivu ZA VEDNO REŠI SVOJ PROBLEM. ki ga začneva že v TOREK, 23. avgusta! 

 

Ni pomembno, kako velik ali majhen je tvoj problem, želim da veš, da je rešljiv. Lahko razrešiš vse v svojem življenju, tudi to, kar se ti v tem trenutku zdi nerešljivo. 

 

Ne glede na to ali so tvoj problem fizične bolečine v telesu, denarne težave, zdravje, odnosi, posel, odvisnost ali kaj tretjega, 3-dnevna delavnica, ki sem jo pripravila zate ti bo dala vse, kar potrebuješ, da svoj problem razrešiš za vedno. 

 

Se mi pridružiš?

 

Rezerviraj si svoje mesto in se prijavi tukaj!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...