Mojca Gotlib

Napoved tedna 20. - 26. november 2023

piše: Mojca Gotlib
19. november 2023    33 ogledov

Nov teden je tu in danes imam ─Źisto sve┼żo tedensko napoved zate.┬á

Predajam ti jo v obliki zapisa in posnetka. 

Najprej si jo preberi, potem pa ji ┼íe prisluhni. Posnetek ima ve─Źjo mo─Ź kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da sledi┼í predanim napotkom.

Priporo─Źam, da posnetku prisluhne┼í ve─Źkrat v tednu.

Napoved za teden od 20. do 26.11.23

Draga ─Źudovita pre─Źudovita du┼ía, s teboj so tvoji duhovni vodniki in boginja meseca novembra in tukaj so s teboj zato, da te vodimo tudi v tretjem tednu novembra.

Draga ─Źudovita pre─Źudovita du┼ía, izjemna si in odli─Źno ti gre. ┼Żelimo, da ve┼í, da ti gre odli─Źno, ne glede na to, kako se ti po─Źuti┼í in ne glede na to, kako ti vidi┼í to trenutno situacijo, v kateri se nahaja┼í, ti povemo, da si to─Źno na pravem mestu, da si na najbolj┼íi mo┼żni to─Źki v svojem ┼żivljenju in v tem mesecu.

In ne glede na to, kako se po─Źuti┼í, kako ti je neudobno, kako ti je neznano, kako morda ne ve┼í, kako bo vse skupaj teklo, ali bo to uspelo ali ne bo uspelo. Povemo ti, draga ─Źudovita du┼ía, vse je v redu.

Na najbolj┼íi mo┼żni to─Źki si v svojem ┼żivljenju in na to─Źki velikega preboja.

Nahaja┼í se na to─Źki velikega preboja, ne samo v tem mesecu, pa─Ź pa v svojem celem ┼żivljenju. In prav ta to─Źka, na kateri se sedaj nahaja┼í, bo imela izredno mo─Źen vpliv na tebe, na tvoje ┼żivljenje in tudi rezultate v tvojem ┼żivljenju tudi v naslednjih mesecih in lahko celo letih.

V redu je. Vse je v redu. Globoko zadihaj, ustavi se in sprejmi na┼ío podporo, pomo─Ź in zavedanje, da je vse v redu zate, da si na najbolj┼íi mo┼żni to─Źki, da vse vodi v pravo smer.

Vse vodi v pravo smer, v tvoj preboj in v najbolj┼íe rezultate tvojega ┼żivljenja. S teboj smo, umirjamo te, pomirjamo te in ti predajamo to zavedanje, da je vse v redu in da bo vse v redu, da si na najbolj┼íi mo┼żni to─Źki svojega ┼żivljenja, da se izstreli┼í dale─Ź, dale─Ź naprej.

S teboj so in ti dajejo ta ob─Źutek zavedanja in zaupanja, tvoji duhovni vodniki in boginja meseca novembra.

Sedaj pa prisluhni ┼íe posnetku napovedi tedna, ki te ─Źaka tukaj.

─îudovit teden ti ┼żelim :-)┬á

Mojca

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...