Katja

Napoved za obdobje od 19.10. do 25.10. skozi interpretacijo Human Design-a

piše: Katja
18. oktober 2021    374 ogledov

Kot ┼że nekaj preteklih tednov, bo ┼íe naprej Vranica tisti energijski center v na┼íem telesu, ki bo najbolj izpostavljen.

─îe imamo v svoji rojstni karti center Vranice definiran, to pomeni, da bomo vedno ob─Źutili dolo─Źeno vrsto strahu. Ta strah je lahko upravi─Źen, v smislu, da nas opozarja na neko zunanjo nevarnost ali pa je le v obliki neke nervoze, razburjenosti, ker smo na pragu ne─Źesa novega. Oseba z definiranim centrom bo te strahove la┼żje procesirala, se z njimi soo─Źala in to je tisto, kar ji lahko da ob─Źutek varnosti in dobrega po─Źutja v ┼żivljenju.

Kadar pa je center Vranice nedefiniran, to pomeni, da oseba nima konstantnega na─Źina procesiranja strahov in posledica tega je pomanjkanje zavedanja, da je ┼żivljenje dobro, varno. V tem primeru je ┬╗namen┬ź - u─Źiti se iz strahov, zaradi tega ker je tak┼ína oseba zelo dovzetna za strahove drugih ljudi; le te ob─Źuti ter se z njimi poistoveti. Namesto, da dovolimo, da nas strah ohromi, se je potrebno z njim soo─Źiti in ga transformirati v mo─Ź.

Sonce bo te dni prehajalo vrata 50; ki so vrata ┬╗vrednosti┬ź, in simbolizirajo na┼í strah pred odgovornostjo. Odgovornost, da na pravi na─Źin usmerjamo tiste, ki so od nas odvisni (potomci oz. drugi), da smo jim pravi zgled. Tu gre za postavljanje nekih pravil, ki omogo─Źijo ┬╗pravo smer┬ź. Ta vrata sli┼íijo kaos od zunaj in nudijo pogoje, ki privedejo do harmonije. Pazimo le, da pravila niso preve─Ź rigidna, strogaÔÇŽ potrebno je ravnote┼żje v smeri ne┼żnosti in razumevanja.

Vrata 50 simbolizirajo tudi Arhetip Maestra, ki ne dvomi, da je mogo─Źe ustvariti resni─Źno stanje miru, skladnosti in sodelovanja. Zana┼ía se na svojo intuicijo v sedanjem trenutku, kar mu na naraven na─Źin omogo─Źa stanje ravnovesja v kateri koli situaciji.

Vse kar v teh dneh aktivira Sonce, bomo prizemljevali skozi vrata 3, ki so locirana v energetskem centru Sakrala. Sakralni center je izvor na┼íe ┼żivljenjske energije, ki poganja na┼í svet in ┼żivljenje na njem.

Vrata 3 so vrata ┬╗vzpostavitve reda┬ź. To so vrata, ki omogo─Źajo, da se vzpostavi red znotraj kaosa. Ta vrata nas silijo oz. v nas povzro─Źajo pritisk, da se razvijamo kot individualna bitja ter smo skozi transformacijo vzor ostalim.

Vrata 3 simbolizirajo Arhetip Ve─Źnega otroka. Le ta je t.i. kreativni genij, ki obo┼żuje mutacije in transformacije, ki popolnoma zaupa ┼żivljenju, deluje naivno, saj v vsaki situaciji razume, da gre le za Igro. Razume, da je kaos del procesa, razume koncept minljivosti, kar ga lahko na trenutke navda z ob─Źutkom melanholije.

Torej: pravila ali kaos? Strogost ali spro┼í─Źenost? Red ali kaos? Harmonija ali melanholija? Stagnacija ali mutacija?┬á

Vse oz. oboje. Sprejeti ves kaos, vso zmedo, vse ob─Źutke nevrednosti, vse strahoveÔÇŽ vse to sprejeti, objeti, transformirati v delovanje, v zaupanje, mir, kreacijo, ljubezen. Odgovorni smo le samemu sebi. Ko smo do sebe odgovorni, pravi─Źni, popustljivi, se ne obsojamo, se sprejemamoÔÇŽ smo to lahko drugim. Ni treba, da je ┼żivljenje vedno le ┬╗resno┬ź; naj bo lahkotno, igrivo. In ─Źeprav nas bo v prihodnjih dneh morda strah, da nismo dovolj odgovorniÔÇŽ upajmo oz. dovolimo si biti na trenutke otro┼íko neodgovorni. Kaj se lahko zgodi?

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...