Mojca Gotlib

Ne potrebuješ še ene knjige ali izobraževanja!

piše: Mojca Gotlib
10. september 2020    815 ogledov

Imaš izziv, problem, težavo?

Se ti je porodilo novo vprašanje na katerega želiš odgovor?

Pri iskanju rešitve ali odgovora posežeš po knjigi, novem izobraževanja ali pogledaš na google, ki ve vse?

Je to tvoj običajni način delovanja?

Tudi jaz sem včasih tako delovala, potem pa sem odkrila boljši način

Način, ki bolje deluje kot karkoli zapisanega še tako pametnega v knjigi ali na spletu. 

Način, ki daje veliko boljše rezultate kot ti jih lahko prinese novo znanje.

Način, ki je tako preprost, da te bo verjetno presenetil, a zato nič manj učinkovit.

Najboljše stvari v življenju so enostavne, preproste, vsakemu dostopne. Sodobni način življenja pa nas je oddaljil od teh stvari. 

Sodobni način življenja nam naj bi življenje olajšal, polepšal, vendar nam ga je samo bolj zakompliciral. Znašli smo se na točki, ko to čedalje bolj prepoznavamo. 

Sodobni svet nas usmerja v nabiranje znanja, čim več izobraževanja, vendar čedalje bolj ugotavljamo, da smo se izgubili v tem kupu znanja, knjig in izobraževanja. 

Jaz sem iskala pot ven iz tega! Jo iščeš tudi ti?

Jaz sem rešitev našla v delovanju iz srca, kar se mi je izkazalo za najboljši možni način, ki me je na lahkoten in prijeten način pripeljal do odgovorov in najboljših življenjskih poti.

Se ti zdi preprosto, preveč enostavno, da bi delovalo?

Sodobni način življenja nas je pripeljal do tega, da mislimo, da enostavne stvari ne delujejo. Lahko da so delovale včasih, danes pa ne delujejo več.

Vendar sem jaz kljub vsemu ugotovila, da še vedno delujejo. Dobre, stare enostavne stvari zelo enostavno, preprosto in učinkovito delujejo. 

Tudi delovanje iz srca deluje zelo enostavno, preprosto in učinkovito. Poleg tega je tako prijetno, nežno, prijazno in ljubeče do vseh. Pripelje vedno do najboljših odgovorov, rešitev, poti in ob tem se še zelo dobro počutiš.

Slišati je preprosto in tudi je za vse, ki niso izgubili stika s srcem. Za vse, ki so se ponovno povezali s srcem. Za vse, ki imajo srčno kulturo in negovanje stika s srcem na višji prioritetni lestvici kot karkoli materialnega. 

Si želiš znova spoznati delovanje iz srca?

Si želiš obuditi svojo srčno kulturo?

Želiš znova čutiti in slišati svoje srce močneje kot kadarkoli in ob tem prejeti odgovore na svoja vprašanja, dileme in izzive?

Vabim te, da klikneš TUKAJ.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...