Renata ReaDana

Navdih - 4.4.2023

4. april 2023    20 ogledov

Štirici kot dva vojaka držita stražo in nam dajeta občutek varnosti in stabilnosti. Sedmica pa istočasno v nas prebuja igrivost in potrebo po premiku naprej.

 

Izkoristi dan v popolnosti – bi lahko bilo najboljše vodilo meseca aprila in  leta 2023. Vse, kar naredimo v tem času se podvoji. V vse smeri na vseh nivojih. Pa s tem razširimo obzorje in pojdimo na vse nivoje svojega obstoja.

 

Se zavedamo sebe? 

Svojih misli? 

Svojih dejanj? 

Svojih želja? 

Svojih skrbi? 

 

Odločitev, da v tem trenutku naredimo nekaj, kar je doprinos skupnosti v kateri smo ali pa da poskrbimo za sebe na način, da v skupnost prinašamo mir, razumevanjem in stabilnost. S ponižnostjo sprejmemo priložnosti, ki mogoče trenutno delujejo brez pomena, a hkrati lahko na dolgi rok prinašajo rešitev, ki jo želimo.

 

In če pogledamo širše vidimo, da nas je strah. Da se prevečkrat obračamo nazaj (v preteklost) kako smo bili »prizadeti« in zapremo vrata priložnosti. Mogoče bomo spet »prizadeti« a hkrati smo lahko hvaležni, da smo skozi isto lekcijo šli drugače. Z lahkoto bomo zaprli nekatera vrata in tako bomo končno bili »pogumni«, da odpremo nova vrata.

 

Bodimo svoji – bodimo nežni do sebe. Prisluhnimo si in zaupajmo življenju, da nas vodi po poti pravice in hvaležnosti, ker to nosimo v srcu…

 

Uživajmo v varnosti štiric in v igrivosti sedmice…

 

Imejmo se radi..

 

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...